سادهترین و خوشمزهترین طرز تهیه کابلر گیلاس: دسر کلاسیک و خوشمزه
کابلر گیلاسی یکی از دسرهای میوهای محبوب و کلاسیک است که ترکیبی بینظیر از شیرینی و ترشی گیلاس با بافت ترد و نرم رویه آن، هر ذائقهای را به خود جذب میکند. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه مرحله به مرحله این دسر خوشمزه را به همراه نکات مهم برای شما شرح خواهیم داد.
طرز تهیه کابلر گیلاس
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دسر ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است..درجه سختی تهیه این دسر خوشمزه در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه کابلر گیلاس (برای رویه)
آرد۲ پیمانهشکر۱ پیمانهبکینگ پودر۲ قاشق چایخورینمکنصف قاشق چایخوریکره سرد و خرد شده۱ پیمانهشیرنصف پیمانه
مواد لازم برای داخل
گیلاس تازه یا یخ زده۴ پیمانهشکرنصف پیمانهنشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریآب لیمو۱ قاشق غذاخوریدارچینقاشق چایخوری
مرحله اول: آماده سازی گیلاس
گیلاسها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید. سپس گیلاسها را در یک ظرف مناسب ریخته و شکر، نشاسته ذرت و آب لیمو را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا همه مواد به طور یکنواخت با هم ترکیب شوند.
میتوانید از گیلاس تازه یا یخ زده استفاده کنید. اگر از گیلاس یخ زده استفاده میکنید، نیازی به افزودن آب نیست.
بیشتر بخوانید: راهکارهای تشخیص گیلاس کرمدار
مرحله دوم: تهیه رویه
در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. کره سرد و خرد شده را به مخلوط آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان به آرامی مخلوط کنید تا مخلوطی شبیه به خرده نان به دست آید. شیر را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
مرحله سوم: مونتاژ کابلر
مخلوط گیلاس را در یک ظرف پیرکس یا قالب مناسب بریزید. خمیر رویه را روی گیلاسها بریزید و به آرامی پخش کنید.
مرحله چهارم: پخت
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. ظرف حاوی کابلر را در فر قرار داده و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که رویه طلایی رنگ شود، بپزید.
مرحله پنجم: سرو
میتوانید کابلر گیلاسی را با پودر قند، برگ نعناع یا یک اسکوپ بستنی وانیلی یا خامه زده شده تزیین کنید.
کابلر گیلاسی را گرم یا سرد سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس؛ خوشمزه و مجلسی
در تهیه دسر کابلر گیلاس به ۶ نکته مهم زیر توجه کنید:
برای رویه میتوانید از انواع مختلف آرد مانند آرد گندم کامل یا آرد بادام استفاده کنید. همچنین میتوانید به جای شیر از آب سیب یا آب پرتقال استفاده کنید.میزان شکر را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید. اگر گیلاسها شیرین هستند، ممکن است به شکر کمتری نیاز داشته باشید.علاوه بر دارچین، میتوانید از ادویههای دیگری مانند هل، وانیل یا زنجبیل نیز استفاده کنید.زمان پخت ممکن است بسته به نوع فر و اندازه ظرف متفاوت باشد. با خلال دندان از پخت کامل کابلر اطمینان حاصل کنید.برای تهیه کابلر گیلاسی بدون گلوتن، از آرد بدون گلوتن و شیر بدون لاکتوز استفاده کنید.برای تهیه کابلر گیلاسی وگان، از کره گیاهی و شیر گیاهی استفاده کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید یک کابلر گیلاسی خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ شیرینیپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این دسر خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: