تحلیل بنیادی شرکت سیمان اصفهان: نشانه‌های افزایش درآمد و فرصت‌های فروش در افق پیش رو

  • توسط: admin


به گزارش تجارت‌نیوز، قیمت سهام سیمان اصفهان، طی بازه زمانی اردیبهشت 1402 تا کنون، افتی بیش از 56 درصد را تجربه کرده است. اما وضعیت تولید، فروش و درآمدی شرکت طی این بازه زمانی چگونه بوده است؟

تحلیل بنیادی سصفها در بخش تولید نشان از تداوم روند افزایشی تناژ تولید سیمان اصفهان برای سومین ماه متوالی دارد. در بخش تولید داخلی، در حال حاضر سطح تولید داخلی شرکت، به ارتفاع 139 هزار و 88 تنی رسیده است. جایی که با تفاوت اندکی در محدوده سقف تولیدات شرکت در سال گذشته قرار می‌گیرد. 

مقایسه میان تناژ تولید اردیبهشت و فروردین نشان از رشد 30 هزار تنی شرکت معادل افزایش 27.5 درصدی آن دارد. همچنین صورت‌های مالی سیمان اصفهان نشان از افزایش 34 درصدی تناژ تولید داخلی سصفها در ماه گذشته، نسبت به مدت مشابه در سال 1402 دارد. 

 در بخش تناژ تولید خارجی اما، برخلاف حوزه داخلی شرکت، روند مثبتی طی نمی‌شود. سطح تولید در دو ماه ابتدایی سال، به زیر هزار تن رسیده است. این امر در حالی است که طی اردیبهشت 1402، تناژ تولیدات خارجی سصفها در ارتفاع 42 هزار و 623 تنی قرار گرفته بوده است؛ بیش از 44.5 برابر تولید فعلی!

روند نزولی تناژ فروش سصفها پایان یافت

نمودار ترسیم شده از تناژ فروش سیمان اصفهان در بعد ماهانه، نشان می‌دهد با جهش یکباره سطح فروش شرکت، روند کاهشی چهارماهه اخیر پایان یافته است.بنابراین، با وجود اینکه فروش شرکت در اریبهشت نسبت به اردیبهشت سال گذشته کاهشی 44 درصدی را تجربه می‌کند، نشانه‌هایی از تغییر روند فروش، زیربنای امیدواری سهامداران سیمان اصفهان شده است. 

باید خاطرنشان کرد، تناژ فروش سصفها در اردیبهشت، با قرارگیری در ارتفاع 62 هزار و 609 تنی، بالغ بر 76 درصد نسبت به تناژ تولید فروردین افزایش یافته است. 

دو روی سکه درآمدی سیمان اصفهان

درآمد سیمان اصفهان هم‌گام با تناژ فروش شرکت پیش رفته است. به همین واسطه روند کاهشی یادشده طی دی ماه سال گذشته تا پایان فروردین، در بخش درآمدی شرکت نیز دیده می‌شود.

شرکت سیمان اصفهان در اردیبهشت سال جاری، بالغ بر 68 میلیارد و 831 میلیون تومان درآمد داشته است. مقایسه با مدت مشابه در سال 1402، نشان از سقوط آزاد درآمد سصفها نسبت به اردیبهشت 1402 دارد.

همان‌طور که بررسی شد، این افت فاحش به دو دلیل اتفاق افتاده است. دلیل ابتدایی کاهش 44 درصدی تناژ فروش شرکت نسبت به مقطع مشابه در سال گذشته است. موضوع دوم نیز جهش تناژ تولید خارجی شرکت در اردیبهشت سال گذشته است که در ارتفاع 42.6 هزار تنی قرار گرفته بوده است. 

با این وجود نباید از این نکته غافل شد که درآمد سیمان اصفهان در اردیبهشت‌ماه نسبت به ماه پیشین خود، رشدی 74 درصدی را تجربه کرده است. این نکته سهامداران سصفها را امیداور ساخته تا شاید، اردیبهشت نقطه عطفی در عملکرد شرکت باشد. 

گزارش‌های بیشتر را در صفحه بازار سرمایه بخوانید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید