دستور پخت شگفتانگیز و آسان بستنی خانگی میوهای: یک تجربه طعم دلپذیر و خنک
بستنی یخی میوهای یا بستنی با میوه یخ زده یک نوع بستنی خوشمزه، سالم و خنک برای روزهای گرم تابستان است که میتوانید آن را به راحتی در منزل با کمترین مواد تهیه کنید. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه بستنی یخی میوهای را به طور کامل برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه بستنی میوهای یخی
برای تهیه بستنی یخی میوهای به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
هلونصف پیمانهموزنصف پیمانهتوت فرنگی۱/۳ پیمانهخامه صبحانه یا ماست شیریننصف پیمانهشکر یا عسلبه میزان لازموانیل۴/۱ قاشق چای خوریچوب بستنی۴ عدد
مراحل تهیه بستنی یخی میوهای
مراحل تهیه بستنی یخی میوهای به شرح زیر است:
مرحله اول: خرد و فریز کردن میوهها
در مرحله اول میوههای مورد استفاده در بستنی را خرد کنید و در فریزر قرار دهید تا میوهها کاملا یخ بزنند. سپس هلوهای خرد شده را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری شکر را همراه با ماست شیرین یا خامه صبحانه به ترکیب اضافه کنید.
مرحله دوم: میکس کردن هلوها با خامه و شکر
در ادامه غذاساز را روشن کنید تا هلو کاملا نرم شده و با خامه و شکر مخلوط شود؛ ترکیب نهایی مواد باید غلیظ باشد. سپس مخلوط هلو را در قالب بستنی بریزید. در نظر داشته باشید که سه لایه میوه دارید، پس قالب را به سه قسمت تقسیم کنید و مخلوط میوهها را لایه به لایه بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک بستنی
مرحله سوم: میکس کردن توت فرنگیها با خامه و شکر
برای لایهی میانی توت فرنگیها را در غذاساز بریزید. سپس ۲ قاشق غذاخوری شکر را همراه با ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه به توت فرنگیهای میکس شده اضافه کنید. (چون توت فرنگی طعم ترشی دارند، میزان شکر سلیقه ای است میتوانید کم و زیاد کنید.)
در ادامه وانیل را هم در این قسمت به توت فرنگیها بیفزایید. سپس دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید توت فرنگی، خامه و شکر به خوبی مخلوط شوند.
مرحله چهارم: انتقال مخلوط توت فرنگی به قالب
در این مرحله مخلوط توت فرنگی را در قالب بستنی و روی مخلوط هلو بریزید؛ به صورتی که یک سوم انتهایی قالب خالی بماند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع بستنی خانگی؛ با ثعلب و بدون ثعلب
مرحله پنجم: میکس کردن موز با خامه و شکر
برای لایه آخر، به همان ترتیب موز را در غذاساز ریخته، ۱ یا نصف قاشق غذاخوری شکر و ۲ قاشق غذاخوری خامه اضافه کنید، دستگاه را روشن کرده و اجازه دهید به خوبی مخلوط شوند. سپس ترکیب موز را روی توت فرنگی بریزید و چوب بستنیها را در قالب بستنی و روی مخلوط میوه ها فرو کنید.
مرحله ششم: انتقال قالب به فریزر
اکنون قالب را در فریزر قرار دهید و ۴ تا ۶ ساعت اجازه دهید بماند تا بستنی آماده شود. (البته اگر از میوه یخ زده استفاده کنید، در زمان کمتری هم ممکن است بستنیهای میوهای آماده شوند.)
مرحله هفتم: سرو بستنی یخی میوهای
بعد از اینکه بستنیها کاملا یخ زد و قالب گرفت و آماده شد، قالب را چند دقیقه زیر شیر آب سرد بگیرید تا به راحتی از قالب جدا شود. بستنی یخی میوهای شما آماده است. نوش جان!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی هندوانه
نکات و فوت و فنهای تهیه بستنی یخی
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه بستنی یخی میوهای اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
از هر میوهای برای تهیه این بستنی میتوانید استفاده کنید.فقط میزان شیرینی میوهها را در نظر داشته باشید؛ مثلا موز شیرین است و شکر زیادی احتیاج ندارد! حتی میتوانید اصلا شکر اضافه نکنید. ولی میوههایی مثل توت فرنگی و گیلاس یا حتی هلوی نارس طعم ترشی دارند و بهتر است میزان شکر را طبق ذائقه خودتان تنظیم کنید.میزان خامه را هم میتوانید به اندازه ۱ قاشق غذاخوری یا بیشتر استفاده کنید.میتوانید فقط از یک میوه و یا مخلوط میوهها با هم در تهیه این بستنی استفاده کنید. ولی به این ترتیب و با ترکیب چند رنگ ظاهر زیباتر و مهیجتری برای همه مخصوصا فرزندانتان خواهد داشت!ترتیب لایهها کاملا سلیقهای ست!به جای شکر میتوانید از عسل استفاده کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینرسپی بستنی یخی میوهای را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این بستنی خوشمزه را طبق آموزش فوق تهیه کرده و از طعم بینظیر آن نهایت لذت را ببرید.
میترا حمیدی هستم متولد۶٨.حسابداری خوندم.اما الان آشپزی میکنم! از وقتی یادم میاد عاشق آشپزی وکیک پزی بودم.خونه دار شدم، مادرشدم وخیلی بیشتر از پیش به آشپزی علاقه مندم! آشپزی وشیرینی پزی برام پره از حس وحال خوب!معتقدم آدمی که آشپزی میکنه باید اصالت خوراک و غذارو بدونه اما درکنارش بتونه مزه های جدیدرو هم خلق کنه. و براین باورم بزرگترین سرآشپزهای دنیاهم اولین بار ایده ای داشتند باعلم و آگاهی اجراش کردند،طعم ومزه دادن به غذا وشیرینی و بعد خالق چیزی شدن که بین همه محبوب شد. یادگرفتن، یادگرفتن وبعد هم کشف مزه های جدید بزرگترین هدفمِ دراین راه! سعی میکنم با کمترین مواد و آسون ترین روش به نتیجه مطلوبم برسم! آشپزی رو سخت نگیرید، باعشق وشوق آشپزی کنید اونوقت میبینید که چقدر این کار واین هنر براتون لذت بخش میشه!
- برچسب ها: