9 راز مهم زندگی که نباید به هیچکس بگویید!

  • توسط: admin


انسان همیشه دوست دارد درونیات خود را ابراز کند. برخی با کلام این کار را می‌کنند، برخی با رفتار و یا از طریق خَلق چیزی که گویای درون باشد، مثل نقاشی یا موسیقی. اما آیا همیشه می‌توان در مورد رازهایمان با کسی صحبت کنیم؟ مسلما خیر. بعضی از چیزها گفتنی نیستند و لازم است مثل یک راز در سینه ما بمانند. در این مقاله از اُکالا بلاگ، به مرور ۹ رازی می‌پردازیم که نباید درباره آنها با هیچکس گفتگو کرد.

۱. در مورد گذشته

ما در طول زندگی کارهای اشتباه زیادی انجام داده‌ایم و مسیرهای اشتباهی رفته‌ایم، اما از این گذشته که شاید به نظر بسیار تاریک به نظر برسد، تجربه‌های فراوانی کسب کرده‌ایم. در واقع این گذشته است که ما را تبدیل به ما می‌کند. اما دیگران چقدر می‌توانند خودشان را جای ما بگذارند و دقیقا آنچه که ما با آن رو به رو بوده‌ایم را درک و تایید کنند؟ حافظه ما به طور خودکار، بخش‌هایی از گذشته که بیهوده یا آسیب‌رسان هستند را پاک یا غیرقابل دسترس می‌کند. اما دیگران بعید است که گذشته ما را فراموش کنند، و این می‌تواند به روابط ما و خود ما آسیب بزند.

۲. در مورد آینده

اگر رای آینده تصمیمی دارید که هنوز مراحل اولیه را شروع نکرده‌اید، هرگز در مورد آن با دیگران صحبت نکنید، مگر آنکه از جنبه مشورت‌ خواستن باشد. وقتی شما در مورد برنامه‌هایتان در آینده صحبتی را انجام می‌دهید، دیگران انتظار عملی شدن آن را می‌کشند، و شما بخاطر نگاه‌ها و انتظار‌ دیگران دچار فشار روانی می‌شوید، که این خود پیشروی در برنامه قبلی را برای شما دشوار می‌کند. همچنین ممکن است به هزار دلیل از آن برنامه صرف نظر کنید، اما توضیح دلایل برای دیگران و رهایی از فشار روانی بسیار سخت باشد.

بیشتر بخوانید: ویژگی آدم‌هایی که حضورشان برای سلامت روان ما خوب است

۳. در مورد مسائل مالی

مسائل مالی شما یک موضوع کاملا شخصی است. اینکه چقدر درآمد دارید، چقدر هزینه دارید و چه مبلغی را برای چه موردی در نظر می‌گیرید موضوعی است که نباید دیگران بدانند. چه بخواهیم چه نه، وضعیت مالی افراد، روی دید و انتظارات دیگران اثرگذار است و باعث قضاوت آنها خواهد شد. مثلا به شما می‌گویند اگر چنین درآمدی داری چرا فلان چیز را خریدی؟ یا چرا نخریدی؟ این موضوع به طور پیوسته می‌تواند باعث رنجش شما و فاصله گرفتن‌تان از دیگران باشد.

۴. در مورد اختلافات خانوادگی

در همه خانواده‌ها اختلافاتی هست. افراد یک خانواده به دلیل نزدیکی زیاد به هم، گاهی استهلاک بیشتری با هم پیدا می‌کنند که منجر به اختلاف یا مشاجره می‌شود. اما به خاطر داشته باشید، پس از همه جدال‌ها، خانواده هنوز خانواده است و اعضای آن برای هر عضو خانواده، دوست داشتنی هستند. این احساس برای افراد خارج از خانواده وجود ندارد و درک نخواهد شد. دیگران به طور ناخودآگاه با یادآوری مشکلات شما با خانواده، باعث بدبین کردن ذهن شما نسبت به اعضای خانواده تان خواهند شد که این موضوع، راه شما برای آشتی و بخشیدن خانواده را دشوار می‌سازد.

۵. در مورد زندگی زناشویی

همسر شما نزدیک‌ترین فرد و شریک زندگی شماست. نه تنها برای رعایت حریم همسرتان، بلکه برای رعایت حریم خود نیز واجب است که حرفی از مسائل مختلف در زندگی زناشویی پیش دیگران عنوان نشود. هر چیزی که بین شما و همسرتان است باید بین خودتان حل شود. حتی در صورت نیاز می‌توانید با یک درمانگر صحبت کنید اما نباید پای کسی در میان زندگی یک زوج باز شود.فراموش نکنید که وقتی رازی را به دیگران می‌گویید، به این معنی است که به او اجازه داده‌اید به شما نظر دهد و در کارتان دخالت کند. اگر چنین چیزی را نمی‌خواهید، اصلا مطلبی درباره آن موضوع خصوصی، مطرح نکنید.

۶. در مورد افکار منفی

همه ما در زمان‌های مختلف، حال مساعد و نامساعد را تجربه کرده‌ایم. در شرایط نامساعد ممکن است افکار منفی سراغمان آمده باشند و ذهنمان را آشفته کرده باشند. گفتن این افکار فقط به متخصص روانشناسی یا درمانگر مجاز است. در صورت گفتن این افکار به دیگران، هم خودتان را در معرض آسیب قرار می‌دهید هم دیگران را. رفتار دیگران ممکن است با شنیدن افکار منفی شما متفاوت شود، آنها از شما دور شده یا به شما ترحم می‌کنند. از طرفی دیگران نیز با شنیدن افکار منفی ممکن است دچار همان افکار شده و شرایط بدی را تجربه کنند.

۷. در مورد ترس‌های عمیق

در درون ما ترس‌های عمیقی وجود دارند که باعث بروز نقاط ضعفی در ما می‌شوند. قرض این نیست که همگان به دنبال سوءاستفاده از نقاط ضعف ما هستند، اما آگاهی دیگران به این ترس‌ها و ضعف‌ها، حتی اگر کاری هم نکنند، ما را دچار حساسیت بیش از حد و بدبینی می‌کند تا نسبت به حرف‌ها و واکنش‌های دیگران گوش به زنگ باشیم. در واقع ترس از سوءاستفاده ما را دچار سوءظن می‌کند. ضمن اینکه آدم‌ها در شرایط متفاوت، رفتار یکسانی ندارند، و ممکن است کسی که امروز دوست شماست، در شرایط بحرانی علیه شما باشد. همانطور که شما ممکن است اینطور باشید. پس بهتر است پیشاپیش حریم خود را حفظ کرده و از خود محافظت کنید.

بیشتر بخوانید: چطور با ترس‌های درونی‌مان مقابله کنیم؟

۸. در مورد باورها و اعتقادات

باورها و اعتقادات از آن ما هستند. در واقع می‌توان گفت اعتقادات در اغلب آدم‌ها باهم متفاوت است حتی اگر به اندازه سر سوزنی فاصله داشته باشند. در نتیجه باور و اعتقاد شما، تنها برای شما مفهوم دارد و محترم است. دیگران شاید نتوانند دلایل شما برای این باورها و اعتقادات را درک کنند. بخش بزرگی از این دلایل تجربه‌های شخصی هستند که فقط خود شما آن را پشت سر گذاشته‌اید. در نتیجه بهتر است اگر از شما نظری خواسته نشده، اعتقادات و باورهای خود را همچون یک راز نگه دارید.

۹. در مورد اطلاعات شخصی

اطلاعات شخصی شما شامل اطلاعات هویتی، اطلاعات دسترسی‌های مالی یا رمز‌های مختلف است که باید از دسترس دیگران دور نگه دارید. بدبینی و سوءظن هم کاری افراطی است، اما در مقابل آن لازم است با حفظ مرزها و حریم‌هایی، به ذهنمان اجازه دهیم آسوده باشد و مدام نگران اتفاقات احتمالی نباشد.

شاید فکر کنید که در مورد برخی از این موضوعات می‌توان با افراد خاصی در خانواده یا دوستان صحبت کرد. این درست است، اما برای اینکه کمترین آسیب به خود فرد و اطرافیانش وارد شود، بهتر است که کسی خارج از دایره نزدیک و دارای تخصص برای مشورت دادن، این رازها را بشنود.

شما فکر می‌کنید چه مورد دیگری وجود دارد که باید همچون یک راز در دل نگه داشت و با کسی در موردش گفتگو نکرد؟ مشتاق شنیدن نظرات شما هستیم.

من سورین صیادی هستم، از بچگی تقریبا تمام وقت آزادم رو صرف دیدن فیلم و سریال (و گاهاً انیمه) کردم! علاقه‌ام بیشتر سمت اکشن، جنایی و هیجان‌انگیز میره، اما ژانرهای دیگه رو هم دنبال می‌کنم. خیلی خوشحالم که می‌تونم راجع به این لذت زندگی با بقیه حرف بزنم و فیلم و سریال‌های مورد علاقه‌ام رو باهاتون به اشتراک بذارم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید