افزایش قدرت ذهنی با استفاده از ادویهها
انواع ادویهها میتوانند نقش بسیار مهمی در تقویت مغز و بهبود فعالیتهای شناختی انسان داشته باشند. برخی از ادویهها که اثرات مثبتی بر تواناییهای ذهنی دارند شامل زنچای، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زعفران و نعناع است. این ادویهها حاوی ترکیبات ضد التهاب و آنتیاکسیدانی مانند کورکومین و کارکومال در زردچوبه، کارکرد بهبودی در پروسسهای یادگیری، تمرکز و حافظه را دارند. علاوه بر این، مطالعات نشان داده است که مصرف این ادویهها میتواند از افزایش فشار خون، کاهش التهابات، پیشگیری از بیماریهای مختلف مغزی و حتی کاهش خطر ابتلا به آلزایمر جلوگیری کند. برای افزایش تواناییهای شناختی و بهبود عملکرد مغز، میتوان از ادویههای مختلف در طعامها و نوشیدنیها استفاده کرد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری آنلاین، زردچوبه یکی از ترکیبات اصلی پودر کاری است، حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که راز پشت آن شامل مزایای تقویت مغز است.
کورکومین یک ماده ضد التهابی قوی است. مطالعات نشان دادهاند که مصرف آن میتواند به کاهش علائم اضطراب و کاهش افت شناختی با افزایش سن کمک کند.
زردچوبه بهتنهایی خوب است، اما وقتی با فلفل سیاه ترکیب شود فواید آن میتواند قویتر باشد.
[
- برچسب ها: اخبار سلامت حافظه