جنگل سرد یا گرم؟ بهترین جایی برای پذیرایی از طبیعت
بامیه یک گیاه فوق العاده مفید است که ارزش غذایی بالایی دارد و از تهیه خورش بامیه، ترشی یا شور بامیه برای آماده سازی غذاها استفاده میشود. طبع بامیه به صورت تهیه شده سرد است و برای اینکه عوارض بامیه در افراد سرد مزاج کمتر شود، باید آن را با مصلحات گرم مانند فلفل سیاه، هل، زنجبیل و سایر ادویهجات گرم مصرف کنید. افراد بلغمی باید در مصرف بامیه محتاط باشند زیرا طبع بامیه سرد و تر است. این گیاه به تسکین مشکلات گوارشی، درمان یبوست و کاهش التهاب کمک میکند و تقویت سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد. برای افرادی که احساس سستی و رخوت پس از مصرف بامیه میکنند، بهتر است از ادویههای گرم در کنار بامیه استفاده کنند تا از عوارض آن جلوگیری کنند. اگر شما هم تجربهای از مصرف بامیه دارید، با دیگران به اشتراک بگذارید.
بامیه فواید زیادی برای سلامت دارد که به خاطر ویتامینهای متنوع و مواد معدنی فراوانی که دارد، مصرف آن به شدت توصیه میشد. معمولا از بامیه برای تهیه خورش بامیه، ترشی یا شور بامیه استفاده میشود و برخی نیز آن را میپزند و به عنوان دورچین در کنار انواع غذا استفاده میکنند. اما آیا میدانید طبع بامیه سرد است یا گرم؟ در این مقاله از بخش آشپزی در آدرینبلاگ میتوانید با طبع بامیه در طب سنتی و همچنین مصلح آن آشنا شوید.
طبع بامیه خورشتی چیست؟
بامیه یک گیاه فوق العاده مفید است که اصالت آن به آفریقا، خاورمیانه، کارائیب و آمریکای جنوبی برمیگردد. این گیاه ارزش غذایی فوق العاده بالایی دارد و معمولا بخشهای آن مثل برگ، گل، غلاف، ساقه و دانههای گیاه قابل استفاده هستند. در طب سنتی همه خوراکیها طبع مشخصی دارند و به همین دلیل مصرف همه خوراکیها برای همه افراد چندان توصیه نمیشود. اما طبع بامیه سرد است یا گرم؟
بیشتر بخوانید: بهترین روش خشک کردن بامیه در خانه
بهتر است بدانید که بامیه دارای طبع سرد و تر است. این به این معنا است افرادی که طبع بلغمی، سرد و تری دارند نباید از بامیه به مقدار زیاد استفاده کنند. مصرف زیاد بامیه در افراد بلغمی موجب ضعف معده، دردهای مفصلی، افزایش ترشحات واژن، نفخ و همچنین کاهش حافظه میشود. در مقابل مصرف بامیه برای افراد گرم مزاج بسیار مفید است و موجب تعادل طبع آنها میشود.
مصلح بامیه در طب سنتی
طبع بامیه پخته شده سرد است و برای این که عوارض بامیه در افراد سرد مزاج کمتر شود، باید بامیه را با مصلح آن مصرف کنید. از بهترین مصلحات بامیه میتوان به ادویهجات گرم مثل فلفل سیاه، هل، زنجبیل، دارچین، سیر و فلفل کاین اشاره کرد. معمولا توصیه میشود در کنار خورش بامیه از مقداری بادمجان نیز استفاده شود، زیرا طبع بادمجان گرم است و موجب متعادل شدن طبع خورش بامیه میشود. مصرف بامیه با ادویههای گرم مانع بروز عوارض آن میشود و از تشدید بلغم و سردی در بدن جلوگیری میکند.
بیشتر بخوانید: مدت زمان نگهداری بامیه در فریزر
بامیه یک گیاه فوق العاده مفید برای سلامت است که به تسکین مشکلات گوارشی، درمان یبوست، کاهش التهاب و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. از آن جایی که طبع بامیه سرد و تر است، بهتر است افراد بلغمی در مصرف آن محتاط باشند و از آن در کنار مصلحات گرم استفاده کنید. اگر بعد از مصرف بامیه دچار سستی و رخوت میشوید یا با مصرف بامیه علائمی مثل درد مفاصل و گنگی سر را تجربه میکنید، یعنی طبع شما سرد است و باید از ادویههای گرم در کنار بامیه استفاده کنید. شما چه تجربیاتی از مصرف بامیه دارید؟
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها:











