راز لذت بخش تهیه لوکوم انگور، طعم و رنگی بی‌بدیل

  • توسط: admin


لوکوم انگور، یکی از دسرهای خوشمزه و محبوبی است که به راحتی با چند قلم مواد اولیه ساده و در دسترسی قابل تهیه است. لوکوم ها با طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی که دارند انتخاب بسیار مناسبی برای پذیرایی و مهمانی‌ها هستند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله به مرحله لوکوم انگور را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه لوکوم انگور

مواد لازم جهت تهیه لوکوم انگور به شرح زیر است:

شکر۱ پیمانهآب انگور طبیعی۲ پیمانهآب لیمو تازه۱ قاشق چای‌خورینشاسته گل۳ قاشق غذاخوریگلاببه مقدار دلخواهپودر نارگیلبرای تزیین

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه لوکوم انگور

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۲۰-۲۵ دقیقه و تهیه نهایی این لوکوم ۱۵-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این لوکوم های جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این لوکوم در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب آب انگور و شکر

آب انگور و شکر را در یک قابلمه مناسب بریزید. برای تهیه لوکوم انگور، بهتر است از آب انگور طبیعی و ترش استفاده کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام محتوای درون قابلمه را به هم زنید تا شکر کاملا حل شود.

۳-۶ دقیقه زمان دهید تا شربت به جوش آید. کمی زمان بدهید تا شربت بجوشد و غلیظ شود.

مرحله دوم: آماده سازی و افزودن نشاسته

نشاسته گل را در یک ظرف مناسب بریزید. کم‌کم مقداری آب سرد به نشاسته اضافه کنید و مدام به هم زنید تا نشاسته گل در آب حل شود.

توجه داشته باشید که باید آب را کم کم به نشاسته بیفزایید تا نشاسته گلوله گلوله نشود.

مخلوط نشاسته و آب را به آرامی به شربت در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

شما در تهیه این لوکوم می‌توانید از نشاسته ذرت نیز استفاده کنید اما بافت لوکوم با نشاسته گل بهتر می‌شود.

مرحله سوم: پختن لوکوم

حین پخت، حرارت را متوسط نگه دارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مدام ترکیب فوق را به هم زنید. مایه لوکوم باید غلیظ و کش‌دار شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم هندوانه به روش ترکیه‌ای

مرحله چهارم: افزودن گلاب

پس از این که مایه لوکوم شما به غلظت مناسب رسید آب لیمو و گلاب را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

سپس حرارت را خاموش کنید و به سراغ مرحله بعد روید.

لوکوم باید به قدری غلیظ باشد که وقتی قاشق را از آن جدا می‌کنید، به آرامی روی سطح بیفتد.

شما به دلخواه می‌توانید به مخلوط لوکوم، هل و محلول زعفران نیز اضافه کنید.

مرحله پنجم: برش زدن لوکوم

قبل از برش زدن، اجازه دهید لوکوم کاملا خنک شود تا راحت‌تر برش بخورد.

ظرف مستطیل شکل مناسبی را انتخاب کنید.

کف ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط لوکوم را داخل آن بریزید.

با کمک لیسک سطح لوکوم را صاف کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.

پس از سرد شدن کامل باید با کمک چاقو یا قالب های شیرینی پزی لوکوم را به شکل دلخواه برش بزنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم شیری خوشمزه بدون فر

مرحله ششم: غلتاندن در پودر نارگیل

پودر نارگیل را در کاسه مناسبی بریزید.

لوکوم های برش زده را در پودر نارگیل بغلتانید تا تمام قسمت‌های آن با پودر نارگیل کاور شود.

شما برای اطراف لوکوم از پودر پسته یا نشاسته ذرت هم می‌توانید استفاده کنید.

لوکوم را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

شما به جای آب انگور از آب پرتقال، آب لیمو نیز می‌توانید استفاده کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز با رعایت این مراحل، بتوانید لوکوم انگور خوشمزه و خانگی تهیه و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید