طریقهای جادویی برای پخت خوراک بامیه مزهدار با گوجه و سیبزمینی: طعمی لذیذ در سادگی!
خوراک بامیه با گوجه و سیب زمینی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهایی است که با بامیه طبخ میشود. این خوراک در زمان کوتاهی آماده میشود و با انواع نان قابل سرو است. اگر علاقهمند به غذاهای بدون گوشت و گیاهی هستید این خوراک انتخاب مناسبی برای شماست.
ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه خوراک بامیه با گوجه و سیب زمینی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه خوراک بامیه با گوجه و سیب زمینی
مواد لازم جهت تهیه خوراک بامیه با گوجه و سیب زمینی به شرح زیر است:
بامیه۴۰۰ گرمسیر۲-۳ حبهسیب زمینی ۲ عددگوجه فرنگی۲ عددپیاز۱ عددآب جوش۱/۵ پیمانهنمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریلیموترش۱ عدد
مراحل تهیه خوراک بامیه با گوجه و سیب زمینی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این خوراک ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این خوراک جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی بامیه
بامیهها را درون ظرف مناسبی بریزید و با مقداری آب آنها را بشویید. برای تهیه این خوراک بهتر است از بامیههای ریز استفاده کنید.
بامیهها را پس از شستن درون آبکش گذارید تا کمی آب اضافیشان گرفته شود. حال با کمک چاقو قسمت بالای بامیه را جدا سازید.
توجه داشته باشید در زمان برش، چاقو بالاتر از بدنه بامیهها باشد تا مواد لزج درون بامیه از آن خارج نشود.
همه بامیهها را به همین ترتیب آماده کنید و کنار گذارید.
مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید.
درون تابه مناسبی که قصد طبخ خوراک را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود. پیازهای نگینی خرد شده را به روغن اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
مرحله سوم: آماده سازی سیر و افزودن ادویهها
سیر را بشویید و پوست بگیرید. به کمک سیر له کن سیرها را پوره کنید.
پوره سیر را به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
در همین مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به محتوای درون تابه بیفزایید و چند ثانیه دیگر تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان
مرحله چهارم: افزودن گوجه فرنگی و رب گوجه
گوجهها را بشویید و با کمک رنده، میکسر یا خردکن آنها را پوره کنید.
در این مرحله ابتدا رب گوجه را به محتوای درون تابه اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید تا رب رنگ باز کند. سپس پوره گوجه را به ترکیب درون تابه بیفزایید.
همه مواد را به هم زنید تا با هم ترکیب شوند سپس کمی زمان دهید تا آب اضافی گوجهفرنگی گرفته شود و پوره گوجه کمی غلیظ شود.
مرحله پنجم: افزودن بامیه و آب جوش
بامیههای را به محتوای درون تابه اضافه کنید. چند دقیقهای بامیهها را با سس درون تابه تفت دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
حال آب جوش را به محتوای درون تابه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد درون تابه به نقطه جوش رسند.
سپس درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید. ۱۰-۱۵ دقیقه ای زمان دهید تا بامیه ها بپزند.
مرحله ششم: آماده سازی و افزودن سیب زمینی
سیب زمینیها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو سیب زمینیها را نگینی خرد کنید.
سیب زمینیهای نگینی خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید.
همه مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس درب تابه را ببندید و ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا سیبزمینی ها نیز بپزند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک بامیه با کشک
مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا
پس از گذشت زمان اعلام شده میزان پختگی محتوای درون تابه را بررسی کنید.
توجه داشته باشید که خوراک شما باید نسبتا غلیظ باشد و آب زیادی نداشته باشد.
حال با مقداری نمک و آب لیمو ترش چاشنی غذا را تنظیم کنید. حرارت را خاموش کرده و خوراک بامیه را در ظرف سرو بریزید.
برخی در تهیه این خوراک از گوشت چرخ کرده، گوشت تکهای و مرغ استفاده میکنند.
اگر علاقهمند به امتحان کردن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم از چشیدن طعم این خوراک غافل نشوید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این خوراک جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: