آشنایی با خدمات سوله، ساندویچ پانل و سازه فضاکار شرکت آریانافلز

  • توسط: admin


آشنایی با خدمات سوله، ساندویچ پانل و سازه فضاکار شرکت آریانافلز

شرکت آریانا فلز گستران از سال ۱۳۸۳ آغاز به فعالیت نموده و تاکنون بیش از ۲۰۰ پروژه در سراسر کشور توسط تیم مجرب و کارازموده و با اخلاق را با موفقیت انجام داده است.در ادامه قصد داریم تا با فعالیت های اصلی این شرکت آشنا شویم و در حد امکان هریک را به اختصار توضیح دهیم .این فعالیت ها عبارتند از :

سازه فضاکار چیست :

سوله چیست

کانکس چیست

ساخت ساندویچ پانل دیواری

  • طراحی و ساخت سازه فضاکارو اجرای پوشش آن
  • طراحی و ساخت سوله صنعتی و اجرای پوشش آن
  • طراحی و ساخت و اجرای انواع کانکس
  • فروش و اجرای ساندویچ پانل دیواری و سقفی
  • فروش و اجرای انواع ورق و آبرو و فلاشینگ گالوانیزه و رنگی
  • فروش و اجرای انواع پلی کربنات و یراق آلات

سازه فضاکار چیست :

سازه فضایی به سازه ای اطلاق می شود که در تشکیل آن از اجزای خرپا مانند استفاده شود. از ویژگی های این اجزا می توان به سبک و محکم بودن آن ها اشاره کرد.هر خرپایی که در تمام جهات پراکنده شود را سازه فضاکار گویند. این خرپاها تا حدود 99% کاملا منظم هستند و از هندسه چند وجهی ههای افلاطونی طرح گیری می شوند.سازه های فضاکار عمدتا دارای فرم بدیع مستوی یا منحنی در فضا بوده و با واحدهای حتی المقدور یکسان در الگویی تکرارشونده احداث می شوند. سازه های فضاکار گروهی از سازه ها هستند که دارای رفتار مسلط سه بعدی بوده معمولا در خور تولید صنعتی انبوه بوده و اصول ایمنی دیدگاه های زیبایی شناختی و جنبه های اقتصادی ارضا می نمایند متداول ترین کاربرد سازه های فضاکار در ساخت پوشانه های بناهایی است که در انها عملکرد ساختمان ایجاب می نماید که دارای دهانه ازاد نسبتا بزرگ در دو جهت متعامد باشند. بدیهی است که این نوع از سازه فضاکار در استادیوم های ورزشی و تالارهای اجتماعات نمایشگاه های چندمنظوره مراکز فرهنگی و هنری مصلی ها و مساجد اشیانه های هواپیما سالن صنعتی انبارهای وسیع و انواع پایانه هایر مسافربری کاربرد فراوان دارند.بر اساس ایین نامه سازه های فضاکار عبارت سازه های مشبک تنهار به گروهی از سازه های دارای عملکرد مسلط سه بعدی اطلاق می گردد که ویژگی های زیر در انها مصداق دارد:

اثر رفتاری هیچ یک از سه بعدی در جذب نیروهای وارده قابل صرف نظر کردن نیست.متشکل از اعضای منفصل خطی (اعضای خرپا تیر تیرستون )می باشد. به عبارت دیگر سیستم سازه پیوسته نبوده و از نوع اسکلتی می باشد.به عنوان قاعده (صرف نظر از استثناها) اغلب شامل تعداد قابل توجهی از اجزا و زیرمجموعه های ساده و تکرار شونده می باشد.اجزا و زیرمجموعه های ساده اغلب درخور پیش سازی و تولید انبوه می باشند و در ابعاد و اشکال استاندارد اختیار می گردند.با استفاده از قابلیت باربری در سه بعد امکان  کاهش وزن فراهم می اید از این رو سازه های فضاکار مشبک اسکلتی معمولا سبک ولی به نسبت صلب می باشند.متداول ترین کاربرد این نوع سازه ها در ساخت پوشش یا سقف ابنیه ای است که در انها عملکرد ساختمان ایجاب می نماید که دهانه های ازاد به نسبت برگ در دو جهت در پلان ایجاد گردد.معمولا از دیدگاه زیباشناختی دارای اهمیت هستند.معمولا از ذخیره ظرفیت مقامتی قابل ملاحظه ای در مقایسه با سازه هاس سنتی برخودارند.معمولا بسیار اقتصادی بوده و نیازهای اقتصادی به علت امکان صنعتی شدن ساخت افزایش سرعت تولید و نصب کاهش وزن و صرفه جویی در مصالح را براورده می سازد.

به طوری که ملاحظه می شود برخی از این ویژگی ها در مورد سایر سیستم های سازه فضاکار نیز صدق می کنند .همان طور که اشاره شد. در سازه های فضاکار ترکیب مجموعه تاشه و فرم هندسی بارهای خارجی نیروهای داخلی و تغییر مکان های سازه در یک صفحه قرار نگرفته و از ان  فراتر رفته و به سه بعد گسترش می یابند. عملکرد هر نوع سازه سه بعدی از نوع سه بعدی از نوع دوبعدی ان سازه مطابقت می کند. سازه فضاکار نیز در برابر نیروهای کششی و فشاری به وسیله نیروهای محوری در اعضای منفرد فوقانی و تحتانی و در برابر خمش و برش به وسیله اعضای قطری مقاومت می کند.سازه های فضاکار شامل طیف وسیعی از فرم های می باشند و با مصالح متفاوتی از قبیل فولاد الومنیوم چوب بتن کامپوزیت های مسلح و شیشه ساخته می شوند. صرف نظر از نوع مصالح عناصر اصلی تشکیل دهنده سازه فضاکار المان های میله ای و اتصالات بین انها می باشند اتصالات سازه فضاکار می توانند مفصلی و یا به صورت استفاده می شود. این دو اصطلاح از لحاظ لغوی مترادفند ولی از لحاظ معنا و مفهوم باهم تفاوت دارند .سازه فضایی به  سازه ای اطلاق می شود که در فضای خارج از جو ساخته یا مورد استفاده قرار می گیرد که ممکن است خود یک سازه فضاکار باشد.

انواع سازه فضاکار

فرم های متداول سازه های فضایی :

شبکه های تخت

چیلیک(قوسی)

گنبدی شکل

دیسکی

هرمی

سینوسی و تخت دو طرف شیب دار

و شبکه های ترکیبی تخت

قوسی

تخت شیبدار وقوسی

نیم قوس

تخت و گنبد

اجرای سازه فضاکار

سوله چیست

سوله که به آن سوله صنعتی هم گفته می شود مقرون به صرفه ترین روش ساخت و ساز برای ایجاد فضاهای مورد نظر شما محسوب می شود. معمولا از سوله های صنعتی برای ساخت مراکز خرید, مدارس, نمایشگاه ها و سایر مواردی که در بخش قبل نام بردیم استفاده می شود.

انواع سوله

۱ – سوله خرپایی ( نام های دیگر این نوع سازه : سوله سبک ، سوله HSS ، سوله سبک قوسی

۲– سوله تیر ورقی ( نام های دیگر این نوع سازه : سوله سنتی ، سوله سنگین

۳ – سوله UBM

۴– سوله دست دوم ( که البته اصولا فقط به روش تیر ورقی موجود هستند ، و قطعا نمی توان گفت که یک روش مجزا است )

تفاوت سوله‌های صنعتی با غیرصنعتی

شاید خیلی از افراد تفاوت سوله‌های صنعتی و غیر صنعتی را ندانند، نکته جالبی که لازم است بدانید این است که سوله صنعتی از نوع سوله سنگین است و سوله غیر صنعتی(سوله خرپایی) از نوع سوله سبک.فرقی نمی‌کند در سوله سازی یک سوله برای ناحیه صنعتی ساخته شده باشد یا به عنوان یک سوله ورزشی. یک سوله با هر روشی که طراحی شود؛ باید مطابق با آیین‌نامه‌های سازمان نظام مهندسی باشد ودر برابر عوامل طبیعی و عوامل خارجی مقاوم باشد.

همان‌طور که گفته شد، سوله‌های صنعتی به صورت اسکلت فلزی با سقف شیبدار آماده و ساخته می‌شوند. سوله های صنعتی دارای اجزای مختلفی هستند که از مهمترین اجزای این نوع سوله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ستون‌های اصلی با جان تیر ورقی
  • ستون‌های اصلی شیب‌دار سقف
  • بادبند‌های سقفی
  • بادبند‌های دیواری
  • رفتر‌ها
  • اتصالات پیچ و مهره

هزینه ساخت سوله صنعتی، به دلیل نوع کاربری صنعتی، از نظر طراحی با سایر سازه‌های فلزی متفاوت است؛ به خصوص ستون‌ها و سقف در این نوع اسکلت‌های فلزی متفاوت هستند و شیب‌دار می‌‎باشند. یکی دیگر از تفاوت‌های آن با دیگر سازه‌ها، داشتن دهانه‌های بزرگتر نسبت به سایر سازه‌های فلزی است؛ به همین دلیل برای مقاومت سوله نمی‌توان از پروفیل‌های فولادی موجود در بازار استفاده کرد. بهترین متریال، برای ساخت سوله صنعتی، استفاده از تیر ورق‌های فولادی است که معمولاً در سوله تیرورقی استفاده می شود.

ساخت سوله صنعتی با استفاده از سازه‌های خرپایی و اسکلت‌های فلزی قوطی، مقاومت خوبی ندارد و بعد از گذشت زمان، باعث بروز خسارت، تعطیلی در کار و ایجاد هزینه‌های اضافه برای کارفرما می‌شود.

کانکس چیست

کانکس، اتاق پیش ساخته قابل حملی است که به منظور سکونت و انجام فعالیت های مختلف در انواع شرایط آب و هوایی و موقعیت های جغرافیایی مورد استفاده قرار می گیرد. کانکس ها، کاربردهای متفاوتی از جمله اداری، مسکونی، پارکینگ خودرو، سرویس های بهداشتی و … داشته و در ابعاد مختلف و طرح های متنوع ساخته می شوند.

انواع کانکس

کانکس های مسکونی

ویلایی

کارگاهی

اداری

کارگری

فروشگاهی

سقف قوس دار

فست فود

در طراحی این کانکس ها با توجه به نوع کاربرد از مواد گوناگون برای نما و … استفاده خواهد شد.

ساندویچ پانل چیست

تشکیل شده از دولایه ماده سخت در دو طرف است، که بین آن ها یک هسته سبک با متریالی خاص استفاده می شود. به دلیل این طرز قرارگیری این متریال که شبیه به ساندویچ است، به آن پانل ساندویچی می گویند.

ساخت ساندویچ پانل دیواری

ساندویچ پانل دیواری با طراحی های مختلف در نمای داخلی و خارجی ساختمان ارائه می شود.ساختار ساندویچ پانل دیواری به صورت چند لایه است و به همین علت نام ساندویچ پانل به خود گرفته است. لایه های تشکیل دهنده ساندویچ پانل شامل سه لایه است که لایه میانی آن عایقی از جنس پلی یورتان، پلی استایرن، پشم سنگ و یا پشم شیشه می باشد و این فوم عایق بسیار مستحکم بوده و در مقابل نفوذ آب، رطوبت، حرارت، سرما و گرما مقاوم است.

موارد پوشش پانل توسط ساندویچ پانل ها

سیلوها وانبارها

  • ساخت کلین روم ها
  • سردخانه های ثابت و متحرک
  • سوله های کشاورزی، گاوداری و مرغداری
  • ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری، آموزشی و سالن های ورزشی

ساندویچ پانل ها انواع مختلفی دارند

ورق گالوانیزه

  • ورق آلومینیوم
  • ورق آلوزینگ

 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید