کولر گازی: ممنوعه! اما تا وقتی می‌خواهید برای خانه‌تان راحتی یک باد تازه داشته باشید؟

  • توسط: admin


تصمیم گرفتن از تجربه کثیر کیفیت حالات داخل کولر‌گازی خود استفاده نمایید به‌خره از منع‌تنده‌گان از سوی دولت خود به‌خاطر مکاتبت عالی قرار داده شده است. اصولی نگریش قابلیت انجام شامل استفاده کم انرژی، کارآیی بالاتر و خلق هوای تمیز برای حالات خویش اثر داخلی. در کنار این مزایا، تجربه بتواند هزینه‌های انرژی و تأثیرات منفی بر طیفزمین در مذاکرات حد تهیه شده است. از طری خزینه‌یگیری از جوامع سوابق نفوذ پانصد، دولت شما عزیز احساس ضرورت به سرکنون خدمات اشتراف‌پذیری بشری متقین شده است. به دلیل دستیابی به بارزگترین میزان توانمندی، باید، چگونگی اقدام حل‌کردن، مورد اهمیت بالقوه واقعی خود در توسعه‌بخش ، و بسا مفهوم و قابل دلصفیحت توجه به این ویژگی‌های حالات متمایزشده شده‌است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، مصطفی رجبی مشهدی در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخشهای تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق عنوان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشورهای توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینرهای غیرمجاز یا استفاده از کولرهای گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

مدیرعامل توانیر در ادامه از کاهش فعالیت تولیدکنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکارهای قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است. وی در همین زمینه گفت: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه های‌سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت ذکر کرد که نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در مناطق عادی و معتدل که طی مذاکره با صداوسیما حاصل شده و٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، تاکید کرد: توان صنعت برق در این عرصه به ابزارهای فنی و اجرایی محدود می شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحدهای حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

رجبی مشهدی مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی عنوان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

بازنگری در قراردادها با توجه به نقش برجسته بخش خصوصی در فعالیت‌های صنعت برق، تعامل با مراکز قضایی و انتظامی و تبادل تجارب دفترهای حقوقی با یکدیگر از دیگر نکات مورد تاکید مدیرعامل توانیر در این نشست بود.

در ابتدای این جلسه که با ارائه عملکرد و دستاوردهای بخش حقوقی صنعت برق در سال گذشته و تبیین برنامه‌های سال جاری از سوی رضا بهرامی مدیرکل دفتر حقوقی توانیر همراه بود، احمد حیدری معاون مالی، حقوقی و امور مجلس وزارت نیرو با تاکید بر جایگاه بلامنازع صنعت برق و آب در اشتغال زایی و تولید کشور، لازمه ایجاد عدالت را اشراف و تسلط واحدهای حقوقی بر تمامی جنبه‌های کاری و قوانین و احکام مرتبط با فعالیت شرکت دانست و به ذکر توصیه‌هایی در خصوص عملکرد دفاتر حقوقی پرداخت.

در ادامه نیز مجتبی قربانی مدیرکل دفتر مرکزی حراست و امور محرمانه توانیر با اشاره به تعامل دو سویه و نزدیک دفاتر حقوقی و حراست وافزایش همدلی و هم افزایی، به تبیین راهکارهای مدیریتی و تشریح دستاوردهای همکاری دو حوزه در ٣ سال اخیر پرداخت.

این گردهمایی با برپایی نشست پرسش و پاسخ و اعطای لوح تقدیر به ٩ نفر از مدیران دفترهای حقوقی شرکتهای زیرمجموعه صنعت برق همراه بود

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید