دستور پخت خورشت نخود فرنگی و مرغ؛ طعمی خوشمزه و مناسب برای مهمانیها
خورش نخود فرنگی از خورشهای بهاری بسیار جذاب است که طرفداران زیادی دارد. همانطور که از نام این خورش مشخص است، نخود فرنگی از مواد اولیه اصلی آن به حساب میآید. خورش نخود فرنگی با مرغ نیز طعم بسیار جذاب و متفاوتی دارد که در زمان کوتاهی آماده میشود و یک انتخاب عالی برای روزهایی است که زمان کافی برای پخت غذا را ندارید.
ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این خورش باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه خورش نخود فرنگی
مواد لازم جهت تهیه خورش نخود فرنگی به شرح زیر است:
نخود فرنگی۱۰۰ گرمپیاز۱ عددسیر۲ حبهسینه مرغ۱ عددنمک و فلفلبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمآب جوش۱ پیمانهرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریمحلول زعفرانبه مقدار دلخواه
مراحل تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این خورش ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این غذای جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این خورش در دستهبندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: طعمدار کردن مرغ
سینه مرغ را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
حال با کمک چاقو گوشت مرغ را به صورت مکعبی به ابعاد یکسان و دلخواهی برش زنید. تکههای گوشت مرغ را درون ظرف مناسبی بریزید.
مقداری محلول زعفران، نمک، فلفل و آب لیمو ترش به آن اضافه کنید و همه مواد را به خوبی زیر و رو کنید تا گوشت مرغ به مواد فوق به خوبی آغشته و طعمدار شود.
روی ظرف را بپوشانید و به سراغ آماده سازی مراحل بعد روید.
مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورش را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
پیازهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید چند دقیقهای تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شود.
مرحله سوم: آماده سازی سیر
سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک رنده یا سیر له کن پوره کنید.
پوره سیر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله چهارم: افزودن گوشت مرغ
گوشت مرغ طعمدار شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن گرفته شود و مرغ طلایی و برشته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان
مرحله پنجم: افزودن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامیاش گرفته شود.
مرحله ششم: افزودن آب و پخت اولیه خورش
آب جوش را به محتوای خورش اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و منتظر بمانید تا مواد در قابلمه به نقطه جوش رسد.
سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا گوشت مرغ بپزد و نرم شود.
مرحله هفتم: افزودن نخود سبز
نخود سبزها را از غلاف خارج کنید و درون ظرف آبی بریزید. پس از شستن، نخود سبزها را به محتوای خورش اضافه کنید.
مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید. مجدد درب قابلمه را ببندید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا نخود سبزها بپزند و خورش شما لعاب بیندازد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کنگر با مرغ
مرحله هشتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا
پس از اینکه محتوای خورشت شما پخته شد با کمی نمک چاشنی خورش را تنظیم کنید. سپس حرارت را خاموش و خورش را در ظرف سرو بریزید.
خورش نخودفرنگی با مرغ جذاب شما آماده نوش جان کردن است. این خورش را در کنار پلو یا کته میتوانید میل کنید.
در تهیه این خورش از گوشت مرغ استخواندار نیز میتوانید استفاده کنید، فقط مدت زمان پخت را باید کمی افزایش دهید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این غذای جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
اگر شما نیز در تهیه این خورش از ترفندهایی استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات و فوت و فنها را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: