راهنمای آشپزی برای شب آخر هفته: چه غذایی بپزم؟ (15 شهریور)
امشب شام چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ اگر شما هم برای تهیه شام با چنین سوالاتی درگیر هستید، نگران نباشید! چرا که مجله آدرینپیشنهادهای متنوع و جذابی را برای شما تدارک دیده است تا در انتخاب غذا برای شام امشبتان دغدغه نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- ته چین گردو
ته چین یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای مجلسی است که به روشهای بسیار متنوعی طبخ میشود. ته چین گردو نیز یکی از متفاوتترین انواع ته چین است که طعم و مزه بسیار خوبی دارد.
مراحل تهیه ته چین گردو
مراحل تهیه ته چین گردو به شرح زیر است:
برنج را از شب قبل تمیز کنید و با مقداری آب بخیسانید. قابلمه مناسبی را آب کنید و روی حرارت گذارید. منتظر بمانید تا آب درون قابلمه به نقطه جوش رسد. سپس برنجهای از قبل خیسانده شده را به آب در حال جوش اضافه کنید. مقداری نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید و ۴-۶ دقیقه زمان دهید تا برنجها در آب بجوشند و نرم شوند سپس برنجها را آبکش کنید و کنار گذارید.توجه داشته باشید که جنس برنجهای مختلف با هم متفاوت است و ممکن است این زمان با توجه به برنج مصرفیتان برای برنج شما کمتر یا بیشتر باشد پس مدیریت این مرحله با شما است. دانه برنج برای ته چین را باید سفتتر (زندهتر) از حالت معمول پخت برنج آبکش کنید.گردوها را با کمک چاقو کمی خرد کنید. بهتر است گردوها را زیاد پودر و له نکنید، گردو به حالت نیم دندانه باشد تا در زمان خوردن گردو زیر دندان حس شود.
برای ادامه رسپی این غذای مجلسی و جذاب روی لینک طرز تهیه ته چین گردو کلیک کنید.
۲- راتا مرغ با پسته
راتا مرغ با پسته یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که برای مهمانیها و دورهمیها بسیار مناسب است. این غذا ترکیبی بینظیر از طعم لطیف مرغ، عطر دلنشین پسته است که هر کسی را شیفته خود میکند.
مراحل تهیه راتا مرغ با پسته
مراحل تهیه راتا مرغ با پسته به شرح زیر است:
سینه مرغ را بشویید و به ابعاد کوچکتری برش زنید. تکههای مرغ را با پیاز، نمک و فلفل سیاه در قابلمه مناسبی بریزید.مقداری آب به قابلمه بیفزایید و اجازه دهید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مرغ به خوبی بپزد. توجه داشته باشید که برای تهیه راتا باید مرغ را به خوبی بپزید تا کاملا پخته و نرم شود.پس از پخت، مرغ را از قابلمه خارج کنید و با کمک ۲ چنگال آن را ریش ریش کنید. برای له و پوره کردن مرغ از غذاساز نیز میتوانید کمک بگیرید. همچنین برای راحتی کار در تهیه این غذا میتوانید از گوشت مرغ چرخ کرده نیز استفاده کنید.مغز پسته را با کمک خرد کن یا چاقو له و پوره کنید. پسته را به اندازه دلخواه خرد کنید. میتوانید از پسته درشت یا پودر شده استفاده کنید.
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و مقوی روی لینک طرز تهیه راتا مرغ با پسته کلیک کنید.
۳- کرامبل سیب زمینی
کرامبل سیب زمینی یک نوع غذای ایتالیایی خوشمزه است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه و سرو کرد.
مراحل تهیه کرامبل سیب زمینی
مراحل تهیه کرامبل سیب زمینی به شرح زیر است:
برای آماده کردن این غذای خوشمزه ابتدا مواد میانی آن را آماده میکنیم. برای این کار فیله مرغ را به صورت قطعات کوچک خرد کنید. فیله مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن مایع داخل ماهیتابه روی حرارت کم قرار دهید تا تغییر رنگ بدهند، آب بیندازند و آبشان کشیده شود.کمی نمک به مرغها اضافه کنید. وقتی آب مرغها کاملا کشیده شد آنها را از تابه خارج کنید و سیر له شده (یا حریره سیر) را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید.سپس دوباره تکههای مرغ را داخل تابه برگردانید و ادویههای دلخواه را به آن اضافه کنید. مرغها را کاملا تفت دهید تا سرخ شوند. سپس یک فنجان آب مرغ به آن اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای خاص و خوشمزه روی لینک طرز تهیه کرامبل سیب زمینی کلیک کنید.
۴- لوبیا سبز سوخاری
لوبیا سبز سوخاری با مواد اولیه ساده و در دسترسی در زمان کوتاهی آماده میشود. این نوع لوبیا سبز ظاهر زیبا و جذابی دارد و یکی از غذاهای بسیار محبوب و سالمی است که شما میتوانید برای مهمانیها و دورهمیها تهیه کنید.
مراحل تهیه لوبیا سبز سوخاری
مراحل تهیه لوبیا سبز سوخاری به شرح زیر است:
لوبیا سبز را درون ظرف آبی بریزید و چند دقیقهای زمان دهید تا لوبیاها در آب بمانند. سپس لوبیاها را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود. با کمک چاقو سر و ته لوبیا سبزها را جدا کنید و آنها را به ابعاد دلخواه برش زنید. برای ترد تر شدن لوبیا سبز سوخاری میتوانید لوبیاسبز های خرد شده را در زیپ کیپ یا ظرف دربداری بریزید و ظرف را ۱۵-۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.تخم مرغ ها را درون ظرف مناسبی بشکنید و با چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شوند. در همین مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ ها زنید و به خوبی به هم زنید.
برای ادامه رسپی این غذای پرطرفدار و خوشطعم روی لینک طرز تهیه لوبیا سبز سوخاری کلیک کنید.
۵- همبرگر گیاهی
یکی از محبوبترین ساندویچها در تمام دنیا همبرگر است که معمولا با گوشت گاو تهیه میشود. اما اگر شما گیاهخوار باشید یا تمایلی به مصرف گوشت نداشته باشید میتوانید از برگر گیاهی استفاده کنید.
مراحل تهیه همبرگر گیاهی
مراحل تهیه همبرگر گیاهی به شرح زیر است:
برای تهیه این ساندویچ یا برگر خوشمزه ابتدا از ٢۴ ساعت قبل نصف پیمانه لوبیا را خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آن را خارج کنید. بعد از این مدت، لوبیاها را داخل قابلمهای بریزید و خوب بپزید. سویاها را نیز داخل کاسه محتوای آب بریزید و خیس کنید تا نرم شوند.بعد از اینکه لوبیاها کاملا نرم و پخته شدند، آنها را داخل غذاساز بریزید. سویای خیس خورده را به لوبیاهای پخته اضافه کنید. سپس پیاز را به قطعات کوچکتر خرد کنید و داخل غذاساز بریزید. البته در این مرحله بهتر است پیاز را جداگانه رنده کنید، آب آن را بگیرید و سپس به لوبیاها اضافه کنید. دو تا سه حبه سیر را نیز اضافه کنید. تمام ادویهها را هم بیفزائید. سپس جعفری را به لوبیا و سایر مواد اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری سس خردل را هم اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای رژیمی مخصوص روی لینک طرز تهیه همبرگر گیاهی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: