چگونه رولت طرح دار زبرا معطر و شیرین را به سبک تجاری آماده کنیم؟

  • توسط: admin


بدون شک رولت یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌های تر به حساب می‌آید که می‌توان آن را به روش‌های مختلفی به صورت طرح دار تهیه کرد و شکل زیبایی به آن داد. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه رولت طرح دار زبرا را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه رولت طرح دار زبرا

مواد لازم جهت تهیه رولت طرح دار زبرا به شرح زیر است:

تخم مرغ۴ عددشکرنصف پیمانهآرد سفید قنادی (سه صفر)۱ پیمانهآب جوش۴ قاشق سوپ‌خوریوانیل۱ چهارم قاشق چای‌خوریبکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوریپودر کاکائو۲ قاشق چای‌خوریخامه شیرین شده قنادی۱ پیمانه سر پر

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه رولت طرح دار زبرا

برای تهیه رولت طرح دار زبرا باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: آماده سازی سینی فر

برای تهیه رولت ابتدا داخل یک سینی ۳۰ در ۴۰ سانتی متر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ روغنی را کمی با روغن چرب کنید. برای این کار از قلم‌مو کمک بگیرید.

مرحله دوم: تهیه مایه رولت

بکینگ پودر را به آرد سفید قنادی اضافه و کاملا مخلوط کنید. این مخلوط پودری را سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

سفیده و زرده‌های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را داخل ظرف تمیزی بریزید و با دور تند همزن شروع به هم زدن از یک جهت کنید.

حدود دو دقیقه هم بزنید تا سفیده‌ها تقریبا حالت بگیرند. بعد ۲ قاشق غذاخوری از شکر ذکر شده در مواد اولیه را کم کم به سفیده‌ها اضافه کنید.

حین اضافه کردن شکر با همزن مخلوط کنید. آن قدر به هم زدن ادامه دهید تا سفیده‌ها کاملا فرم بگیرند و با برگرداندن ظرف از داخل آن بیرون نریزند.

بسته به قدرت هر همزن ممکن است فرم گرفتن سفیده‌ها بین ۷ الی ۱۰ دقیقه طول بکشد. اما وقتی سفیده‌ها به حالتی رسیدند که با برگرداندن ظرف بیرون نریختند باید هم زدن را متوقف کنید؛ چون بیش از اندازه زدن سفیده‌ها باعث کم شدن کیفیت رولت می‌شود.

مرحله سوم: همزدن زرده تخم مرغ

داخل ظرف دیگری زرده‌های تخم مرغ، وانیل و مابقی شکر را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

بعد آب جوش را کم کم اضافه کنید. اما نکته مهم این است که هم زمان با اضافه کردن آب جوش باید سریع مواد را با دور تند همزن مخلوط کنید تا گرمای آب جوش باعث پختن زرده‌های تخم مرغ نشود.

وقتی آب جوش به مواد اضافه شد مواد را هم بزنید تا کرم رنگ شوند. (هم زدن در حد کرم رنگ شدن کافی است؛ زیرا بیش از حد هم زدن زرده‌ها باعث می‌شود که روی رولت بعد از پخت چسبناک شود)

مخلوط آرد و بکینگ پودر را طی ۲ تا ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شود و هیچ گلوله‌ای داخل آن باقی نماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت کرپ خامه‌ای بدون نیاز به فر

مرحله چهارم: ریختن مایه رولت در سینی فر

حال سفیده را در ۲ مرحله اضافه کنید و به آرامی با لیسک فولد کنید تا مواد کاملا یکدست شود.

۲ ملاقه از مواد را جدا کنید و داخل کاسه‌ای بریزید. پودر کاکائو را داخل کاسه الک کرده و با مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.

مایه رولت را داخل سینی پوشیده با کاغذ روغنی بریزید و با لیسک پهن و صاف کنید تا داخل سینی را به صورت یکدست بپوشاند.

مرحله پنجم: طرح دادن به رولت

مایه شکلاتی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را قیچی کنید.

از گوشه سینی خط‌های مورب با مایه شکلاتی روی رولت ایجاد کنید تا روی کل رولت پر شود.

حال با یک سیخ چوبی یا خلال دندان خط‌های رفت و برگشتی روی رولت بکشید، تا طرح زبرا ایجاد شود.

سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه گرم شده است به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزید.

زمان در فرهای مختلف متفاوت است، اما توجه کنید که اگر رولت زیاد داخل فر بماند خشک می‌شود و موقع رول کردن می‌شکند و اگر زود از فر خارج کنید روی رولت حالت چسبناک پیدا می‌کند.

مرحله ششم: پخت رولت

وقتی رولت کاملا پخت با یک خلال دندان تست کنید؛ اگر تمیز بیرون اومد می‌توانید از فر خارج کنید.

اگر فر شما همزمان از بالا روشن نیست و روی رولت کاملا رنگ نگرفته است، در آخر چند دقیقه گریل را روشن کنید تا رولت رنگ بگیرد، اما مواظب باشید خشک نشود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت خامه‌ای

مرحله هفتم: رول کردن

سینی رولت را از فر خارج کنید و یک سینی دیگر را روی سینی رولت قرار دهید.

اجازه دهید ۲ دقیقه بماند تا روی رولت نرم‌تر شود. ۲ دقیقه کافی تست و اگه بیشتر بماند روی رولت چسبناک می‌شود.

حال سینی را بردارید و رولت را روی دستمال تمیزی برگردانید. به آرومی کاغذ روغنی را جدا کنید.

سپس قسمت اضافی دستمال را روی رولت برگردونید و به آرامی شروع به رول کردن رولت از قسمت طول بکنید؛ طوری که پارچه مابین رولت رول شود.

مرحله هشتم: فرم دادن به خامه قنادی

رولت داخل دستمال را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید که کاملا خنک شود.

در این فاصله خامه قنادی را از فریزر خارج کنید تا نرم شود.

سپس با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد. خامه فرم گرفته را داخل قیف یکبار مصرف بریزید.

بعد از خنک شدن دستمال را باز کنید و رولت را بیرون بیاورید. با کمک قیف از خامه روی رولت بزنید و بعد با کمک پالت خامه را کاملاً پخش کنید تا یکدست و با ضخامت یکسان روی رولت پهن شود.

حال دوباره از یک سمت رولت را آروم اما محکم رول کنید و تا انتها به رول کردن ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک زبرا (کیک دو رنگ)

مرحله هشتم: انتقال رولت به یخچال

مجدداً رولت را داخل دستمال محکم و سفت بپیچید و داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

بعد از چند ساعت رولت را بیرون بیاورید و برش بزنید.

این رولت به خاطر طرحی که دارد احتیاج به تزئین دیگری ندارد.

بهتر است که رولت را از شب قبل آماده کنید و اجازه دهید یک شب داخل یخچال بماند تا رطوبت خامه را جذب کند و بهترین کیفیت را داشته باشد. نوش جان!

نکات طلایی در تهیه رولت طرح دار زبرا

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه رولت طرح دار زبرا اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

به جای استفاده از پودر کاکائو می‌توانید از رنگ‌های مجاز خوراکی برای طرح روی رولت استفاده کنید. همچنین به جای طرح زبرا هر طرح دلخواه دیگری را می‌توانید ایجاد کنید.موقع پوشاندن سینی با کاغذ روغنی توجه کنید که کاغذ روغنی حتما روی دیواره‌ها بالا بیاید و ۱ تا ۲ سانت را پوشش دهید تا موقع پخت، رولت به دیواره‌ها نچسبد.فرم گرفتن سفیده تخم مرغ یکی از بخش‌های مهم درست کردن رولت است که در بافت و لطافت آن تاثیر دارد. برای اینکه سفیده به خوبی فرم بگیرد باید کاملا خالص و بدون چربی باشد. از آنجایی که زرده تخم مرغ نوعی چربی است باید موقع جدا کردن سفیده و زرده خیلی مراقب باشید.موقع همزدن سفیده‌های تخم مرغ همزن را از یک جهت حرکت دهید؛ مثلا در جهت عقربه‌های ساعت چون عوض کردن مداوم جهت هم زدن باعث می‌شود که سفیده به خوبی فرم نگیرد.

در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه رولت طرح دار زبرا را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید