راز تهیه مرغ خوشمزه با طعم سماق و زنجبیل فوق العاده

  • توسط: admin


مرغ سماق با پودر زنجبیل، ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌های سنتی دارد. سماق، این ادویه قرمز رنگ و ترش مزه، به همراه سایر ادویه‌ها و سبزیجات، طعم جذابى به مرغ می‌بخشد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه مرغ سماق را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان پخت باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه مرغ سماق یا پودر زنجبیل

مواد لازم جهت تهیه مرغ سماق یا پودر زنجبیل به شرح زیر است:

مرغ۵ تکهپیاز ۲ عددرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریرب انار۱ قاشق غذاخوریسماق۲ قاشق چای‌خورینمک۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱/۲ قاشق چای‌خوریروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریپودر زنجبیل۱/۲ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه مرغ سماقى

مدت زمان آماده سازی و تهیه نهایی این مرغ ۵٠-۶٠ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب براى ٢-٣ نفر است.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو پیازها را خلالی خرد کنید. پیازهای خلالی را درون ظرف مناسب فر یا قابلمه بریزید.

مرحله دوم: افزودن ادویه‌ها

پودر زنجبیل، سماق، نمک و‌ فلفل سیاه را به پیازهای خلالی شده اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. کمی با کمک دست پیازها را بفشارید تا آب درون بافتاشان خارج شود.

مرحله سوم: آماده سازی و افزودن مرغ‌ها

تکه‌های مرغ را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. سپس مرغ‌ها را روی پیازها بچینید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ فلسطینی

مرحله چهارم: افزودن رب گوجه‌فرنگی و رب انار

رب انار و رب گوجه فرنگی را روی مرغ‌ها بریزید. اگر از قابلمه استفاده می‌کنید، درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت کم گذارید.

اگر قصد طبخ غذا در فر را دارید. روی ظرف را با تکه‌ای کاغذ روغنی بپوشانید و ظرف را در فر از پیش گرم شده گذارید.

حرارت را روی ۱۸۰-۱۹۰ درجه قرار دهید و ۴۰-۵۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ بپزد.

مرحله پنجم: سرو غذا

پس از پخت مرغ‌ها را در ظرف سرو بچینید. این مرغ‌های لذیذ و جذاب را می‌توانید با برنج و انواع نان میل کنید. مرغ سماقی شباهت زیادی به مرغ فلسطینی دارد. زنجبیل استفاده شده در این غذا طعم آن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از امتحان کردن طعم این غذا غافل نشوید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید