طرز تهیه کاسرول مرغ و بروکلی؛ سالم و خوشمزه در فر

  • توسط: admin


کاسرول (casserole) در واقع به غذایی گفته می‌شود که در ظرفی عمیق و با دیواره‌ی بلند در فر پخته و در همان ظرف نیز سرو می‌شود. کاسرول‌ها انواع مختلفی دارند که با مواد متنوعی می‌توانید آن را تهیه کنید. از جمله کاسرول‌های خاص و مقوی می‌توان به کاسرول مرغ و بروکلی اشاره کرد که در این مطلب از آدرینبلاگ طرز تهیه آن را برایتان شرح خواهیم داد. 

مواد لازم جهت تهیه کاسرول مرغ و بروکلی

مواد لازم جهت تهیه کاسرول مرغ و بروکلی به شرح زیر است:

بروکلی۴۰۰ گرمسینه مرغ۳۰۰ گرمتخم مرغ۲ عددشیر۳/۴ پیمانهپنیر خامه‌ای یا لبنه۱۵۰ گرمپنیر پیتزا۱ پیمانهکره۳۰ گرمپیاز۱ عدد متوسطسس خردل۱ قاشق غذاخوریفلفل سیاه۱/۲ قاشق چای‌خوریادویه کاری۱/۴ قاشق چای‌خوریپودر پاپریکا۱/۲ قاشق غذاخوریپودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خورینمکبه میزان لازمپنیر موزارلا یا چدارنصف پیمانه

مراحل تهیه کاسرول مرغ و بروکلی

برای تهیه کاسرول مرغ و بروکلی باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: آماده سازی مواد اولیه

در ابتدا ساقه و برگ‌های ریز کلم بروکلی را جدا کنید. سپس بروکلی را خرد کنید و خوب بشویید.

سپس سینه مرغ را خرد کنید و به قطعات کوچک‌تر برش بزنید. پیاز را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و مرغ

اکنون در تابه مناسبی، مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پیاز خرد شده را به روغن داغ اضافه کنید و به خوب تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

مرغ خرد شده را نیز به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رنگ بدهد.

در این مرحله ادویه‌ها شامل کاری، فلفل سیاه، نمک و کمی پودر سیر را به مرغ اضافه کنید تا مرغ طعم دار و مزه دار شود.

حرارت را کم کنید و چند دقیقه اجازه دهید مرغ با حرارت خیلی کم بپزد.

مرحله سوم: آبپز کردن کلم بروکلی

در این فاصله که مرغ را سرخ می‌کنید و می‌پزید، در قابلمه‌ مناسبی آب را جوش بیاورید. کلم بروکلی‌های خرد شده را به آب جوش اضافه کنید.

۳ تا ۵ دقیقه اجازه دهید بروکلی‌ها روی حرارت متوسط و در آب جوش بپزند. بعد از قابلمه خارج کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی کلم بروکلی با شیر

مرحله چهارم: اضافه کردن بروکلی به مرغ

حالا بروکلی‌ها را به تابه حاوی مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. اصلا نیازی به سرخ کردن نیست؛ فقط باید روکلی کمی طعم و عطر مواد را به خودش بگیرد. می‌توانید بدون اینکه حرارت روشن باشد اینکار را انجام دهید.

سپس مواد را کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.

مرحله پنجم: آماده سازی مخلوط تخم مرغی

در کاسه مناسبی ۲ عدد تخم مرغ را بشکنید. پنیر خامه‌ای را به تخم مرغ اضافه کنید.

ادویه ها شامل پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه را نیز به پنیر و تخم مرغ اضافه کنید.

شروع کنید به هم زدن تا تخم مرغ از لختگی در بیاید و با پنیر مخلوط و یکدست شود.

سپس سس خردل و شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه مقداری پنیر پیتزا، حدودا نصف پیمانه پنیر موزارلا یا چدار را به مخلوط تخم مرغی اضافه و مخلوط کنید. 

اگر مایل باشید می‌توانید ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم به مواد اضافه کنید که باعث خوشمزه‌تر شدن غذا می‌شود و طعم خیلی خوبی به آن می‌دهد.

مرحله ششم: اضافه کردن مخلوط تخم مرغی به مرغ و بروکلی

حالا برای مرحله‌ نهایی باید مواد را به مخلوط مرغ و بروکلی اضافه کنید.

ظرف مناسبی با دیواره بلند که در برابر حرارت مقاوم است را انتخاب کنید. (دقت کنید که غذا با همین ظرف سرو خواهد شد)

کف ظرف را مقداری کره بمالید و چرب کنید. مخلوط کلم بروکلی پخته و مرغ را داخل ظرف بریزید.

سپس مخلوط تخم مرغ را روی کلم بروکلی و مرغ بریزید.

در نهایت روی مواد را پنیر پیتزا بریزید. میزان پنیر روی غذا سلیقه‌ای است؛ می‌توانید کم یا زیاد کنید.

می‌توانید برای اینکه لایه‌ای کریسپی و ترد روی غذا داشته باشید، کمی پودر ۹سوخاری یا پودر نان تست خشک شده روی پنیر بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین کدو سبز

مرحله هفتم: انتقال قالب به فر

سپس ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

با توجه به دمای فر تقریبا ۳۰ دقیقه برای پخت این غذا کافی است.

مرحله هشتم: سرو کردن کاسرول

کاسرول را بعد از گذشت زمان اعلام شده از فر خارج کنید.

و حالا کاسرول مرغ و بروکلی خوشمزه شما آماده سرو است. نوش جان!

نکات تهیه کاسرول مرغ و بروکلی

در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه کاسرول مرغ و بروکلی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

بروکلی را حتما هر زمان می‌خواهید استفاده کنید باید به خوبی بشویید و آبپز کنید.از سبزیجات دیگری مثل هویج رنده شده، قارچ و حتی سیب زمینی پخته هم می‌توان در تهیه این غذا استفاده کرد.مرغ را می‌توان آبپز کرد و یا بدون اینکه خرد کنید، بپزید و بعد به صورت ریش ریش شده در این غذا استفاده کنید. ولی به این روش عطر و طعم بهتری می‌گیرد.به جای پودر سیر می‌توانید از سیر رنده شده استفاده کنید.از سس مایونز هم در تهیه این غذا می‌توان استفاده کرد.برای تهیه کاسرول می‌توان سبزیجات را جایگزین کرد؛ اگر بروکلی دوست ندارید می‌توانید از سبزیجات دیگری استفاده کنید.این میزان مواد برای سه تا چهار نفر مناسب است.

امیدوارم این غذای بدون برنجی ساده ولی خوشمزه را طبق رسپی شرح داده شده در این مطلب از مجله آشپزی آدریندر منزل برای خانواده تدارک ببینید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت می‌بینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید