طرز تهیه ترشی انبه و هویج؛ یک ترکیب خوشمزه و تند

  • توسط: admin


ترشی انبه و هویج یک چاشنی خوشمزه و پرطرفدار است که در کنار انواع غذاها سرو می‌شود. این ترشی ترکیبی از طعم شیرین انبه و تندی ادویه‌ها است که آن را به یک انتخاب عالی برای علاقه‌مندان به طعم‌های متفاوت تبدیل کرده است. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه مرحله به مرحله این ترشی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه ترشی انبه و هویج

مواد لازم جهت تهیه ترشی انبه و هویج به شرح زیر است:

انبه کال۱ عددهویج۵۰۰ گرمسرکه سفید۱ پیمانهشکر۱/۲ پیمانهآب۱/۲ پیمانهزنجبیل رنده شده۱ قاشق غذاخوریفلفل سبز تند (اختیاری)۲ عدددانه خردل سیاه۱ قاشق چای‌خوریپودر زردچوبه۱/۴ قاشق چای‌خوریپودر چیلی قرمز۲ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازم

مراحل تهیه ترشی انبه و هویج

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این ترشی ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۸۰۰-۹۰۰ گرم ترشی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این ترشی در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی میوه‌ها و سبزیجات

انبه را بشویید، پوست بگیرید و هسته آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.

هویج‌ها را نیز بشویید، پوست بگیرید و به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.

اندازه خرد کردن انبه و هویج می‌تواند بر روی ظاهر و بافت ترشی تأثیر بگذارد. برای برش‌های یکدست‌تر، از دستگاه خردکن استفاده کنید.

از انبه‌های کال و سفت استفاده کنید. انبه‌های کال طعم ترش‌تری دارند و برای ترشی مناسب‌تر هستند.

هویج‌ها را تازه و سفت انتخاب کنید. هویج‌های قدیمی ممکن است نرم شده و طعم ترشی را تحت تاثیر قرار دهند.

مرحله دوم: تهیه مایه ترشی

در یک قابلمه، سرکه، شکر، آب، پودر چیلی قرمز، زردچوبه، زنجبیل رنده شده، فلفل سبز (در صورت تمایل) و ادویه‌ها (دانه خردل سیاه ) را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید و بجوشانید تا شکر کاملا حل شود.

مرحله سوم: اضافه کردن انبه و هویج

مخلوط به جوش آمده را کمی از روی حرارت بردارید و سپس هویج و انبه خرد شده را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا با مایه ترشی پوشانده شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی قارچ با سبزیجات

مرحله چهارم: پختن ترشی

قابلمه را مجدداً روی حرارت قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بجوشد تا زمانی که هویج و انبه کمی نرم شوند. در حین پخت به آرامی مواد را هم بزنید تا مواد ته نگیرند.

با توجه به اندازه‌های خرد کردن سبزیجاتتان ترشی را به مدت زمان مناسب بپزید تا میوه‌ها و سبزیجات نرم شوند، اما له نشوند.

مرحله پنجم: اضافه کردن نمک و سرد کردن

بعد از پخت ترشی، حرارت را خاموش کنید و نمک را به مقدار دلخواه اضافه کنید. ترشی را هم بزنید تا طعم دار شود و سپس اجازه دهید تا کاملاً در دمای اتاق خنک شود تا طعم‌ها بهتر به هم آمیخته شوند.

مرحله ششم: نگهداری

ترشی انبه و هویج آماده شده را درون شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید. در شیشه‌ها را محکم ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری کنید.

برای استریل کردن شیشه‌ها، آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بجوشانید.

این ترشی را می‌توانید تا چند هفته در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی فلفل دلمه‌ای

نکات طلایی در تهیه ترشی انبه و هویج

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه این ترشی خوشمزه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

از سرکه سفید یا سیب استفاده کنید. سرکه بالزامیک نیز طعم متفاوتی به ترشی می‌دهد.میزان تندی ترشی را می توانید با کم یا زیاد کردن مقدار فلفل سبز تند تنظیم کنید.در صورت تمایل می توانید از سبزیجات دیگر مانند گل کلم یا کلم بروکلی نیز در تهیه این ترشی استفاده کنید. اضافه کردن میوه‌های خشک مانند کشمش یا آلو به ترشی، طعم آن را شیرین‌تر و جذاب‌تر می‌کند.قبل از اضافه کردن ادویه‌ها به مایع ترشی، آن‌ها را در روغن کمی تفت دهید تا عطر و طعم‌شان آزاد شود.علاوه بر ادویه‌های ذکر شده در دستور اصلی، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند دارچین، میخک، یا برگ بو نیز استفاده کنید.به جای شکر، می‌توانید از عسل یا شیره انگور استفاده کنید.برای افزایش تندی ترشی، می‌توانید از فلفل چیلی تندتر یا فلفل سیاه بیشتری استفاده کنید.اضافه کردن کمی روغن زیتون یا روغن کنجد به ترشی، طعم آن را غنی‌تر می‌کند.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش بسیار ساده این ترشی خوشمزه و جذاب را تهیه و از طعم آن در کنار غذاهای مختلف لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید