آخرین وضعیت بازار نفت: افزایش شگفت‌انگیز قیمت‌ها!

  • توسط: admin


افزایش قیمت نفت اثرات گسترده‌ای بر اقتصاد جهانی و زندگی روزمره مردم دارد. این افزایش درآمد کشورهای وابسته به صادرات نفت را افزایش می‌دهد اما هزینه زندگی برای مردم در حال حاضر بیشتر می‌شود. این امر می‌تواند به بازگشت تورم و کاهش توان خرید افراد منجر شود. همچنین برای کسانی که از سوخت‌های فسیلی استفاده می‌کنند، هزینه‌های نگهداری خودرو و گرمایش منزل زیادتر خواهد شد. از طرف دیگر، شرکت‌ها و صنایعی که به نفت به عنوان ماده اولیه برای تولید و توزیع کالاهای خود وابسته هستند نیز مجبور به افزایش قیمت محصولات خود خواهند شد. به این ترتیب، افزایش قیمت نفت اثرات منفی و موجودیت‌های چالش‌برانگیزی را بر اقتصاد جهانی و زندگی روزمره ما ایجاد می‌کند.

به گزارش رویترز، قیمت نفت در شرایطی ۲ درصد افزایش یافته که تاجران منتظر تصمیم ائتلاف اوپک پلاس در مورد قرارداد عرضه در سه ماهه دوم سال جاری میلادی و در حال بررسی اطلاعات اقتصادی تازه آمریکا، اروپا و چین هستند.به گزارش آدرینبه نقل از تسنیم، قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱ دلار و ۶۴ سنت معادل ۲ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۵۵ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۱ دلار و ۷۱ سنت معادل ۲.۱۸ درصد افزایش ۷۹ دلار و ۹۷ سنت معامله می‌شود.نفت برنت حدود ۲.۴ درصد و نفت آمریکا بیش از ۴.۵ درصد افزایش قیمت هفتگی داشتند.
به نظر می‌رسد انتظار ادامه طرح کاهش تولید ائتلاف اوپک پلاس در بهار، در مرکز توجه بازار قرار دارد.پیش بینی می‌شود این ائتلاف در اولین هفته ماه مارس قرارداد کاهش تولید خود را تمدید کند.طبق گفته تحلیلگران، ادامه کاهش تولید داوطلبانه اعضای اوپک پلاس تا پایان سال جاری میلادی می‌تواند نشانه محکمی برای روند صعودی قیمت نفت باشد.اقتصاددان‌های رویترز پیش‌بینی می‌کنند سازمان کشورهای صادر کننده نفت ۲۶.۴۲ میلیون بشکه در روز در ماه فوریه تولید کرده باشند که ۹۰ هزار بشکه بالاتر از ماه ژانویه است.در این بین، تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی در دریای سرخ هم از عوامل بالا رفتن قیمت نفت بوده است.تعداد چاه‌های نفت و گاز آمریکا برای دومین هفته پیاپی افزایش یافته که اولین نشانه افزایش تولید در آینده است.در زمینه تقاضا، تولید کارخانه‌ای در چین برای پنجمین ماه پیاپی در فوریه کاهش یافته است.طبق اطلاعات یورو استات، تورم در منطقه یورو در فوریه کاهش یافته، اما شاخص تورم هسته که مواد غذایی فاسدشدنی و سوخت را در بر نمی‌گیرد، بالاتر از انتظار تحلیلگران بوده است.از طرف دیگر، شاخص هزینه‌کرد شخصی در آمریکا کاهش یافته که احتمال آغاز روند کاهش نرخ بهره از ماه ژوئن را بالا می‌برد. 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید