آخرین وضعیت وحشتناک سیل زده‌ها در سیستان و بلوچستان

  • توسط: admin


سیل در سیستان و بلوچستان به یک وضعیت بحرانی تبدیل شده است، که بسیاری از افراد و خانواده‌ها را در معرض خطر جانی و از دست دادن دارایی هایشان قرار داده است. این سیل‌ها به خاطر بارش‌های باران و سیلاب‌های ناگهانی رخ داده است که منجر به شکسته شدن سد‌ها و آب‌های روان شده است. در حال حاضر، تعداد زیادی از مردم در مناطق عفونی و محرومی زندگی می‌کنند و به کمک امدادرسانی احتیاج دارند. تأمین آب، غذا و محافظت از آن‌ها از جمله اولویت‌های اصلی استفاده‌کنندگان و کمک کنندگان است. اقدامات اضطراری توسط ادارات محلی و سازمان‌های کمک رسان در حال انجام است، اما نیاز به حمایت و کمک هموطنان و مردم جهت بازسازی و بهبود زندگی سیل‌زدگان، بسیار اساسی و حیاتی است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، یعقوب سلیمانی با اشاره به اینکه سیل و آبگرفتکی موجب قطع راه ارتباطی برخی از مناطق در جنوب استان سیستان و بلوچستان شده است، افزود: از امروز شنبه ۱۲ اسفند، ۲ فروند بالگرد در حال امدادرسانی شدند.
وی از توزیع ۱۰ هزار بسته غذایی به مردم سیل‌زده خبر داد و گفت: امکانات اقلام زیستی ۷۲ ساعته در حال توزیع است.
سلیمانی با اشاره به پیش بینی هواشناسی برای بارش در روزهای آینده گفت: به این منظور حدود ۲۵۰ نفر از امدادگران از استان‌های هم‌جوار در حال اعزام به مناطق سیل زده هستند همچنین ۷۵ خودرو عملیانی نیز در منطقه در حال امدادرسانی است.
دبیرکل جمعیت هلال احمر که در منطقه حضور دارد، ‌ اظهار داشت: به نظر شرایط پایدار است و البته هلال احمر تمهیدات لازم را در صورت بارش در روزهای آینده پیش‌بینی کرده است.
رئیس سازمان امداد و نجات نیز امروز شنبه ۱۲ اسفند آخرین جزئیات امدادرسانی در عملیات جوی هفت روز گذشته، از برپایی اردوگاه اسکان اضطراری در شهر چابهار به دلیل سیل و آبگرفتگی خبر داد.
بابک محمودی، با اشاره به انجام عملیات امداد و نجات در سوانح جوی (کولاک برف/ آب‌گرفتگی) از تاریخ پنجم تا ساعت ۶ صبح دوازدهم اسفندماه، گفت: در این بازه زمانی، ۲۶ استان، شامل ۱۵۴ منطقه (۶۱ محور کوهستانی، ۴ شهر و ۸۹ روستا) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.
وی افزود: در این مدت زمان امدادگران به ۲۲ هزار و ۲۸۹ نفر امدادرسانی و برای ۸ هزار و ۹۲۸ نفر اسکان اضطراری فراهم کردند. ۱۰۵ نفر نیز به مناطق امن و ۱۲ نفر مصدوم و یا بیمار نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.
محمودی با اشاره به این که ۵۴۲ تیم امددی در عملیات جوی شرکت کردند، ادامه داد: در این مدت ۲ هزار و ۱۶۱ امدادگر اقدام به رهاسازی ۱ هزار و ۵۱۱ دستگاه خودرو از برف و تخلیه آب، گل و لای از ۶۸ واحد مسکونی کردند.
وی گفت: ۲۴۰ دستگاه چادر، ۶ هزار و ۲۰۰ تخته پتو، ۶۹۸ تخته موکت، ۸ هزار و ۲۱۶ کیلوگرم نایلون، ۱۰۳ ست بهداشتی، ۲ هزار و ۶۰۱ بسته غذایی، ۲ هزار و ۲۰ قوطی کنسروجات، ۳ هزار و ۳۱۸ بطری آب معدنی، ۷ هزار و ۸۹۱ قرص نان، ۶۷ کیلوگرم خرما و ۱۵۱ شعله والور در بین افراد متاثر توزیع شد.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید