دهانتان از شیرینی هلو‌های تازه لذت ببرید: دو روش فوق‌العاده آسان و سریع برای پوست‌کنی هلو

  • توسط: admin


هلو یکی از میوه‌های تابستانی بسیار خوشمزه و‌ پرطرفداری است که خواص بسیار زیادی دارد. پوست میوه‌ هلو دارای پرز‌های ریزی است که برخی از افراد به آن حساسیت دارند و یا لمس و خوردن آن برایشان خوشایند نیست؛ به همین منظور در این مقاله از  آدرینبلاگ به شما دو روش کاملا ساده و آسان را جهت کندن پوست هلو آموزش خواهیم داد، پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

روش اول: کندن پوست هلو با پوست کن

در اولین روش برای کندن پوست هلو، به یک پوست‌کن تیز نیاز دارید.

هلوهای شسته و‌ خشک شده را با کمک پوست‌کن، از قسمت بالایی میوه به سمت پایین (قسمت ریشه میوه)شروع به پوست‌گیری کنید این حرکت را به صورت متناوب و آرام به قدری تکرار کنید تا پوست هلو به صورت کامل گرفته شود.

توجه داشته باشید این روش برای هلوهای مناسب است که سالم و کمی سفت هستند.

برای هلو‌های خیلی رسیده که بافت گوشتی آن‌ها نرم است، استفاده از این روش توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است باعث له شدن میوه شود. (در این روش اگر پوست کن در دسترس ندارید از چاقو اره‌ای تیز هم می‌توانید کمک بگیرید و طبق روش توضیح داده شده پیش روید.)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی هلو و آناناس خوشمزه

روش دوم: کندن پوست هلو با آب جوش

در دومین روش درون قابلمه مناسبی مقداری آب را روی شعله متوسط قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد.( مقدار آب درون قابلمه باید یه قدری باشد که هلو ها به طور کامل در آب غوطه‌ور شوند).

در این بازه زمانی ظرف مناسب دیگری را از تکه‌های یخ و‌ آب کاملا سرد پر کنید.

در قسمت انتهای میوه با چاقو تیزی، علامت ضرب‌دری شکل(حرف X انگلیسی بزرگ) را به عمق چند میلیمتر به قدری که پوست شکافته شود و به قسمت گوشتی میوه رسد، ایجاد کنید.

حال میوه‌های شسته شده و‌ کاملا سالم را درون قابلمه آب جوش قرار دهید.

با توجه به سایز میوه‌ها بین ۱۰ تا ۳۰ ثانیه میوه‌ها را درون قابلمه آب در حال جوشیدن قرار دهید.

پوست هلو‌ها در همین مرحله شروع به ورقه شدن و جدا شدن از هلو می‌کند.

در این مرحله هلو‌ها را از آب جوش خارج و درون کاسه آب یخ چند ثانیه قرار دهید تا اصطلاحا به میوه شک وارد شود.

در مرحله بعد میوه‌ها را از آب سرد خارج و درون آب‌کش قرار دهید تا آب اضافی میوه گرفته شود.حال به راحتی و با کمک دست پوست‌های ورقه شده را از میوه جدا کنید.

اگر مقداری از پوست میوه به هلو چسبیده بود، مجدد مراحل بالا را تکرار کنید تا پوست میوه را به راحتی و‌ کامل از آن جدا کنید.

شاید برایتان این سوال پیش آید که آیا کندن پوست هلو طبق این روش، حالت نیمه پخته یا آب‌پز به میوه نمی‌دهد؟

در پاسخ به این سوال باید این نکته را یادآور شویم که مدت زمان نگه‌داشتن میوه‌ها در آب‌جوش در روند این موضوع تاثیر مستقیمی دارد.

حتما توجه داشته باشید میوه‌ها مدت زمان بیشتری درون آب جوش نمانند زیرا قطعا حالت نیمه‌پختگی به خود می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: فریز کردن توت‌ فرنگی تازه

هلو را چگونه نگه‌داری کنم؟

هلو‌های سالم و برش نخورده را یه مدت حدودی ۳-۴روز درون یخچال می‌توانید نگه‌داری کنید.

بهتر است میوه را به صورت نشسته درون سفلن یا نایلن بپیچید و درون یخچال قرار دهید. اگر میوه‌ها را شسته‌اید با کمک پارچه نخی تمیزی، آب آن‌ها را کاملا بگیرید و‌ میوه را خشک کنید.

اگر هلوهای شما برش خورده یا پوست گرفته شده است، بهتر است آن‌را درون ظرف درب‌داری قرار دهید به صورتی که هوایی درون ظرف نفوذ نکند و‌ ظرف میوه را ۲-۳ روز‌ در یخچال نگهداری کنید.

با هلو چه چیزهایی می‌توان درست کرد؟

پرکاربردترین و بیشترین مواردی که از هلو در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود می‌توان به انواع اسموتی‌ها ، پاناکوتای هلو، رانی هلو، ماسک صورت هلو، آب‌میوه هلو، لواشک هلو، برگ خشک شده هلو اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رانی هلو خانگی

۸ نکته طلایی که در مورد هلو باید بدانید!

در زمان خرید هلو، میوه‌های که بافتی نسبتا نرم دارند، رنگ نارنجی و صورتی بیشتری دارند را انتخاب کنید.هلوهایی که لکه‌های قهوه‌ای و بافت خیلی نرم شده‌ای دارند انتخاب مناسبی نیستند.هلوهای نارس را روی پارچه نخی یا پنبه‌ای با فاصله قرار دهید، به شکلی که با هم برخورد نداشته باشند.پارچه نخی دیگری روی آن‌ها بیندازید و چند روزی در دمای محیط به آن زمان دهید تا کاملا رسیده شوند.توجه داشته باشید نسبت به درجه نارس بودن میوه مدت زمان اعلام شده کمتر یا بیشتر است، پس مدیریت زمان در این مرحله به عهده شماست و باید هر روز به میوه سر بزنید و در زمان مناسب آن را به یخچال منتقل کنید.هلوهای هسته جدا، بافت نرم‌تر و معمولا شیرین‌تری دارند که انتخاب مناسب‌تری هستند.بهترین راه شستن هلو قرار دادن میوه در کاسه‌ای از آب سرد است، به صورتی که میوه درون آب کاملا غوطه‌ور باشد.پس از شستن میوه حتما با کمک دستمال نخی آب اضافی آن را بگیرید.

امیدواریم برای راحتی خودتان، از این آموزش در کندن پوست هلو کمک بگیرید. از این‌که تا انتهای این مقاله نیز همراه آدرینبودید از شما سپاسگزاریم.

منبع: nurturedhomes

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید