کشف تفاوتهای شگفتانگیز میان برنج قهوهای و برنج دودی!
برنج قهوهای و دودی، دو نوع برنج محبوب هستند که جایگزین مناسبی برای برنج سفید به شمار میروند و طرفداران زیادی دارند. با این حال، بسیاری از افراد تفاوت این دو نوع برنج را نمیدانند و آنها را با یکدیگر اشتباه میگیرند. به همین دلیل، قصد داریم که در این قسمت از آدرینبلاگ، فرق برنج قهوهای با دودی را شرح دهیم.
فرق برنج قهوهای با دودی
برای درک فرق برنج قهوهای با دودی، ابتدا باید با ویژگیهای هر یک آشنا شوید. در ادامه، به بررسی ویژگیهای این دو نوع برنج میپردازیم تا تفاوت آنها را بهتر بشناسید.
ویژگیهای برنج دودی
برنج دودی، نوعی برنج سفید است که به مدت چند ساعت در معرض دود حاصل از سوختن چوب قرار میگیرد. این دود به مرور زمان به داخل دانههای برنج نفوذ کرده و طعم و عطر دودی به آن میدهد.رنگ قهوهای تیره دارد که ناشی از جذب دود توسط دانههای برنج است.عطر و طعمی خاص و شبیه به فندق یا گردو دارد.روش پخت برنج دودی مانند برنج معمولی است.
ویژگیهای برنج قهوهای
برنج قهوهای بر خلاف برنج دودی از دانههای کامل برنج تهیه میشود و به طور کامل سبوسها و مواد مغذی خود را حفظ میکند.رنگ قهوهای یا قهوهای تیره دارد که ناشی از سبوس موجود در آن است.طعم و مزه شیرین و تلخ دارد.برنج قهوهای برخلاف برنج دودی به زمان پخت بیشتری نیاز دارد. این امر به دلیل وجود سبوس در لایه بیرونی دانههای برنج قهوهای است.
ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر برنجها از جمله برنج دودی دارد.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، فرق برنج قهوهای با دودی را شرح دادیم. امیدواریم با مطالعه این مطلب، به درک کاملی از تفاوت این دو نوع برنج برسید.
- برچسب ها: