امروز برای ناهار چه غذایی بپزم؟ (یکشنبه 20 اسفند)

  • توسط: admin


امروز برای ناهار می‌توانید از یکی از این پنج گزینه متنوع و خوشمزه استفاده کنید. ابتدا می‌توانید خورش کدو سبز با مرغ را انتخاب کنید که با طعم خوب خورشت کدو و مرغ سرشار از پروتئین برایتان فراهم خواهد کرد. به عنوان گزینه دوم، می‌توانید ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی را تهیه کنید که با ترکیب خوشمزه گوشت و پاستا برایتان یک ناهار خوشمزه اما سبک فراهم می‌کند. سومین گزینه، گل کلم پلو مجلسی است که با طعم و ظاهر دلچسب خود برای ناهار یک گزینه مناسب خواهد بود. یا می‌توانید از بادمجان پلو بدون گوشت یا فتوچینی با مرغ استفاده کنید که هر دو یک طعم متفاوت و لذت‌بخش را برایتان به ارمغان خواهند آورد. انتخاب یکی از این گزینه‌ها بستگی به سلیقه و علاقه‌ی شما دارد اما مطمئن باشید که با هر کدام از این گزینه‌ها یک ناهار خوشمزه و متفاوت را برای خود خواهید داشت.

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در بیستمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه می‌توانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- خورش کدو سبز با مرغخورش کدو سبز یکی از انواع خورشت‌های رژیمی است که با کدو تهیه می‌شود و مزه بسیار خوبی دارد. برخی این خورشت را با گوشت قرمز و برخی با مرغ تهیه می‌کنند. خورش کدو سبز با مرغ طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده نوش جان کردن است.مراحل تهیه خورش کدو سبز با مرغمراحل تهیه خورش کدو سبز با مرغ به شرح زیر است: مرغ‌ها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. حال با کمک دستمال آشپزخانه نخی تمیزی مرغ‌ها را کاملاً خشک کنید. مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به تمام نقاط مرغ زنید و به خوبی مرغ را ماساژ دهید تا با ادویه‌ها طعم‌دار شود. مرغ‌های طعم‌دار شده را کنار بگذارید و به سراغ مرحله بعد روید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید. درون قابلمه‌ای که قصد طبخ خورشت را دارید کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. کمی پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.مرغ‌های طعم‌دار شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و هر طرف مرغ‌ها را چند دقیقه‌ای سرخ کنید تا مرغ طلایی و برشته شود.پس از سرخ شدن مرغ‌ها رب گوجه فرنگی را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند. برای ادامه رسپی این غذای رژیمی و سالم روی لینک طرز تهیه خورش کدو سبز با مرغ کلیک کنید.۲- ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلیهمه‌ی ما درست کردن ماکارونی را بلدیم. اما گاهی یک دستور پخت متفاوت می‌تواند یک تنوع عالی ایجاد کند! دنبال کردن این طرز تهیه برای کسانی که برای دفعه اول می‌خواهند ماکارونی درست کنند، انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. پس امروز با ما همراه باشید تا یک رسپی کاملا متفاوت در عین سادگی ولی خوشمزه برایتان شرح دهیم.مراحل تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلیمراحل تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی به شرح زیر است:پیاز و نصف سیرها را رنده می‌کنیم و آب اضافی آن‌ها را با کمک یک پارچه نخی تمیز می‌گیریم. (به این صورت که پیازهای رنده شده را داخل پارچه می‌ریزیم و قسمت بالایی پارچه را جمع می‌کنیم و فشار می‌دهیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود.)گوشت چرخ کرده را حسابی ورز داده و با مواد مخلوط می‌کنیم؛ سپس توپک‌هایی به اندازه گردوی درشت درست کرده و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت می‌دهیم.بعد از نیم ساعت توپک‌های گوشت را داخل روغن از قبل داغ شده سرخ می‌کنیم. دقت کنید که توپک‌ها را در روغن بچرخانید که در تمام سطح سرخ شوند.همزمان با سرخ کردن توپک‌ها یک قابلمه آب روی حرارت می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید.برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه ماکارونی کلیک کنید.۳- گل کلم پلو مجلسیگل‌کلم پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و متفاوتی است که با گل‌ کلم، برنج، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه و… درست می‌شود. شاید تا به حال نام این غذا را نشنیده باشید؛ اما جالب است بدانید که گل کلم پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و طعمی بسیار متفاوت و جذاب دارد. برخی این غذا را با گوشت، برخی با مرغ و حتی بدون گوشت با سبزیجات مختلف تهیه می‌کنند.مراحل تهیه گل کلم پلو مجلسیمراحل تهیه گل کلم پلو مجلسی به شرح زیر است:ابتدا کاسبرگ گل کلم را جدا کنید و با کمک چاقو گل کلم را به ابعاد کوچک‌تری خرد کنید. توجه داشته باشید ابعاد گل کلم به گونه‌ای باشد که به راحتی با قاشق قابل میل کردن باشد.گل‌کلم‌های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و به آن آب اضافه کنید. ۱۰ دقیقه زمان دهید تا گل کلم‌ها درون آب شناور بمانند. پس از گذشت زمان اعلام شده گل کلم‌ها را از آب خارج کنید و درون صافی یا آبکش قرار دهید. برای گرفتن شن و ماسه‌های گل کلم این کار را دو تا سه مرتبه انجام دهید.درون قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید. یک صافی بزرگ‌تر از حجم قابلمه یا توری بخارپز را در قابلمه بگذارید. گل‌ کلم‌های شسته و خرد شده را حدود ۱۵ دقیقه بخارپز کنید. سپس آن‌ها را آبکش کنید و کنار گذارید.پیازها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید. منتظر بمانید تا روغن کمی گرم شود، سپس پیاز نگینی شده را به آن اضافه کنید.کمی پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. در این مرحله به دلخواه می‌توانید مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و متفاوت روی لینک طرز تهیه گل کلم پلو مجلسی کلیک کنید.۴- بادمجان پلو بدون گوشتبادمجان پلو یک غذای گیاهی بسیار خوشمزه است که اصالت آن به قزوین برمی‌گردد و در تهیه آن از هیچ نوع گوشتی استفاده نمی‌شود. اگر جزو طرفداران طعم بادمجان هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم که از چشیدن طعم این غذا غافل نشوید.شما در تهیه این غذا از سایر سبزیجات دلخواهتان نیز می‌توانید استفاده کنید. بهتر است در تهیه بادمجان پلو، از بادمجان‌های کشیده و براقی که پوست صاف دارند استفاده کنید.مراحل تهیه بادمجان پلو بدون گوشتمراحل تهیه بادمجان پلو بدون گوشت به شرح زیر است:بادمجان‌ها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را به صورت حلقه‌حلقه برش بزنید. برای گرفتن تلخی بادمجان و خوش‌طعم‌تر شدن آن‌ها بادمجان‌های حلقه‌حلقه شده را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در ظرف آب نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود.سپس بادمجان‌ها را بشویید و درون صافی قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید. بادمجان‌های حلقه‌حلقه شده را درون تابه سرخ کنید. پس از سرخ کردن، آن‌ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید و درون همان تابه‌ای که بادمجان‌ها را سرخ کردید بریزید. کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.سیر را نیز بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن، سیر را پوره کنید. پوره سیر را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.برای ادامه رسپی این غذای کاملا گیاهی خوشمزه روی لینک طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت کلیک کنید.۵- فتوچینی با مرغفتوچینی با مرغ، این غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی با ترکیب پاستا فتوچینی، مرغ پخته شده و سس مخصوص طعمی بی‌نظیر و دلچسب دارد. فتوچینی با مرغ، انتخابی ایده‌آل برای یک وعده غذایی دلچسب است که شما می‌توانید آن را به سادگی در منزل تهیه و نوش جان کنید.مراحل تهیه فتوچینی با مرغمراحل تهیه فتوچینی با مرغ به شرح زیر است:برای تهیه فتوچینی با مرغ، اولین قدم تفت دادن سیر و پیاز است. برای این کار، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، مقداری روغن درون یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.بعد از داغ شدن روغن، پیازها را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و سبک شوند. در ادامه، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.در این مرحله، ابتدا جعفری و فلفل دلمه‌ای را به صورت ریز خرد کنید. سپس، آن‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به همراه سیر و پیاز تفت دهید. پس از ۵ دقیقه، مواد را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.اکنون نوبت به پخت پاستا می‌رسد. برای این کار، ابتدا یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس، پاستا را به همراه مقداری نمک به آب جوش اضافه کرده و منتظر بمانید تا پاستا بپزد.برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و خوشمزه ایتالیایی روی لینک طرز تهیه فتوچینی با مرغ کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید