رمزنگاری تخم شربتی در لهوی شیرینی که پنهان مانده است!

  • توسط: admin


تخم شربتی، دانه‌های ریز و سیاهی هستند که از گیاه ریحان و شنبلیله به دست می‌آیند و به عنوان یک نوشیدنی خنک و پرخاصیت در فصل تابستان مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما گاهی اوقات، این دانه‌های ریز به جای اینکه در شربت معلق بمانند، ته نشین می‌شوند و ظاهر ناخوشایندی به نوشیدنی می‌دهند. در این مقاله، از آدرینبلاگ، به بررسی ترفندی آسان برای معلق ماندن تخم شربتی در شربت و جلوگیری از ته نشینی آن‌ها می‌پردازیم.

ترفند تهیه تخم شربتی معلق در شربت

برای داشتن یک نوشیدنی جذاب و زیبا که تخم شربتی‌ها در آن شناور باشند کافی است طبق ۴ مرحله زیر پیش روید.

مرحله اول: انتخاب تخم شربتی مناسب

اولین قدم برای داشتن یک شربت تخم شربتی زیبا و دلچسب، استفاده از تخم شربتی تازه و با کیفیت است. این نوع تخم شربتی‌ها موسیلاژ بیشتری دارند و به همین دلیل بهتر در آب معلق می‌مانند.

مرحله دوم: افزودن آب جوش

خیس کردن صحیح تخم شربتی، نقش مهمی در معلق ماندن آن‌ها در شربت دارد.

تخم شربتی را در لیوان یا تنگ مناسبی بریزید. به ازای هر لیوان آب، حدود ۱ قاشق غذاخوری تخم شربتی استفاده کنید و ۵ دقیقه زمان دهید تا تخم شربتی‌ها در آب جوش بمانند.

آب گرم باعث می‌شود که موسیلاژ موجود در پوسته تخم شربتی سریعتر فعال شود و دانه‌ها بهتر در آن معلق بمانند.

در حین خیس کردن، تخم شربتی را به آرامی هم بزنید تا به طور یکسان خیس شوند.

جالب است بدانید که کیفیت و نوع آب نیز می‌تواند بر معلق ماندن تخم شربتی تاثیر بگذارد.

برای خیس کردن تخم شربتی و تهیه شربت، از آب تصفیه شده، آب معدنی استفاده کنید.

از استفاده از آب لوله کشی که دارای کلر زیادی است، خودداری کنید. کلر می تواند به موسیلاژ تخم شربتی آسیب برساند و باعث ته نشینی آ‌ن‌ها شود.

مرحله سوم: میکس کردن تخم شربتی

پس از گذشت ۵ دقیقه با کمک گوشتکوب برقی، میکسر یا مخلوط کن چند دقیقه‌ای تخم شربتی‌ها را به خوبی بهم زنید.

بیشتر بخوانید: خواص تخم شربتی برای سلامتی بدن که باید بدانید!

مرحله چهارم: جدا کردن آب جوش

پس از میکس کردن تخم شربتی‌ها آب جوش را از آن‌ها جدا کنید.

برای این کار از صافی یا آبکش با دانه های ریز می توانید کمک بگیرید.

در صورت تمایل می‌توانید از گلاب یا زعفران برای طعم دار کردن شربت تخم شربتی استفاده کنید.

شربت تخم شربتی را می‌توانید به تنهایی یا همراه با یخ میل کنید.

به همین راحتی و با طی کردن ۴ مرحله بسیار ساده می‌توانید نوشیدنی جذابی تهیه کنید که تخم شربتی در آن معلق بماند.

امیدوارم این اطلاعات از مجله آشپزی آدرینبرای شما مفید باشد. با دانستن این راز ساده، می توانید به راحتی یک شربت تخم شربتی زیبا و دلچسب تهیه کنید و از خواص بی نظیر این نوشیدنی خنک و پرخاصیت در فصل تابستان بهره مند شوید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید