امروز چه چیزی برای ناهار درست کنم؟ (پنج‌شنبه 24 اسفند)

  • توسط: admin


با توجه به تنوع موجود در این لیست، می‌توانید براساس سلیقه و علایق خود یکی از این غذاها را برای نهار امروز خود انتخاب کنید. از کباب بختیاری تا ته چین شوید باقالی با مرغ، از خورشت سیر و انار تا بادمجان شکم پر و کیتو مرغ، هر یک از این غذاها دارای طعم و طراحی متنوعی هستند که می‌توانند تنوعی خوب و جذاب برای وعده نهار شما ایجاد کنند.

اگر دوست دارید یک غذای مرغوب و خوشمزه داشته باشید، کباب بختیاری تابه‌ای یک گزینه عالی خواهد بود. اگر علاقه‌مند به ته چین‌های خوشمزه‌ای هستید، ته چین شوید باقالی با مرغ یک انتخاب مناسب خواهد بود. همچنین، اگر به دنبال یک غذای سنتی و خاص هستید، خورشت سیر و انار یک گزینه عالی برای شما خواهد بود.

اگر علاقه‌مند به غذاهای بین المللی هستید، بادمجان شکم‌پر و کیتو مرغ دو گزینه لذیذ و خوشمزه هستند که می‌توانند تجربه‌ی جدیدی را برای شما ایجاد کنند. امیدوارم با انتخاب یکی از این غذاها، نهار خوشمزه‌ای برای خود و عزیزانتان داشته باشید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در بیست و چهارمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه می‌توانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- کباب بختیاری تابه‌ایکباب‌ بختیاری یکی از انواع کباب‌های بسیار جذاب و خوشمزه‌ای است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این کباب ترکیبی از گوشت کوبیده و مرغ است که معمولاً روی باربیکیو یا منقل کباب می‌شود.مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این غذا ۴۰-۶۰ دقیقه است. کباب بختیاری طرز تهیه بسیار آسانی دارد و گزینه خوشمزه و مناسبی برای وعده ناهار است. مراحل تهیه کباب بختیاری تابه‌ایمراحل تهیه کباب بختیاری تابه‌ای به شرح زیر است:پیازها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را با کمک رنده ریز، میکسر یا خردکن پوره کنید. پیازهای پوره شده را درون صافی کوچکی بریزید و کمی زمان دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس با پشت قاشق به خوبی پیازها را درون صافی فشرده کنید تا کاملاً آب اضافی آن گرفته شود.نیمی از پیازهای رنده و آب گرفته شده را درون ظرف مناسبی بریزید. گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا و آویشن را به آن اضافه کنید.ابتدا با قاشق مواد را با هم مخلوط کنید، سپس با کمک دست مواد را ۵-۱۰ دقیقه‌ای ورز دهید تا کاملا منسجم و به هم چسبیده شوند. ورز دادن مواد کوبیده در انسجام کباب به شما بسیار کمک می‌کند. روی مواد کوبیده را بپوشانید و مواد را در یخچال کمی استراحت دهید.سینه مرغ چرخ‌کرده، سس خردل، محلول زعفران، نمک، فلفل سیاه و نیم دیگر پیازهای آب گرفته شده را درون ظرف مناسب دیگری بریزید.  همه مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا خمیری یک‌دست حاصل شود. روی مواد کوبیده مرغ را بپوشانید و ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال به آن استراحت دهید.برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و مخصوص روی لینک طرز تهیه کباب بختیاری تابه‌ای کلیک کنید.۲- ته چین شوید باقالی با مرغته چین شوید باقالی با مرغ یک نوع ته چین متفاوت و لذیذ ایرانی است که برخلاف ته چین‌های معمولی برای تهیه آن از ترکیب باقلا، شوید و مرغ استفاده می‌شود. طعم این ته چین شبیه باقالی پلو با مرغ است، اما ظاهری فوق العاده جذاب‌تر و شیک‌تر از آن دارد.درست کردن ته چین شوید پلو با مرغ شباهت زیادی به همه ته چین‌های دیگر دارد، اما رعایت برخی نکات خاص برای تهیه این غذا که در ادامه شرح خواهیم داد، به شما کمک می‌کند تا غذایی فوق العاده لذیذ و رستورانی آماده کنید.  مراحل تهیه ته چین شوید باقالی با مرغمراحل تهیه ته چین شوید باقالی با مرغ به شرح زیر است:در مرحله اول باید برنج را بشویید و آن را همراه با آب و ۱ قاشق نمک در یک ظرف بریزید و اجازه دهید برای ۱ تا ۲ ساعت در آب بماند. سینه مرغ را همراه با کمی آب، نمک و کمی زردچوبه در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید سینه مرغ برای ۴۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزد.در این مرحله باید باقلاها را بشویید و در یک قابلمه جداگانه بریزید. قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید باقلاها برای ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزند. به خاطر داشته باشید که در زمان پخت باقلا حتما کف روی آن را بگیرید.پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. در ادامه آن را به صورت خلالی خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.سپس پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند. بعد از این که پیاز داغ آماده شد، آن را در یک ظرف بریزید و برای تهیه ته چین کنار بگذارید.برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و خوشمزه روی لینک طرز تهیه ته چین شوید باقالی با مرغ کلیک کنید.۳- خورشت سیر و انارخورشت سیر و انار یکی از غذاهای سنتی و قدیمی است که شاید کمتر نام آن را شنیده باشید. اصالت این غذا به استان مازندران بر می‌گردد و تقریبا شبیه به خورشت فسنجان است. شمالی‌ها این خورشت متفاوت و جذاب را با تکه‌های گوشت مرغ، غاز یا اردک طبخ می‌کنند.مراحل تهیه خورشت سیر و انارمراحل تهیه خورشت سیر و انار مازندرانی به شرح زیر است:در اولین مرحله سراغ تکه‌های مرغ روید. آن‌ها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان برود. درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا آب بجوش آید. حال تکه‌های مرغ را درون آب درحال جوش بیندازید و ۸-۱۰ دقیقه زمان دهید تا تکه‌های مرغ درون آب بجوشند.پس از گذشت زمان اعلام شده کف‌های سیاه رنگ و بدبویی روی آب مشاهده خواهید کرد. حرارت را خاموش کنید و مرغ‌ها را زیر آب بشویید. با این کار مقدار زیادی از هورمون‌ها و بوی زهم مرغ را می‌گیرید.در دومین مرحله برای خوش‌رنگ کردن و طعم‌دار کردن تکه‌های مرغ مقداری محلول زعفران به مرغ‌ زنید و با دست مرغ را ماساژ دهید تا همه نقاط آن به زعفران آغشته شود.کمی فلفل نیز به مرغ‌های طعم دار شده بپاشید. در همین مرحله درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تکه‌های مرغ طعم‌دار شده را در روغن به خوبی سرخ کنید تا طلایی رنگ شونداکنون پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. درون قابلمه ای که قرار است خورشت را بپزید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پیازهای نگینی خرد شده را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.برای ادامه رسپی این غذای اصیل و سنتی شمالی روی لینک طرز تهیه خورشت سیر و انار مازندرانی کلیک کنید. ۴- بادمجان شکم پربادمجان شکم پر یکی از خوشمزه‌ترین و‌ پرطرفدارترین غذاهای بین المللی به شمار می‌رود. این غذا اولین بار توسط ژاپنی‌ها ابداع شده و در حال حاضر بیش از ۵۰ نوع روش مختلف برای پخت آن وجود دارد که ریشه این تفاوت‌ها به نحوه پر کردن بادمجان برمی‌گردد. در روشی که آدرینبلاگ برای پخت بادمجان شکم پر به شما ارائه می‌دهد فقط به چند قلم مواد اولیه ساده نظیر گوشت چرخ کرده، پیاز، بادمجان شیرین و کوچک، پنیر پیتزا، قارچ، نخود فرنگی و ادویه نیاز دارید. مراحل تهیه بادمجان شکم پرمراحل تهیه بادمجان شکم پر به شرح زیر است:ابتدا بادمجان‌ها را تمیز با آب سرد بشویید و با یک چاقوی تیز به دو قسمت مساوی قاچ کنید. با کمک همان چاقو یا یک قاشق شربت‌خوری (یا هر چیزی که راحت هستید) داخل بادمجان‌ها روا خالی کنید.اکنون با یک برس و روغن روی سطح بادمجان‌ها را روغن بزنید. توجه کنید دلیل اضافه کردن روغن این است که در اثر حرارت فر، قبل از پخته شدن کامل، بادمجان‌ها خشک و جمع نشوند. زیرا ما بافت نرم داخل بادمجان را لازم داریم. پس به‌ دقت روغن را روی سطح بادمجان بزنید.باید بادمجان‌ها را داخل فر بگذاریم. دوستان عزیز فرهای مختلف درجه حرارت‌ها و طبقات متفاوتی دارند و یک استاندارد همگانی برای آن‌ها وجود ندارد. بنابراین دما را به صورت تقریبی انتخاب کنید به گونه‌ای که بادمجان‌ها به پخت مطلوب و مورد نظر ما برسند.برای ادامه رسپی این غذای بین المللی خوشمزه و مجلسی روی لینک طرز تهیه بادمجان شکم پر کلیک کنید.۵- کیتو مرغکیتو مرغ، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که اصالت آن به ایتالیا برمی‌گردد. کیتو مرغ، شباهت بسیار زیادی به کتلت مرغ دارد به همین دلیل این غذا با ذائقه ما ایرانیان بسیار سازگار است.شما می‌توانید متناسب با ذائقه و‌ رژیم غذایی که دارید برخی از سبزیجات این غذا را حذف یا با سبزیجات دلخواهتان جایگزین کنید.مراحل تهیه کیتو مرغمراحل تهیه کیتو مرغ به شرح زیر است:در اولین مرحله به سراغ آماده‌سازی فیله‌های مرغ روید. آن‌ها را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. حال با کمک چاقو فیله‌ها را به‌ صورت نگینی خرد کنید. فیله‌های مرغ تکه شده را درون ظرف مناسبی قرار دهید و‌ به سراغ مرحله بعد روید.اکنون مقداری پودر سیر، پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه به مرغ‌های نگینی خرد شده اضافه کنید. مرغ‌ها را به‌ خوبی با ادویه‌ها ترکیب کنید تا به‌صورت کامل تکه‌های مرغ با ادویه‌ها طعم‌دار شوند.سپس به سراغ تخم‌مرغ روید. آن را درون ظرف مناسبی بشکنید و با چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شود. در ادامه جعفری و ریحان ساطوری خرد شده را به تخم‌مرغ اضافه کنید و به‌ خوبی به هم زنید. (اگر سبزی تازه در دسترس ندارید می‌توانید از سبزی خشک استفاده کنید.)حال ترکیب تخم‌مرغ و سبزی‌ها را به فیله‌های مرغ طعم‌دار شده اضافه کنید. پودر سوخاری و پنیر موزارلا را نیز به مواد بیفزایید و همه مواد را به‌ خوبی با هم ترکیب کنید.برای ادامه رسپی این غذای راحت و لذیذ روی لینک طرز تهیه کیتو مرغ کلیک کنید. در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید