آیا به سرعت جگر مرغ را می‌پسندید؟

  • توسط: admin


جگر مرغ یکی از بخش‌های موجود در مرغ است که از نظر تغذیه‌ای بسیار حائز اهمیت است. این بخش از مرغ حاوی مقدار زیادی آهن، پروتئین و مواد غذایی مفید دیگری است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. اما در مورد مصرف جگر مرغ، نظرات مختلفی وجود دارد. برخی از افراد معتقدند که جگر مرغ مضر برای سلامتی است و باید از مصرف آن خودداری کرد، اما افراد دیگر این بخش از مرغ را بسیار مفید می‌دانند.

دلیل این تضاد نظرات این است که برای پرورش مرغ‌ها در مرغداری‌ها از آنتی‌بیوتیک‌ها و مواد هورمونی استفاده می‌شود که ممکن است در جگر مرغ باقی بماند و وارد بدن انسان شود. این مواد ممکن است منفی برای سلامتی بدن باشند. بنابراین باید از فروشگاه‌های معتبر و شناخته شده جگر مرغ تهیه کرد و آن را به طور کامل پزید تا از وجود سموم و باکتری‌ها خلاص شود.

از طرفی، جگر مرغ دارای خواصی نیز است که نباید نادیده گرفته شود. این بخش از مرغ می‌تواند به افزایش انرژی، کاهش استرس، سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها، سلامت پوست و مو، تقویت بینایی، جلوگیری از آلزایمر و باروری، تامین نیازهای غذایی بدن و ترمیم بافت‌های بدن کمک کند.

به طور کلی، اگر از سالم بودن جگر مرغ مطمئن هستید و از منابع معتبر آن استفاده کنید، می‌توانید از خواص غذایی این بخش ارزشمند از مرغ بهره‌مند شوید. اما حتما به مقدار و شرایط مصرف آن توجه کنید تا به سلامتی خود ضربه نزنید.

جگر مرغ یکی از مفیدترین بخش‌های مرغ است که به خاطر آهن، پروتئین و مواد مغذی فراوانی که دارد، برای بدن بسیار مفید است. اما جگر از آن مواد غذایی است که در مورد مصرف آن اطلاعات ضد و نقیضی وجود دارد.برخی معتقد هستند که مصرف جگر عوارض زیادی برای سلامتی دارد و نباید استفاده شود و برخی دیگر این بخش از مرغ را مفیدترین قسمت آن می‌دانند. اما بالاخره جگر مرغ بخوریم یا نخوریم؟ در این مقاله از آدرینبلاگ به شما می‌گوییم که جگر مرغ مفید است یا مضر.جگر مرغ بخوریم یا نه؟همه ما می‌دانیم که جگر مرغ فواید زیادی برای بدن دارد و سرشار از مواد مغذی و انرژی بخش است. اما چرا در مورد مضرات جگر مرغ در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی چیزهای زیادی مطرح می‌شود؟بهتر است در همین ابتدا بدانید که برای پرورش مرغ‌ها در مرغ داری‌ها از مواد هورمونی و آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده می‌شود. به طور کلی زمانی که به مرغ‌ها آنتی‌بیوتیک تزریق می‌کنند، باید ۵ تا ۱۴ روز برای کشتار آن‌ها صبر کنند، اما این موضوع در بسیاری از مرغداری‌ها رعایت نمی‌شود و آنتی‌بیوتیک را چند ساعت قبل از کشتار به مرغ می‌دهند. همین موضوع موجب می‌شود تا دارو و مواد شیمیایی در جگر مرغ باقی بماند و زمانی که ما آن را مصرف می‌کنیم، این مواد وارد بدن ما شود. از آن جایی که کبد یا همان جگر محل سم زدایی و تصفیه بدن است، داروها و سموم قبل از دفع به این بخش از بدن هدایت می‌شوند و از همین رو بسیاری از متخصصان توصیه می‌کنند جگر مرغ نخورید و به سایر بخش‌های مرغ بسنده کنید.البته این موضوع را در نظر بگیرید که همه مرغ‌ها چنین ویژگی ندارند و از طرفی گوشت مرغ نیز کمتر تحت تاثیر آنتی‌بیوتیک‌ها قرار می‌گیرد و این مواد بیشتر در جگر و کلیه‌های مرغ تجمع پیدا می‌کنند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک جگر مرغچرا نباید جگر مرغ مصرف کنیم؟همانطور که گفته شد، مهم‌ترین مضرات جگر مرغ مربوط به آنتی بیوتیک و مواد سمی موجود در آن است. آنتی‌بیوتیک‌ها، فلزات سنگین و سمومی که وارد بدن مرغ می‌شود، همگی در بافت نرم مثل جگر تجمع پیدا می‌کنند.زمانی که شما از جگر مرغ استفاده می‌کنید، کلیه این سموم و مواد مضر وارد بدن می‌شوند و از همین رو سلامتی‌تان به خطر می‌افتد. اگر از نحوه پرورش مرغ مطمئن نیستید، به هیچ عنوان به سراغ مصرف جگر مرغ نروید.از طرف دیگر در برخی از مرغداری‌های نامعتبر از آنتی‌بیوتیک‌های غیرمجاز استفاده می‌شود و از همین رو عوارض جگر مرغ نیز چند برابر می‌شود.از آن جایی که کلیه مرغ‌های بسته‌بندی شده زیر نظر سازمان دامپزشکی به طور دقیق تحت نظارت هستند، بهتر است از این مرغ‌ها استفاده کنید. فراموش نکنید که مرغ را از فروشگاه‌های معتبر و شناخته شده خریداری کنید تا دچار مشکل نشوید.در کنار همه مواردی که گفته شد جگر مرغ مضرات دیگری نیز برای بدن دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره شده است.افزایش خطر بیماری‌های قلبیافزایش چربی خونبالا بردن سطح کلسترولافزایش خطر ابتلا به نقرسچرا باید جگر مرغ مصرف کنیم؟آیا می‌دانید جگر مرغ چه خاصیتی دارد؟ جگر مرغ سرشار از آهن، پروتئین، منیزیم، مس، پتاسیم و نیاسین است. مصرف جگر مرغ به درمان کم خونی کمک می‌کند و یک ماده غذایی مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از استرس است.در صورتی که از سالم بودن جگر مرغ مطمئن هستید یا آن را از فروشگاه‌های معتبر و مرغداری‌های شناخته شده تهیه می‌کنید، هیچ نگرانی از بابت مصرف جگر مرغ نخواهید داشت. در ادامه می‌توانید با برخی از مهم‌ترین خواص جگر مرغ آشنا شوید.۱- افزایش انرژیجگر مرغ به خاطر ویتامین ها و مواد معدنی زیادی که دارد به افزایش انرژی و تقویت ذهن کمک می‌کند و یک غذای مفید برای همه گروه‌های سنی محسوب می‌شود.بیشتر بخوانید: ۲ قسمت خطرناک مرغ برای مصرف که نمی‌دانید!۲- کاهش استرسجگر سرشار از مواد معدنی مفید برای مقابله با استرس است. مصرف جگر مرغ موجب افزایش آرامش بدن و بهبود وضعیت خواب می‌شود.۳- سلامت دندان‌ها و استخوان‌هادر جگر مرغ مقدار زیادی فسفر وجود دارد که برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری است. مصرف جگر مرغ به رشد استخوان‌ها و دندان‌ها در کودکان کمک زیادی می‌کند.۴- سلامت پوست، مو و ناخنجگر مرغ پروتئین زیادی دارد و مصرف آن برای سلامت موها، افزایش سلامت و درخشندگی پوست و بهبود رشد ناخن‌ها مفید است.۵- درمان کم خونیجگر مرغ سرشار از آهن و ویتامین B12 است و از همین رو برای رفع کم خونی و افزایش تولید گلبول‌های قرمز خون مفید است. مصرف جگر مرغ به بهبود عملکرد سلول‌های بدن کمک می‌کند و مانع کم خونی می‌شود.۶- تقویت بیناییجگر مرغ سرشار از شکل‌های مختلف ویتامین A است و مصرف آن به تقویت بینایی و جلوگیری از بیماری‌های چشمی کمک می‌کند.بیشتر بخوانید: خواص پوست تخم مرغ۷- جلوگیری از آلزایمرویتامین B12 یکی از مهم‌ترین مواد تشکیل دهنده جگر مرغ است که به تقویت حافظه کمک می‌کند و مانع بروز آلزایمر و مشکلات مربوط به حافظه می‌شود.۸- کمک به باروریجگر مرغ حاوی فولات است و از همین رو به افزایش توان باروری کمک می‌کند. خانم‌هایی که قصد بارداری دارند، می‌توانند از جگر مرغ استفاده کنند.۹- سلامت بافت‌های بدنجگر مرغ به دلیل ویتامین‌ها و مواد معدنی متنوعی که دارد برای ترمیم بافت‌های بدن و همچنین رشد و تولید بافت‌های بدن مفید است و به درمان ترک‌های پوستی و زخم‌های گوشه دهان نیز کمک می‌کند.بیشتر بخوانید: خواص ویتامین B12 برای سلامتینکاتی که باید در مورد مصرف جگر مرغ بدانیددر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مصرف جگر مرغ اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه جگر مرغ حتما آن را از فروشگاه‌های معتبر و شناخته شده خریداری کنید. بهتر است جگر را به صورت بسته بندی‌هایی که تحت نظارت اداره بهداشت هستند، خریداری کنید.قبل از مصرف جگر مرغ آن را به طور کامل بپزید تا سموم و باکتری‌های آن از بین برود. پخت جگر مرغ را جدی بگیرید و به هیچ عنوان از جگر مرغی که به طور کامل پخته نشده استفاده نکنید.به هیچ عنوان از جگر مرغ به مقدار زیاد استفاده نکنید. به خاطر داشته باشید که نباید از این ماده غذایی بیشتر از ۱ تا ۲ بار در هفته استفاده کنید.جگر مرغ برای کبد چرب مضر است و به دلیل چربی و کلسترولی که دارد برای این افراد مضر است.همانطور که در این مطلب از مجله دانستنی آدرینگفته شد سعی کنید از جگر مرغ به مقدار کم استفاده کنید و آن را تنها از فروشگاه‌های شناخته شده و تحت نظارت بهداشت استفاده کنید تا با مشکلی جدی مواجه نشوید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید