۵ اشتباه شایع درباره فسخ قراردادهای معاملات ملکی: راهنمای کامل برای رسیدگی به این موضوع
معاملات ملکی و قراردادها به عنوان یکی از موارد مهم در زندگی افراد، با خود مفاهیم و اصول خاصی همراه هستند که برخی از آنها میتوانند باورهای غلط و اشتباهات را در ذهن افراد ایجاد کنند.
به عنوان مثال، یکی از باورهای غلطی که وجود دارد این است که قراردادها و معاملات ملکی بلافاصله و بدون قابلیت فسخ انجام میشوند. در حقیقت، برخی از قوانین حقوقی به افراد حق فسخ قراردادها و معاملات ملکی را اعطا میکنند، البته با رعایت شرایط خاص و مشخص.
همچنین، یکی دیگر از باورهای اشتباه این است که اگر یک طرف قرارداد نقدی پرداخت نکند، قرارداد نامعتبر است. در حقیقت، قانون معاملات نامتعارف و نعوذبه مالکیت خود را جهت حفظ حقوق طرفین معامله بر روی پرداخت از طریق امکانات مختلف از جمله چک، ضمانتنامه و سایر وسایل بررسی و تصویب قرار میدهد.
به گزارش آدرینبه نقل از میزان، یکی از رایجترین شایعات در فروش ملک این است که اگر معاملهای انجام شود و ظرف ۲۴ الی ۴۸ ساعت فروشنده پشیمان شود میتواند مبلغی را که به عنوان پیش پرداخت از خریدار دریافت کرده است را پس بدهد و معامله یا قرارداد را به صورت یکطرفه فسخ کند.
این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و خریدار و فروشنده اگر قرارداد ملکی را تنظیم و امضا کنند باید به تمام تعهدات خود که در آن قرارداد درج شده است عمل کنند. تنها زمانی میتوانند قرارداد را فسخ کنند که از خیارات قانونی استفاده کنند.
البته توجه داشته باشید که اگر جمله اسقاط کافه خیارات در قرارداد درج شده باشد دیگر این امکان برای شما در قرارداد وجود ندارد و یا هم شرط فاسخ و انفساخی با توافق طرفین در قرارداد درج شده باشد. یعنی در این صورت هم میتوانید از این شروط استفاده کرده و قرارداد را منحل کنید.
درغیراینصورت حتی اگر فروشنده پول را هم پس بدهد هیچ تاثیری در قرارداد ایجاد نخواهد کرد و نمیتواند آن را یکطرفه فسخ کند.
- برچسب ها: بازار معاملات مسکن