جذابیت غذایی نو: خوشمزگی اصیل با خورش لوبیا سبز و غوره برای وعده ناهارت

  • توسط: admin


خورش لوبیا سبز با غوره، یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار شمال ایران است که با عطر و طعم بی‌نظیرش، سفره‌های ایرانی را زینت می‌دهد. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه خورش لوبیا سبز با غوره را به صورت مرحله به مرحله، همراه با ذکر تمام نکات مهم، به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا سبز با غوره

مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا سبز با غوره به شرح زیر است:

لوبیا سبز۵۰۰ گرمگوشت گوسفندی یا گوساله (اختیاری)۳۰۰ گرمپیاز۲ عدد بزرگرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریغوره۱ پیمانهزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوریزردچوبه۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱/۲ قاشق چای‌خورینمکبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمسیب زمینی (اختیاری)۲ عدد بزرگآببه مقدار لازم

مراحل تهیه خورش لوبیا سبز با غوره

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این خورش در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی لوبیا سبز

لوبیا سبز را به خوبی بشویید. سر و ته لوبیاها را با کمک چاقو جدا کنید سپس آن‌ها را به قطعات ۳ تا ۴ سانتی‌متری خرد کنید.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز و گوشت

یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه‌ای با روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

اگر از گوشت در خورشت خود استفاده می‌کنید، آن را به قطعات کوچک خرد کنید.

گوشت را به پیازهای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی

زردچوبه و فلفل سیاه را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و به خوبی با آن‌ها مخلوط کنید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک لوبیا سبز (راگو)

مرحله چهارم: افزودن لوبیا سبز و آب

لوبیا سبز را به ترکیب درون قابلمه اضافه کنید و به همراه آن‌ها تفت دهید تا کمی نرم شوند.

به اندازه کافی آب به خورشت اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

درب قابلمه را ببندید و ۳۰-۳۵ دقیقه زمان دهید تا گوشت و لوبیا به خوبی بپزد.

خورش لوبیا سبز را به آرامی و با حرارت ملایم بپزید تا جا بیفتد و طعم و مزه آن به خوبی به خورد مواد برسد.

مرحله پنجم: افزودن غوره و محلول زعفران

پس از پخت کامل محتوای خورش زعفران دم کرده و غوره خام را به خورشت اضافه کنید.

محلول زعفران به این خورش طعم و عطر بی‌نظیری می‌دهد. ۵-۸ دقیقه‌ای زمان دهید تا خورش با حرارت کم بپزد.

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

در اواخر پخت، نمک را به خورش اضافه کنید و به اندازه دلخواهتان آن را مزه دار کنید.

خورش لوبیا سبز با غوره را به همراه برنج زعفرانی و ترشی یا سالاد فصل سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کرفس با غوره

نکات و فوت و فن‌های تهیه خورش لوبیا سبز با غوره

به ۵ نکته تکمیلی زیر برای طعم بهتر خورش لوبیا سبز دقت کنید:

می‌توانید از سیب زمینی در تهیه این خورش استفاده کنید. بدین صورت که باید سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا مکعبی خرد کنید و در ۳۰ دقیقه پایانی پخت به خورشت اضافه کنید تا همراه با لوبیا سبز بپزند.در صورت در دسترس نبودن غوره، می‌توانید از ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به عنوان جایگزین استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که آبلیمو طعم متفاوتی نسبت به غوره ایجاد می‌کند. می‌توانید برای کمی ترشی و ملس شدن خورش، مقداری زرشک در ۱۵ دقیقه پایانی پخت به خورشت اضافه کنید.برای عطر بیشتر خورش، می‌توانید در ابتدای پخت، یک عدد برگ بو یا کمی ساقه سیر به روغن اضافه کنید و بعد از گرفتن عطر، آن‌ها را خارج کنید.تفت دادن لوبیا سبز برای مدت کوتاه قبل از اضافه کردن آب، می‌تواند به حفظ رنگ و طعم بهتر آن کمک کند.میزان آب اضافه شده به خورش را با توجه به غلظت دلخواهتان تنظیم کنید. در صورت تمایل به خورش غلیظ‌تر، می‌توانید در اواخر پخت، حرارت را کمی بالا ببرید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

امیدوارم نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبه شما در تهیه یک خورش لوبیا سبز با غوره خوشمزه و کامل کمک کند. این خورشت خوشمزه، به دلیل استفاده از مواد اولیه ساده و مغذی، در بین خانواده‌های ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد و به عنوان یک غذای سالم و مقوی شناخته می‌شود.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید