آموزش گام به گام: دو تکنیک خارق‌العاده برای بستن مرغ شکم‌پر به روش حرفه‌ای‌ها!

  • توسط: admin


مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و جذاب است که طرفداران زیادی دارد. شاید بستن مرغ شکم پر به درستی یکی از چالش‌هایی باشد که شما نیز با آن مواجه شده باشید. در تهیه این غذا اگر شکم مرغ را به درستی نبندید در زمان پخت، محتوای درون شکم مرغ از آن خارج می‌شود و شکل و ظاهر ناخوشایندی به غذای شما می‌دهد.

ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز بستن مرغ شکم پر را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد تا با کمک این روش بتوانید یک مرغ شکم پر عالی طبخ کنید. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

روش اول: طرز بستن مرغ شکم پر با نخ

برای تهیه مرغ شکم‌پر اندازه و سایز مرغ یکی از فاکتورهای مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید.

مرغ‌های کوچک و متوسط بهترین انتخاب برای طبخ به صورت شکم پر هستند. زیرا این مرغ‌ها را راحت‌تر می‌توان در زمان پخت حرکت داد. همچنین مرغ‌های کوچک‌تر زودتر پخته می‌شوند.

برای بستن شکم، مرغ شکم گرفته با نخ باید طبق مراحل زیر پیش روید.

مرحله اول: انتخاب نخ مناسب

برای بستن شکم، مرغ شکم پر باید نخی که ضخامت مناسبی داشته باشد را انتخاب کنید.

نخ را به اندازه ۸۰-۹۰ سانتی‌متر برش زنید.

مرغ طعم‌دار شده و شکم گرفته شده را روی میز کارتان قرار دهید. به شکلی که سینه و ران‌های مرغ به سمت بالا باشد.

نخ را در قسمت زیرین پاهای مرغ گذارید.

مرحله دوم: بستن مرغ

دو سمت نخ را بگیرید و به صورت ضربدری از پایین‌ترین قسمت مرغ رد کنید.

نخ را از هر دو طرف بکشید تا پاهای مرغ به هم نزدیک شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر با اسفناج

مرحله سوم: گره زدن نخ به دور مرغ

پس از رسیدن پاهای مرغ به هم نخ را به دور مرغ بپیچید.

باید مرغ را برگردانید. به شکلی که سینه و پاها به سمت پایین باشد و گردن مرغ رو به شما، دو سر نخ را روی گردن مرغ گره بزنید.

با این روش بستن، بال‌های مرغ نیز با کمک نخ به بدن آن می‌چسبند و به راحتی می‌توانید مرغ را بپزید.

پس از بستن مرغ آن را برگردانید و به سراغ مرحله پخت آن روید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ شکم پر به سبک شیرازی!

روش دوم: طرز بستن مرغ شکم پر با خلال دندان

برای بستن مرغ شکم پر با خلال دندان کافی است که با چند خلال دندان قسمت‌های مختلف بال و ران را به بدنه وصل کنید.

برای بستن شکم مرغ نیز قسمت انتهای گوشت آن را با چند خلال به سمت دیگر بدن مرغ وصل کنید.

بدین صورت که از یک سمت خلال را به بدنه مرغ وارد کنید و به سمت دیگر مرغ برسانید.

سر خلال‌ها را کمی بیرون گذارید تا پس از پخت بتوانید خلال‌ها را از مرغ جدا کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده فوق یک مرغ شکم پر خوشمزه بپزید و نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید