رسم کردن طعم خوشمزه گراتن کدو سبز با سس خیلی خاص

  • توسط: admin


گراتن یکی از غذاهای سبک و لذیذ است که می تواند به عنوان پیش غذا یا شام سبک مناسب باشد. ویژگی اصلی آن، سس سفید است که همراه با پنیر در آن استفاده می‌شود. گراتن کدو سبز، یک نوع از گراتن‌ها است که بدون کربوهیدرات و مناسب برای رژیم‌های کم کالری است. برای تهیه این غذا، به موادی مانند کدو سبز، شیر، آرد، پنیر گودا، نمک، فلفل، روغن و سایر ادویه جات نیاز دارید.

طرز تهیه این غذا به صورت مرحله به مرحله است. ابتدا مرغ را پخته و کدوها را سرخ می‌کنیم، سپس سس سفید را تهیه کرده و مواد را در ظرف مورد نظر لایه لایه قرار می‌دهیم و روی آن پنیر می‌ریزیم. در نهایت، آن را در فر پخته و سرو می‌کنیم. این غذا می‌تواند یک گزینه خوشمزه و سالم برای خانواده باشد و تجربه تهیه آن را ارزشمند می‌کند. از این روش می‌توانید برای تغییر طعم و انواع دیگر مواد نیز استفاده کنید و آن را به سلیقه خود تغییر دهید.

گراتن‌ها یکی از انواع غذاهای سبک هستند که می‌توانند به عنوان پیش غذا یا یک شام سبک برای اعضای خانواده مناسب باشند. ویژگی اصلی گراتن، سس سفید است که همراه با پنیر در آن ریخته می‌شود. گراتن کدوی سبز یکی از انواع گراتن‌هاست که فاقد کربوهیدرات است و می‌تواند برای افرادی که می‌خواهند رژیم کم کالری داشته باشند گزینه جذابی باشد. در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه گراتن کدو سبز همراه ما باشید.

برای درست کردن این غذا به این مواد اولیه نیاز داریم.

مواد لازم برای گراتن کدو سبز

کدو سبز۳ عددشیر۱ لیوانآرد سفید۱ قاشق غذا خوریپنیر ورقه ای گوداچند ورقنمک و فلفل و روغن به مقدار لازمسینه مرغ ۱ عددفلفل دلمه ای ۱ عددسیر۲ حبهپودر آویشن ۱ قاشق چای خوریپودر پاپریکا ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه گراتن کدو سبز

حالا سراغ آموزش مرحله به مرحله این غذا می‌رویم.

مرحله اول: پختن مرغ

ابتدا باید مرغ را به تکه‌های ریز خرد کرده و همراه فلفل دلمه‌ای خرد شده، مقداری سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و کمی روغن داخل ماهیتابه می‌ریزیم و می‌گذاریم با حرارت کم پخته شود.

مرحله دوم: سرخ کردن کدو

در ادامه کدوها را شسته و باریک برش می‌‌زنیم. از آنجاییکه کدو در حین پخت آب می‌اندازد باید قبل از آن کدوها را به مقداری نمک و فلفل آغشته کرده و در کمی روغن سرخ کنیم و سپس روی دستمال کاغذی قرار دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی

نکته: می‌توانید ورقه‌های کدو را گریل هم بکنید که با این روش روغن کمتری هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مرحله سوم: درست کردن سس سفید

برای درست کردن سس بشامل (سفید)، آرد را در قابلمه کوچک می‌‌ریزیم و شیر را به آن اضافه می‌‌کنیم و روی حرارت ملایم هم می‌‌زنیم تا غلظت آن مانند فرنی شود. سپس از روی حرارت بر‌می‌ داریم و نمک و فلفل به آن اضافه می‌‌کنیم.

مرحله چهارم: قرار دادن مواد در ظرف

سپس کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و یک لایه کدو در آن می‌چینیم. سپس تکه‌های مرغ پخته شده را به شکل ریش ریش در آورده و روی کدوها می‌ریزیم و بعد از آن کمی سس روی مواد ریخته تا همه آنها را بپوشاند. این کار را لایه لایه انجام می‌دهیم تا مواد تمام شوند. در نهایت روی آن پنیر گودا می‌ریزیم.

مرحله پنجم: قرار دادن در فر

فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه گرم کرده و گراتن را درون فر قرار می‌دهیم تا به مدت نیم ساعت بپزد.

البته زمان پخت بستگی به میزان ضخامت کدوها دارد. ۵ دقیقه آخر پخت، شعله بالای فر را روشن کرده و اجازه می‌دهیم سطح پنیر کاملا برشته و طلایی شود. نوش جان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کدو سبز با مرغ

چند نکته برای درست کردن گراتن کدو سبز

 برای برش زدن گراتن حتما صبر کنید تا خنک شود چون اگر داغ باشد وا می‌رود.کدو می‌تواند در این رسپی تغییر کند. یعنی می‌توانید با همین مواد به جای استفاده از کدو، از بادمجان یا سیب زمینی استفاده کنید و یک گراتن بادمجان یا سیب زمینی درست کنید.کدو از صیفی جات بسیار پر خاصیت است. گراتن کدو می‌تواند برای کودکانی که تمایلی به خوردن کدو ندارند یک غذای هیجان انگیز باشد و آنها را به خوردن کدو ترغیب کند.

در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه گراتن کدو سبز همراه شما بودیم. اگر این غذا را با این دستور پخت درست کردید حتما تجربه خودتان را با ما نیز در میان بگذارید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید