آموزش تهیه لقمات پنیری به سبک خوشمزه جنوبی

  • توسط: admin


لگیمات یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفداری است که از کشورهای عربی و حتی جنوبی‌ها از آن لذت می‌برند. لگیمات پنیری، یک نوع از لگیمات است که در آن از پنیر استفاده می‌شود و طعم و مزه‌ای منحصر به فرد دارد. برای تهیه این شیرینی، مواد اولیه‌ای همچون آرد، شکر، ماست، پنیر، عسل (یا شربت بار) و نمک لازم است. برای تهیه خمیر لگیمات پنیری، ابتدا مواد خشک را با هم ترکیب کرده و سپس ماست و روغن را اضافه کرده و آب را به تدریج به خمیر اضافه می‌کنیم. سپس خمیر را استراحت داده و پنیر را به آن اضافه کرده و به شکل مختلفی پیچیده و سرخ می‌کنیم. در نهایت، با بریزیدن شربت بار یا عسل روی لگیمات، آن‌ها را آماده سرو و عرضه می‌کنیم. این شیرینی‌ها بسیار خوشمزه و طعم‌دهنده می‌باشند و می‌توانند همراه با چای یا قهوه میهمانی‌ها و مراسم‌ها را بهتر کنند.

لگیمات، یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و جذابی است که بدون نیاز به فر و همزن می‌توانید آن را تهیه کنید. اصالت این شیرینی به کشورهای عربی برمی‌گردد. جنوبی‌ها نیز از طرف‌داران پروپاقرص این شیرینی هستند و در بیشتر مراسم‌ها و مهمانی‌هایشان آن را تهیه می‌کنند.لگیمات پنیری، نوعی از لگیمات است که طعم و مزه متفاوتی دارد. در این لگیمات از پنیر استفاده می‌شود. ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه لگیمات پنیری را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه لگیمات پنیریمدت زمان آماده‌ سازی مواد اولیه، استراحت و تهیه این شیرینی ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است.درجه سختی تهیه این لگیمات در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه خمیر لگیمات پنیری:آرد۱/۲ پیمانهشیر خشک۱/۵ قاشق غذاخوریشکر۱/۲ پیمانهخمیرمایه فوری۱ قاشق چای‌خوریروغن مایع۲ قاشق غذاخوریماست۱/۴ پیمانهآب ولرم۱/۲ پیمانهبیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای‌خورینمک۱ پنسوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریروغن سرخ کردنیبه مقدار لازمپنیر مثلثی۱۰-۱۲ عددعسل یا شربت باربه مقدار دلخواهمرحله اول: ترکیب مواد خشکآرد را الک کنید و درون ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، شکر، نمک، وانیل و بیکینگ‌پودر را به آرد الک شده اضافه کنید.همه مواد خشک را به خوبی با هم ترکیب کنید.مرحله دوم: افزودن ماست و روغن‌ مایعماست و روغن‌ مایع را به مواد خشک اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن با هم ترکیب کنید.مرحله سوم: افزودن آبتوجه داشته باشید که میزان جذب رطوبت توسط آردهای مختلف متفاوت است.ممکن است با توجه به آردی که شما استفاده می‌کنید نیاز به افزودن کل آب نباشد.آب را کم‌کم به مواد شیرینی‌تان اضافه کنید و خمیر را به آرامی جمع کنید همین که خمیرتان منسجم شد و شکل گرفت کافی است.مرحله چهارم: ورز و استراحت دادن به خمیرخمیر را روی سطح میز کارتان ۱۰-۱۵ دقیقه به خوبی ورز دهید.اگر به هر دلیلی امکان ورز دادن خمیر برایتان وجود ندارد خمیر را ۱۰۰ بار به میز کار بکوبید.پس از ورز دادن خمیر آن را درون ظرف مناسبی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید.خمیر را به مدت ۳۰-۶۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه بامیه هندی برای ماه رمضانمرحله پنجم: پیچیدن خمیراز خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و در دست آن را گرد کنید.کمی سطح خمیر را با دستتان باز کنید.حال تکه‌ای پنیر در بین خمیر گذارید و خمیر را بپیچید.شما از هر نوع پنیری در تهیه این لگیمات می‌توانید استفاده کنید.همه خمیر را به همین شکل فرم دهید و مغزی پنیر در آن قرار دهید.مرحله ششم: سرخ کردن لگیمات پنیریقابلمه کوچکی را روی حرارت متوسط گذارید.درون آن روغن بریزید و منتظر بمانید تا روغن به خوبی گرم شود.لگیمات‌های پنیری را درون روغن بیندازید و به آهستگی آن‌ها را بچرخانید تا سرخ و طلایی شوند.پس از پخت لگیمات‌ها را روی دستمال جاذب روغن یا درون صافی قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.حال به مقدار دلخواه روی لگیمات‌ها شربت بار یا عسل بریزید و آن‌ها را در ظرف سرو بچینید.لگیمات پنیری بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی شباکیه عربی (زولبیا فانوسی)امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این لگیمات‌های بسیار خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید