طرز تهیه کمپوت شلیل؛ راهنمای گام به گام با نکات کلیدی

  • توسط: admin


کمپوت شلیل، دسری ساده، خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. این کمپوت نه تنها طعمی دلنشین دارد، بلکه منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی زیادی است. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه کمپوت شلیل را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهم آن به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کمپوت شلیل

مواد لازم جهت تهیه این کمپوت خوشمزه و مخصوص به شرح زیر است:

شلیل۱ کیلوگرمشکر ۵۰۰ گرم (یا به دلخواه)آب۱ لیترلیمو (اختیاری)۱ عددوانیل (اختیاری)۱/۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کمپوت شلیل

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کمپوت ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱-۱/۵ کیلو کمپوت به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این کمپوت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی شلیل

برای تهیه این کمپوت خوشمزه، از شلیل های رسیده و سفت استفاده کنید. شلیل های نارس، سفت و ترش می‌شوند و شلیل های بیش از حد رسیده له می‌شوند.

شلیل‌ها را به طور کامل با آب سرد بشویید تا آلودگی ها و گرد و غبار از روی آنها پاک شود.

می‌توانید شلیل ها را با پوست یا بدون پوست کمپوت کنید. اگر می‌خواهید شلیل ها را با پوست کمپوت کنید، نیازی به پوست کندن آنها نیست. اما اگر ترجیح می‌دهید شلیل‌ها را بدون پوست کمپوت کنید، می‌توانید با استفاده از چاقو پوست آنها را به آرامی جدا کنید.

با استفاده از چاقو یا هسته گیر، هسته شلیل ها را به آرامی جدا کنید. مراقب باشید که به گوشت میوه آسیب نرسد.

شلیل ها را به صورت دلخواه برش دهید. می‌توانید آنها را به صورت حبه‌ای، خلالی یا هر شکل دیگری که دوست دارید برش دهید.

مرحله دوم: آماده سازی شربت کمپوت

در یک قابلمه، آب و شکر را با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به هم بزنید تا شکر به طور کامل حل شود.

مرحله سوم: افزودن شلیل ها

شلیل های برش خورده را به شربت در حال جوش اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای شلیل

مرحله چهارم: افزودن لیمو و وانیل

برای طعم بهتر، می‌توانید آب لیمو و وانیل را به کمپوت اضافه کنید.

مرحله پنجم: پخت کمپوت

حرارت را کم کنید و اجازه دهید کمپوت به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد تا شلیل ها نرم شوند.

مرحله ششم: خنک کردن و ذخیره سازی کمپوت

پس از پخت، کمپوت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به طور کامل خنک شود.

کمپوت شلیل را می‌توانید در شیشه‌های استریل شده در یخچال به مدت ۲ تا ۳ هفته نگهداری کنید.

می‌توانید از کمپوت شلیل به عنوان دسر، میان وعده یا در کنار غذاهای دیگر استفاده کنید.

این کمپوت را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت زردآلو

نکات کلیدی در تهیه کمپوت شلیل

در تهیه این دسر خوشمزه به ۳ نکته مهم زیر توجه کنید:

برای تهیه شربت کمپوت می توانید از نسبت مساوی آب و شکر استفاده کنید. همچنین می توانید مقدار شکر را به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.اگر می خواهید کمپوت شلیل شما طعم ترشی داشته باشد، می توانید از ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.برای طعم دار کردن کمپوت می توانید از دارچین، میخک، زنجبیل یا سایر ادویه جات مورد علاقه خود استفاده کنید.

امیدواریم این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش بسیار ساده و آسان فوق این کمپوت بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید