آشپزخانه امروز: ناهار امروز چی بپزم؟ (سه شنبه 21 فروردین)

  • توسط: admin


برای ناهار امروز می‌توانید از یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه‌ای که معرفی شد، مثل باقالی پلو با مرغ، ساطری پلو، خورشت کنگر قیمه، فتوچینی با مرغ یا کشک و بادمجان دامغانی استفاده کنید. این غذاها انتخاب‌هایی مناسب و خوشمزه برای وعده ناهار می‌باشند و می‌توانید با تهیه و پخت آن‌ها، نوش جان کنید.

در تهیه هر یک از این غذاها، مراحل آماده‌سازی و طبخ خود را به دقت دنبال کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. هر یک از این غذاها دارای طعم و ارزش غذایی مناسبی برای بدن شما هستند و می‌توانند یک وعده ناهار خوشمزه و مغذی را برای شما فراهم کنند.

از این راهکارها برای تهیه ناهار امروز خود استفاده کنید و از لذت یک وعده غذایی خوشمزه و متنوع برای خود و عزیزانتان بهره ببرید. انتخاب یکی از این غذاها با توجه به سلیقه خود، قطعاً تجربه‌ی خوشایندی برای شما خواهد بود.

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. از این رو ما امروز، در بیست و یکمین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شمادر ادامه می‌توانید با چند غذای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- باقالی پلو با مرغباقالی‌ پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین غذاهای مجلسی با مرغ است که به روش‌ها بسیار زیادی طبخ می‌شود. شما این غذای لذیذ را با گوشت گردن، ماهیچه گوسفند و مرغ می‌توانید تهیه و در وعده ناهار امروزتان نوش جان کنید.مراحل تهیه باقالی پلو با مرغمراحل تهیه باقالی پلو با مرغ به شرح زیر است: در اولین مرحله به سراغ آماده‌ سازی پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به‌ صورت نگینی یا خلالی خرد کنید.درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ مرغ را دارید کمی روغن بریزید. پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند. در همین مرحله به سراغ افزودن سیر روید. سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک سیر له کن یا چاقو پوره کنید و به پیازهای درون قابلمه اضافه کنید کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.سپس به سراغ ادویه‌ها روید. مقداری زردچوبه و فلفل قرمز به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت‌دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.اکنون به سراغ تکه‌های مرغتان روید. مرغ‌ها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. حال تکه‌های مرغ را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به‌ خوبی مرغ‌ها را با مواد درون قابلمه ترکیب کنید. هر طرف مرغ را به‌ خوبی سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و همه پسند روی لینک طرز تهیه باقالی پلو با مرغ کلیک کنید. ۲- ساطری پلوساطری پلو یک غذای سنتی متعلق به خطه خراسان است که بسیار لذیذ و مقوی است. با تهیه این غذا برای عزیزانتان در وعده ناهار می‌توانید تنوعی در سبد تغذیه‌ای اعضای خانواده ایجاد کنید.این غذای خوشمزه طرز تهیه بسیار آسانی دارد و با چند قلم مواد اولیه ساده و در دسترس نظیر برنج، گوشت چرخ کرده، هویج، پیاز، کشمش پلویی و… قابل طبخ و نوش جان کردن است.مراحل تهیه ساطری پلومراحل تهیه ساطری پلو به شرح زیر است:ابتدا پیاز را ریز رنده کنید. آب آن را با دست بگیرید. سپس آن را در کاسه‌ای ریخته و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.سپس ادویه‌ها و نمک را افزوده، جعفری خرد شده را نیز اضافه کنید و حسابی ورز دهید. روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید در یخچال تا مزه‌ها به خورد هم بروند.بعد از یک ساعت مایه گوشت را از یخچال خارج کنید. آن را به شکل گوشت قلقلی درآورید و در کمی روغن سرخ کنید. نیازی به سرخ شدن زیاد نیست فقط کافی است رنگ گوشت تغییر کند.در این مرحله هویج‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و کمی در روغن داغ تفت دهید. بعد از این که کمی تفت خورد به آن نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید.کشمش‌ها را نیز که از قبل کمی گذاشتید خیس بخورد را در همین روغن و به مقدار کم تفت دهید.برای ادامه رسپی این غذای اصیل و مخصوص خراسانی روی لینک طرز تهیه ساطری پلو کلیک کنید.۳- خورشت کنگر قیمهکنگر قیمه، خورشتی منحصر به فرد و با طعمی بسیار خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد و با چند قلم مواد اولیه ساده در مدت زمان کوتاهی قابل طبخ است. بنابراین اگر برای ناهار این غذا را می‌خواهید تهیه کنید زمان زیادی از شما نخواهد گرفت.بدون شک تفاوت اصلی این خورشت با خورشت قیمه عادی وجود کنگر در آن است. کنگر گیاهی بسیار مقوی و کاملا ارگانیک است که کاربرد آن در خورشت در اکثر مناطق کشور که عرضه این محصول زیاد است، معمول است.مراحل تهیه خورشت کنگر قیمهمراحل تهیه خورشت کنگر قیمه به شرح زیر است:به‌طور کلی حبوبات مورد استفاده در خورشت‌ها به‌ خصوص لوبیا و لپه برای آماده‌ سازی باید در آب خیسانده شوند. اما نکته مهمی که رعایت آن برای سلامتی شما بسیار مفید خواهد بود، نحوه آماده کردن حبوبات برای خورشت است.برای تهیه خورشت کنگر قیمه، لپه‌های شما به مدت ۲ الی ۴ ساعت باید در آب خیسانده شوند، بنابراین ابتدا لپه خورشت را درون مقدار مناسبی آب بریزید. به‌ گونه‌ای که آب روی لپه‌ها را بپوشاند.برای از بین رفتن خاصیت نفخ‌ زایی لپه در خورشت، هر ۱ ساعت یکبار، آب ظرف را خالی کنید و مجددا آب تاره روی آن بریزید. این کار نفخ معده را پس از خوردن لپه به‌ طور چشمگیری کاهش می‌دهد.در این مرحله پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا پیازها سبک شوند. زمانی که پیازها طلایی رنگ شدند. ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید تا بوی عطر ادویه‌ها به مشام رسد.سپس گوشت‌های تکه تکه شده را به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت‌ها گرفته شود و کمی طلایی رنگ شوند. گوجه‌ فرنگی‌ها را نگینی خرد کنید و به گوشت و پیاز اضافه کنید. درب قابلمه را با حرارت کم، به مدت پنج دقیقه ببندید و منتظر بمانید تا گوجه‌ها بافت خود را از دست دهند و نرم شوند.برای ادامه رسپی این غذای بهاری خوشمزه و مقوی روی لینک طرز تهیه خورشت کنگر قیمه کلیک کنید.۴- فتوچینی با مرغفتوچینی با مرغ، این غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی با ترکیب پاستا فتوچینی، مرغ پخته شده و سس مخصوص طعمی بی‌نظیر و دلچسب دارد. فتوچینی با مرغ، انتخابی ایده‌آل برای یک وعده غذایی دلچسب است که شما می‌توانید آن را به سادگی در منزل تهیه و نوش جان کنید.مراحل تهیه فتوچینی با مرغمراحل تهیه فتوچینی با مرغ به شرح زیر است:برای تهیه فتوچینی با مرغ، اولین قدم تفت دادن سیر و پیاز است. برای این کار، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، مقداری روغن درون یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.بعد از داغ شدن روغن، پیازها را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و سبک شوند. در ادامه، سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.در این مرحله، ابتدا جعفری و فلفل دلمه‌ای را به صورت ریز خرد کنید. سپس، آن‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه به همراه سیر و پیاز تفت دهید. پس از ۵ دقیقه، مواد را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.اکنون نوبت به پخت پاستا می‌رسد. برای این کار، ابتدا یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس، پاستا را به همراه مقداری نمک به آب جوش اضافه کرده و منتظر بمانید تا پاستا بپزد.برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و خوشمزه ایتالیایی روی لینک طرز تهیه فتوچینی با مرغ کلیک کنید.۵- کشک و بادمجان دامغانیکشک و بادمجان دامغانی غذای محلی و بسیار لذیذ و در عین حال مقوی شهر دامغان است که می‌توان به عنوان یک ناهار سبک تهیه و سرو کرد.این غذای خوشمزه طرز تهیه بسیار آسانی دارد و شما می‌توانید آن را با مواد اولیه در دسترسی همچون بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، کشک و… به راحتی در خانه طبخ و نوش جان کنید.مراحل تهیه کشک و بادمجان دامغانیمراحل تهیه کشک و بادمجان دامغانی به شرح زیر است:ابتدا پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و داخل قابلمه مناسب با مقداری کمی روغن روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا شیشه‌ای شود.در این مرحله سیر را رنده کرده و به قابلمه اضافه کنید، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه افزوده و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها خارج شود.حال نعناع خشک را افزوده و تفت دهید. سپس بادمجان‌ها را ریر خرد کرده و تفت دهید. پس از پختن و نرم شدن بادمجان‌ها، گوجه فرنگی‌ها را نگینی خرد کرده و به باقی مواد اضافه کنید.برای ادامه رسپی این غذای راحت و لذیذ روی لینک طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
اخبار
خبر فوری از تعطیلی مدارس قزوین
  • ۹ دی ۱۴۰۳
  • -
  • 0 بازدید
اخبار
محدوده تراکنش‌های بانکی مشخص شد
  • ۹ دی ۱۴۰۳
  • -
  • 2 بازدید
اخبار
کشتی دست‌دوم در مسیری بدون مقصد
  • ۹ دی ۱۴۰۳
  • -
  • 2 بازدید
آشپزی
با این 3 روش ساده، سردی لبو را بگیرید
  • ۹ دی ۱۴۰۳
  • -
  • 2 بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید