به راحتی کیک پسته خانگی مثل کافی شاپ ها در نیم ساعت تهیه کنید!

  • توسط: admin


اگر به دنبال یک کیک مجلسی و خاص برای مهمانی‌هایتان هستید، کیک پسته پیشنهاد امروز ما به شما است. این کیک با طعم منحصر به فرد و رنگ زیبای بی‌نظیرش، همه مهمانان را شگفت‌زده خواهد کرد. کیک پسته، ترکیبی از طعم و عطر است که با هر لقمه، عطر دلنشین پسته در دهان‌تان پخش می‌شود و شما را به دنیای شیرینی‌ها می‌برد.

در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه مرحله به مرحله کیک پسته کافی شاپی را با ۳ تخم مرغ برای شما شرح می‌دهیم.

طرز تهیه کیک پسته کافی شاپی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کیک ۴۵-۵۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب ۳-۴ نفر است. که شما به راحتی می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در قالب های بزرگ تر این کیک خوشمزه و جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کیک در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه کیک پسته کافی شاپی

آرد سفید ۲ پیمانهشکر۱ و ½ پیمانهتخم مرغ ۳ عددشیر½ پیمانهروغن مایع ½ پیمانهپودر پسته ۱/۲ پیمانهبکینگ پودر۲ قاشق چایخورینمک ½ قاشق چایخوریعصاره وانیل۱ قاشق چایخوریخامه قنادی ۲۵۰ گرمپودر پسته به مقدار لازم

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مرحله اول: آماده سازی فر

فر برقی یا گازی تان را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از قبل روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.

گرم کردن فر یکی از مهم ترین فاکتورهای پخت کیک با کیفیت است.

کف قالب کیک کاغذ روغنی گذارید و با کمک براش و کمی روغن قالب کیک و دیواره های آن را به خوبی چرب کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک ژاپنی بدون خامه؛ لطیف و پنبه‌ای

مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل

در یک کاسه مناسب، شکر و تخم مرغ‌ها را بریزید.

عصاره وانیل را به ترکیب فوق اضافه کنید و با همزن برقی ۷-۸ دقیقه با دور تند بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.

مرحله سوم: آماده سازی مواد خشک

آرد سفید قنادی، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید. الک کردن مواد خشک موجب گرفتن ناخالصی های آن می‌شود که در نهایت بافت کیک شما را نرم و لطیف تر می‌کند.

مرحله چهارم: افزودن روغن و شیر

روغن مایع و شیر (به دمای محیط رسیده) را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی ۱-۲ دقیقه فقط در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.

مرحله پنجم: افزودن مواد خشک

در این مرحله بهتر است همزن برقی را خاموش کنید.

مخلوط مواد خشک الک شده را به تدریج به مواد تر اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شود. به همین ترتیب مواد خشک را به صورت کامل به مایه کیک اضافه کنید.

توجه داشته باشید برای اینکه کیک شما نرم و لطیف شود، از هم زدن زیاد مایه کیک خودداری کنید.

مرحله ششم: افزودن پودر پسته

پودر پسته را به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک چند دور دورانی مواد را به هم زنید تا پودر پسته با مایه کیک شما کاملا ترکیب شود.

مرحله هفتم: پخت کیک

برای اینکه کیک شما به خوبی پخته شود دمای فر را به طور دقیق تنظیم کنید.

مایه کیک را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه فر برقی یا تا زمانی که با خلال دندان چک کردید تمیز بیرون آمد، در فر بپزید.

پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و روی یک توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

مرحله هشتم: آماده سازی خامه قنادی

خامه قنادی را چند دقیقه‌ای پیش از فرم دهی باید در یخچال یا دمای محیط گذارید.

خامه قنادی پیش از فرم دهی باید بافتی شبیه به بستنی داشته باشد.

خامه قنادی را درون ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی به خوبی به هم زنید تا فرم بگیرد

باید به قدری خامه را به هم زنید تا زمانی که ظرف را برمی‌گردانید خامه از ظرف نریزید و جای پره های همزن شما روی خامه بماند. خامه فرم گرفته را در یخچال گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله نهم: مونتاژ و تزیین کیک

کیک خنک شده را با کمک چاقو اره ای یا کیک بری از وسط دو نیم کنید.

روی یک لایه از کیک، کمی با براش شیر زنید تا کیک مرطوب شود.

حال مقداری خامه روی لایه اول کیک زنید و لایه دیگر کیک را روی آن قرار دهید

مجدد همین کار را تکرار کنید، مقداری شیر روی سطح کیک زنید و با خامه روی کیک و اطراف آن را خامه کشید.

با کمک پالت تمام سطح کیک را با خامه پوشش دهید.

حال با مقداری پودر پسته سطح کیک را تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک چای خوشمزه به روش خانگی؛ با نکات کلیدی

برای تزیین بیشتر کیک می‌توانید از خلال بادام، شکلات رنده شده یا میوه‌های تازه استفاده کنید.

با رعایت این نکات، می‌توانید یک کیک پسته کافی شاپی خوشمزه و مجلسی را در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای کیک و شیرینی پزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این کیک پسته کافی شاپی خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید