آشوب و انقراض گردشگری در اسرائیل به واسطه طوفان الاقصی
طوفان الاقصی بر یک روز بر اسرائیل حمله کرد و نابودی بسیاری از شهرها و جاذبههای گردشگری این کشور را به همراه داشت. این حمله باعث خسارات جسیم در زیرساختهای گردشگری، هتلها، موزهها و دیگر مکانهای تاریخی اسرائیل شد. گردشگری یکی از مهمترین منابع درآمد اقتصادی این کشور بوده و نابودی آن باعث ایجاد بحرانی اقتصادی و اجتماعی شد. علاوه بر این، خسارات به زمینهای کشاورزی ، جادهها و تأثیرات زیست محیطی نیز بسیار بزرگ بود. این حمله علاوه بر اینکه خسارات انسانی بزرگی ایجاد کرد، منجر به نابودی زیستگاههای طبیعی و تاریخی نیز شد. این موضوع نشاندهنده اهمیت توجه به حمایت و حفاظت از محیط زیست و آثار تاریخی و فرهنگی هر کشور است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، اطلاعات دفتر آمار رژیم صهیونیستی نشان میدهد که گردشگری این رژیم طی فصل پایانی سال ۲۰۲۳ بیشترین رکود را از زمان انتفاضه الاقصی در اوایل هزاره جدید به استثنای دوره کرونا داشته است که این امر نشان دهنده پیامدهای عملیات طوفان الاقصی است.
الجزیره نوشت: از زمان آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه خسارتهای زیادی متوجه بخش گردشگری رژیم صهیونیستی شده و بیشتر شرکتهای بینالمللی گردشگری سفرهای خود به سرزمینهای اشغالی را لغو کردهاند و بیشتر خطوط هوایی نیز از عزیمت به سرزمینهای اشغالی خودداری میکنند.
مرکز آمار سرزمینهای اشغالی نشان میدهد که در فصل پایانی سال گذشته میلادی تنها ۱۸۰ هزار نفر به سرزمینهای اشغالی سفر کردهاند که این تعداد شامل صهیونیستهای خارج از سرزمینهای اشغالی نیز میشود که این عدد نشان دهنده افت ۸۱.۵ درصدی این مسافرتها نسبت به زمان مشابه سال ۲۰۲۲ است.
مجموع گردشگران رژیم صهیونیستی در سال گذشته میلادی ۳ میلیون نفر بوده، در حالی که تصور می شد بالغ بر ۵.۵ میلیون نفر به سرزمینهای اشغالی سفر کنند.
صنعت توریسم ۳ درصد از مجموع اقتصاد رژیم صهیونیستی را به خود اختصاص داده و حدود ۲۰۰ هزار صهیونیست به صورت مستقیم در این صنعت مشغول فعالیت هستند.
روزنامه معاریو نیز اعلام کرده که ۲۵۰ شرکت هواپیمایی پیش از این در سرزمینهای اشغالی فعال بودند، اما در حال حاضر تنها ۴۵ شرکت به فعالیت خود ادامه میدهند که این موضوع نشان دهنده انزوای رژیم صهیونیستی است.
- برچسب ها: انتفاضه الاقصی جنگ غزه صنعت توريسم غزه