آموزش تهیه شیرینی لوتکا مجلسی: گام به گام با شیرینیپزی شگفتانگیز
شیرینی لوتکا یکی از خوشمزهترین و محبوبترین شیرینیها در سراسر جهان است. این شیرینی دارای مغز کرم فیلی با طعمهای متنوعی است و به شیوههای مختلف تهیه میشود. ظاهری جذاب و متفاوتی دارد که هر کسی را مجذوب خود میکند.
برای تهیه شیرینی لوتکا، ابتدا باید مواد لازم را آماده کرده و مخلوط کنید. سپس خمیر را با دقت و حوصله بالا ورز میدهید تا نرم و لطیف شود. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و کرم کاسترد را روی آن مالیده و رول کرده و به شکلهای دلخواه برش میدهید.
سپس شیرینیها را در فر گرم کرده و پخته و سپس با رومال شیرینی و تزیینات دلخواهتان سرو میکنید. نکتهی مهم در تهیه این شیرینی، حوصله، دقت و آرامش است تا حاصل نهایی شما شیرینیهای خوشمزه و جذابی باشد که همه را شگفتزده کند. امیدوارم با این روش کامل میتوانید شیرینی لوتکا خوشمزه و دلچسبی را تهیه کنید و لذت ببرید.
شیرینی لوتکا، یکی از خوشمزهترین و لطیف تربن شیرینیهایی است که شهرت بینالمللی دارد. این شیرینی دارای مغزی کرم فیلی با طعمهای مختلف است. شیرینی لوتکا به روشهای مختلفی تهیه میشود و ظاهری بسیار جذاب و متفاوت دارد.ما امروز در ین بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه شیرینی لوتکا را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شیرینی خوشمزه باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه شیرینی لوتکاکره ۹۰ گرمآرد سفید قنادی ۴ پیمانهتخممرغ ۲ عددشیر ولرم ۱ پیمانهشکر ۱ پیمانهخمیرمایه فوری ۱ قاشق چای خوریوانیل ۱ قاشق چای خورینمک ۱ پنس مواد لازم جهت مواد میانی شیرینی لوتکاتخممرغ ۱ عددشیر ۲۵۰ میلی لیترشکر ¼ پیمانهوانیل ۱ قاشق چای خورینشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری مواد لازم جهت تهیه رومال شیرینیتخممرغ ۱ عددشیر ۳ قاشق غذا خوریشکر ۱ قاشق غذاخوریپودر کنجد یا نارگیل به مقدار دلخواهطرز تهیه شیرینی لوتکامدت زمان آماده سازی مواد اولیه، استراحت خمیر و تهیه این شیرینی ۹۰-۱۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد شیرینی به شما می دهد. درجه سختی تهیه این آموزش در دسته بندی متوسط قرار دارد.مرحله اول: ترکیب شکر، شیر و خمیرمایهشکر، شیر و خمیرمایه فوری را درون ظرف مناسبی بریزید.مواد را با دور تند همزن برقی ۳-۴ دقیقه بهم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.مرحله دوم: افزودن وانیل، تخممرغ و کرهکره به دمای محیط رسیده و وانیل را به ترکیب فوق اضافه کنید.تخممرغ اول را درون مواد بشکنید و ۱-۲ دقیقه با درو تند همزن برقی بهم زنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.تخممرغ دوم را نیز اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه همه مواد را با دور تند بهم زنید تا کاملا پفکی و حجیم شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی گردویی کاراملی مرحله سوم: آماده سازی و افزودن مواد خشکآرد سفید قنادی را ۲-۳ بار الک کنید تا آرد هوادهی شود و ناخالصیهایش گرفته شود.نمک را به مواد شیرینی اضافه کنید.آرد را کمکم به مواد بیفزایید و با نوک انگشت خمیر را جمع کنید.مرحله چهارم: ورز دادن و استراحت دادن خمیرروی میز کار را کمی آرد پاشی کنید و خمیر شیرینی را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه به خوبی ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.اگر به هر دلیلی امکان ورز دادن خمیر را ندارید میتوانید خمیر را ۱۰۰ بار به میز کارتان بکوبید.ته ظرف مناسبی را کمی چرب یا آرد پاشی کنید و خمیر را درون ظرف قرار دهید.درب ظرف را ببندید و ۱ ساعت در دمای محیط به آن زمان دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی کاسترد به روش خانگیمرحله پنجم: آماده سازی کرم کاستردتخممرغ را درون قابلمه کوچکی بشکنید.وانیل را به آن اضافه کنید و کمی با چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شود.شیر را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.حال نشاسته ذرت و شکر را به مواد اضافه کنید و به خوبی مواد را به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.قابلمه را روی حرارت کم گذارید و مدام مواد را به هم زنید تا کرم شما غلیظ شود.زمانی که کرم کاسترد به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.کرم کاسترد را درون ظرف مناسبی گذارید و روی آن پلاستیک بکشید تا کرم رویه نبندد.مرحله ششم: باز کردن خمیرپف خمیر را در این مرحله بگیرید.خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.روی میز کارتان را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را به قطر چند میلیمتر روی میز کار با کمک وردنه صاف کنید.حال کرم کاسترد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و روی خمیر بریزید با لیسک کرم را صاف کنید تا تمام سطح خمیر با کرم کاسترد کاور شود.از یک سمت شروع به رول کردن خمیر کنید.سپس شیرینیها را به اندازه دلخواه برش زنید.مرحله هفتم: آماده سازی فرفر برقی یا گازیتان را روشن کنید و منتظر بمانید تا فر به خوبی گرم شود.توجه داشته باشید که گرم کردن فر قبل از پخت شیرینی در کیفیت نهایی شیرینی شما بسیار تاثیرگذار است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی کاکائویی به روشی ساده مرحله هشتم: استراحت دادن شیرینیهاته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذارید.شیرینی ها را با کمی فاصله روی کاغذ بچینید.روی شیرینیها را بپوشانید و سینی حاوی شیرینی را ۲۰-۳۰ دقیقه ای در دمای محیط استراحت دهید.مرحله نهم: آماده سازی رومال شیرینیتخممرغ را درون ظرف مناسبی بشکنید.با ویسک کوچکی یا چنگال تخممرغ را به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شود.شکر و شیر را به آن اضافه کنید و به خوبی مواد را به هم زنید تا با هم ترکیب شوند.از مواد رومال با کمک براش روی شیرینیها زنید و مقداری کنجد یا پودر نارگیل به دلخواه روی شیرینی زنید.مرحله دهم: پخت شیرینیسینی حاوی شیرینیها را درون فر قرار دهید.دمای پخت برای فرهای برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه باشد.مدت زمان پخت ۱۲-۱۵ دقیقه و حالت پخت چرخشی.پس از پخت شیرینیها را از فر خارج کنید و زمان دهید تا خنک شوند.شیرینیهای لوتکا بسیار جذاب و لطیف شما آماده سرو و نوش جان کردن است.امیدواریم که شما نیز طبق روش بالا این شیرینی بسیار جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: