دستور ساخت پودینگ هندوانه: لذت یک دسر تابستانی خوش طعم و فوقالعاده سرد
پودینگ هندوانه، دسری خنک، خوشمزه و رنگارنگ است که با فرا رسیدن فصل گرما، میتواند زینتبخش سفرههای شما باشد. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ هندوانه را به صورت کامل برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه پودینگ هندوانه
مواد لازم جهت تهیه پودینگ هندوانه به شرح زیر است:
آب هندوانه۲ پیمانهشکر۵۰ گرمنشاسته ذرت۴۰ گرمگلاب۱/۳ پیمانه
مراحل تهیه پودینگ هندوانه
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه این دسر ۱۰-۱۲ دقیقه و مدت زمان استراحت برای سرو نهایی ۲-۳ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این دسر تابستانی را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: ترکیب نشاسته ذرت و شکر
نشاسته ذرت و شکر را درون ظرف مناسبی بریزید. مواد خشک را به خوبی با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم: افزودن آب هندوانه
آب هندوانه را کمکم به ترکیب مواد خشک اضافه کنید و مدام مواد را به هم زنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
توجه داشته باشید که برای خوشمزهتر شدن دسر بهتر است آب هندوانه را در زمان درست کردن دسر بگیرید.
برای تهیه آب هندوانه پوست آن را جدا سازید. هندوانه را درون مخلوط کن یا میکسر بریزید. پس از پوره و له شدن میوه آن را از صافی رد کنید تا آب هندوانه شفاف و زلالی حاصل شود.
مرحله سوم: حرارت دادن مواد پودینگ
موادی که در مرحله قبل آماده کردید را درون قابلمه مناسبی بریزید.
قابلمه را روی حرارت کم گذارید و مدام به هم زنید تا کمکم مواد شما شبیه به فرنی شود.
۷-۹ دقیقه مواد را با قاشق چوبی روی حرارت به هم زنید تا مواد شما به خوبی غلیظ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه گرانیتا هندوانه خوشمزه
مرحله چهارم: افزودن گلاب
پس از غلیظ شدن مواد، گلاب را به ترکیب محتوای درون قابلمه اضافه کنید.
مواد را کمی به هم زنید تا گلاب به خوبی در آن حل شود. حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید.
توجه داشته باشید که پس از افزودن گلاب به محتوای درون قابلمه باید حرارت را خاموش کنید تا عطر گلاب کم نشود.
مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده
محتوای پودینگ را در ظرف سرو نهایی بریزید. میتوانید از قالبهای تک نفره استفاده کنید.
قالبها را درون یخچال بگذارید و ۲-۳ ساعتی زمان دهید تا پودینگ شما سفت شود.
پس از گذشت زمان اعلام شده پودینگ را از یخچال خارج کنید و با اسلایسی لیمو ترش یا برگ نعنا تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موهیتو هندوانه
نکات و فوت و فنهای تهیه پودینگ هندوانه
در تهیه پودینگ هندوانه به ۵ نکته مهم زیر توجه داشته باشید:
برای اینکه پودینگ شما طعم بهتری داشته باشد، باید از هندوانه شیرین و آبدار استفاده کنید. در صورتی که هندوانه شما شیرینی کمتری داشت میتوانید مقدار شکر بیشتری به مواد پودینگ اضافه کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری آب لیموترش به مخلوط هندوانه اضافه کنید تا طعم آن ترش و ملس شود.میتوانید از ژلههای طعمدار یا ژله آلوئه ورا یه جای نشاسته استفاده کنید.برای اینکه پودینگ شما رنگارنگتر شود، میتوانید از تکههای میوههای دیگر مانند توت فرنگی، کیوی یا انگور برای تزیین آن استفاده کنید.برای معطر شدن پودینگ از وانیل مرغوب و طبیعی استفاده کنید. وانیل طعم و عطر بینظیری به پودینگ شما میبخشد.
این دسر با ظاهر زیبا و طعم دلنشین، مورد علاقه کودکان و بزرگسالان است و به سادگی و با مواد اولیه در دسترس در منزل تهیه میشود. با کمی خلاقیت و ذوق هنری میتوانید پودینگ هندوانه را به شکلهای مختلف تزیین کنید و از سرو آن به همراه سسهای مختلف لذت ببرید.
امیدواریم با مطالعه این مقاله از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه پودینگ هندوانه را به طور کامل یاد گرفته باشید و بتوانید به سادگی آن را در منزل خود تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. نوش جان!
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: