کشف رازهای پخت تارت زردآلو: دستور پخت مرحلهبهمرحله برای یک دسر خوشمزه و بینظیر!
تارت زردآلو، یک دسر خوشمزه و فصلی است که طعمی دلنشین و ظاهری زیبا دارد و به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه و سرو کرد. در این مقاله از آدرینبلاگ، طرز تهیه تارت زردآلو را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه خمیر تارت
مواد لازم جهت تهیه خمیر تارت به شرح زیر است:
آرد۲ پیمانهکره سرد۱۲۵ گرمپودر قند۱/۲ پیمانهتخم مرغ۱ عددنمک۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم جهت تهیه مواد میانی تارت
مواد لازم جهت تهیه مواد میانی تارت به شرح زیر است:
زردآلو۵۰۰ گرمشکر۱۰۰ گرمآبلیمو۱ قاشق غذاخوریدارچین۱/۲ قاشق چایخوریپودر بادام (اختیاری)۱ قاشق غذاخوریپودر قند و برشهای نازک زردآلو برای تزیینبه مقدار دلخواه
مراحل تهیه تارت زردآلو
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این تارت ۶۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این تارت در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: ترکیب مواد خشک
آرد، پودر قند و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. ترکیب مواد خشک را یک بار از الک رد کنید تا اگر ناخالصی در آرد وجود دارد گرفته شود.
مرحله دوم: افزودن کره
کره سرد را به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید. با نوک انگشتان خود، کره را به خورد آرد بدهید تا زمانی که مخلوط به شکل خرده نان شود.
توجه داشته باشید که دمای کره در این مرحله بسیار مهم است. حتما با نوک انگشت به ورز دادن ادامه دهید تا کره در اثر گرمای دستتان ذوب نشود.
مرحله سوم: افزودن تخم مرغ و استراحت خمیر
تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیری یکدست و لطیف حاصل شود.
خمیر را به شکل توپ درآورده، داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال
مرحله چهارم: آماده سازی زردآلو
زردآلوها را بشویید، هسته آنها را جدا کرده و به برشهای نازک یا مکعبی خرد کنید. (برشهای زردآلو را خیلی ضخیم یا نازک خرد نکنید)
در یک کاسه زردآلو، شکر، آبلیمو و دارچین را با هم مخلوط کنید. برای اینکه تارت طعم ترش و ملس داشته باشد، میتوانید مقدار شکر را به دلخواه خودتان تنظیم کنید.
اگر زردآلوها به اندازه کافی شیرین هستند، میتوانید مقدار شکر را کم کنید.
اگر تمایل دارید، میتوانید ۱ قاشق غذاخوری پودر بادام، پودر هل یا زنجبیل نیز به مخلوط اضافه کنید.
برای قویتر شدن طعم تارت نیز میتوانید از کمی اسانس زردآلو استفاده کنید.
مرحله پنجم: پخت تارت
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب تارت را با کره چرب کنید.
خمیر را از یخچال خارج کرده و با وردنه به قطر ۳۰ سانتیمتر باز کنید.
خمیر را داخل قالب تارت قرار دهید و لبههای آن را مرتب کنید.
مواد میانی را روی خمیر بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
تارت را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا خمیر طلایی و ترد شود و مواد میانی پخته شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه زردآلوی پخته با عسل
مرحله ششم: تزیین و سرو تارت
مراقب باشید که تارت بیش از حد نپزد، زیرا خمیر خشک و سفت میشود.
پس از خنک شدن کامل تارت، آن را با پودر قند الک شده تزیین کنید. میتوانید از برشهای نازک زردآلو نیز برای تزیین بیشتر تارت استفاده کنید.
توجه داشته باشید قبل از اینکه تارت را برش بزنید، باید آن را به طور کامل خنک کنید.
تارت زردآلو را میتوان به عنوان دسر یا میان وعده سرو کرد، شما با همین روش میتوانید از میوههای دیگر مانند هلو، شلیل یا توت فرنگی نیز استفاده کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان به شیرینی پزی قرار گرفته باشد و شما نیز مانند روش ساده و کامل بالا این تارت خوشمزه تابستانی را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: