4 راه کار خلاقانه برای تهیه لواشک توت سیاه و سفید که طعمشان شگفتانگیز است!
لواشک توت سیاه و سفید یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع لواشک خانگی است که با طعم ترش و شیرینی خود برای بدن بسیار مفید و لذتبخش است. برای تهیه این لواشک مواد مورد نیاز شامل توت سیاه و توت سفید، نمک، آب، و فرانسوی دستهدار است.
روش تهیه این لواشک متنوع است، میتوانید آن را در آفتاب آماده کنید، یا از فر یا بخاری استفاده کنید. برای تهیه در آفتاب، ابتدا توتها را بشوید، سپس میکس کنید و مقداری آب به آن اضافه کرده و بپزید. سپس آن را برای خشک شدن زیر نور آفتاب قرار دهید.
برای تهیه در فر، مواد را آماده کرده و در سینی بریزید و در فر با درجه حرارت ملایم قرار دهید. برای استفاده از شوفاژ یا بخاری نیز مراحل تهیه مشابه است.
لواشک توت سیاه و سفید علاوه بر طعم لذیذ، خواص سلامتی فراوانی هم دارد. این لواشک حاوی فیبر غذایی بالا بوده و برای سلامتی دستگاه گوارش بسیار مفید است. از آنجایی که از مواد طبیعی و تازه تهیه میشود، هیچ افزودنی مضری ندارد و به عنوان یک پیشخوری سالم و خوشمزه توصیه میشود.
لواشک توت سیاه و سفید یکی از خوشمزهترین انواع لواشک خانگی است که طعم ترش و شیرینی دارد و برای بدن بسیار مفید است. برای تهیه این لواشک روشهای مختلفی وجود دارد، میتوانید آن را در آفتاب آماده کنید یا برای تهیه این لواشک از فر یا بخاری و شوفاژ کمک بگیرید.در این مقاله از آدرینبلاگ میتوانید با طرز تهیه لواشک توت سیاه و سفید آشنا شوید.مواد لازم برای تهیه لواشک توت سیاه و سفیدمواد لازم برای تهیه لواشک توت سیاه و سفید به شرح زیر است:توت سیاه و توت سفید۱ کیلوگرمنمک۱ قاشق غذاخوریآب۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدارمراحل تهیه لواشک توت سیاه در آفتابدرست کردن مواد اولیه این لواشک حدود نیم ساعت طول میکشد و برای خشک شدن لواشک زیر نور آفتاب نیز باید حدود ۲ تا ۳ روز صبر کنید. در ادامه میتوانید با مراحل درست کردن لواشک توت سیاه و سفید در آفتاب به طور کامل آشنا شوید.مرحله اول: توتها را بشوییدبرای شروع باید توتها را در یک ظرف آب بریزید و به آرامی آب را هم بزنید و سپس توتها را آبکش کنید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا خاک و آلودگی توتها به طور کامل تمیز شوند. سپس توتها را آبکش و دم اضافه آنها را با دست جدا کنید.مرحله دوم: توتها را میکس کنیدتوتهای شسته شده را در مخلوط کن بریزید و خوب میکس کنید. برای این کار میتوانید به جای مخلوط کن از گوشت کوب برقی یا دستی نیز استفاده کنید.مرحله سوم: توتها را بپزیدتوتهای میکس شده را در قابلمه بریزید و حدود نصف لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و برای ۲۰ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود.سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید و مزه آن را بچشید. در صورت تمایل میتوانید از نمک بیشتر یا حتی مقداری شکر برای مزه دار کردن توتها استفاده کنید.بیشتر بخوانید: آموزش مرحله به مرحله لواشک آلبالومرحله چهارم: لواشک را در آفتاب آماده کنیدیک لایه کیسه پلاستیکی در سینی قرار دهید و بعد توتها را در سینی بریزید. روی توتها را با قاشق صاف کنید و سپس سینی را در مقابل نور خورشید قرار دهید. خشک شدن لواشک با توجه به شدت آفتاب ممکن است از ۱ روز تا ۳ روز طول بکشد.مرحله پنجم: لواشکها را بسته بندی کنیدبعد از این که لواشکها آماده شدند، باید آنها را به اندازه دلخواه برش دهید. در ادامه لواشکها را رول کنید و سپس در ظروف در بسته قرار دهید و در یخچال بگذارید.طرز تهیه لواشک توت سیاه و سفید در فربرای تهیه این لواشک در فر باید مواد لواشک را به روش قبل آماده کنید و بعد آن را در سینی بریزید. فر را با درجه حرارت ملایم (حدود ۷۰ درجه سانتیگراد) روشن کنید و سینی را برای ۲ تا ۳ ساعت در فر قرار دهید تا آب لواشک تبخیر و لواشک شما آماده شود. در ادامه لواشک را برای چند ساعت در فضای آشپزخانه قرار دهید تا کاملا خشک شود.طرز تهیه لواشک توت سیاه و سفید با پنکهدر این روش باید مواد لواشک را آماده کنید و داخل سینی بریزید. سپس سینی را در مقابل باد پنکه قرار دهید تا لواشک شما برای چند ساعت خشک شود. بعد از آماده شدن لواشک میتوانید آن را به اندازه دلخواه برش دهید و در یخچال قرار دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک گوجه سبز خانگیطرز تهیه لواشک توت سیاه و سفید روی بخاری و شوفاژاگر مقداری توت سیاه و سفید در فریزر دارید، میتوانید برای تهیه این لواشک از شوفاژ یا بخاری نیز استفاده کنید. در این روش باید مایه لواشک را به روش قبل آماده کنید و آن را در سینی بریزید.سپس سینی را روی شوفاژ یا بخاری بگذارید و اجازه دهید لواشک شما آماده شود. به خاطر داشته باشید که در این روش دمای شوفاژ و بخاری باید بسیار کم باشد، در غیر این صورت قسمت زیر لواشک میسوزد و سفت میشود.نکات و فوت و فنهای تهیه لواشک توت سیاه و سفیددر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه لواشک توت سیاه و سفید اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه این لواشک نباید قطر لواشکها را خیلی نازک یا خیلی ضخیم در نظر بگیرید.زمان خشک شدن لواشک به درجه حرارت و همچنین ضخامت لواشک شما بستگی دارد.برای تهیه لواشک توت در فر باید مدام آن را بررسی کنید و مراقب باشید که لواشک نسوزد.برای تهیه این لواشک معمولا از توت تازه استفاده میشود، اما اگر به توت تازه دسترسی ندارید، میتوانید از توت فریز شده نیز استفاده کنید.اگر به مخلوط کن یا گوشت کوب برقی دسترسی ندارید، میتوانید برای تهیه این لواشک از گوشت کوب دستی نیز استفاده کنید.از آن جایی که برای تهیه این لواشک از ترکیب توت سیاه و سفید استفاده میشود، طعم لواشک شما ملس و خوشمزه میشود.برای تهیه لواشک توت میتوانید بعد از آماده کردن شیره توت، از تفالههای توت برای تهیه لواشک استفاده کنید.لواشک توت فیبر زیادی دارد و از همین رو یک درمان فوق العاده برای بهبود هضم و همچنین یبوست است.برای تهیه لواشک توت میتوانید توت میکس شده را با آلو، آلوچه یا هر میوهای که دوست دارید ترکیب کنید.برای خوشمزهتر شدن طعم لواشک توت میتوانید از مقداری گلپر استفاده کنید.اگر دوست دارید طعم لواشک شما ترشتر شود، میتوانید مقداری رب انار، زرشک یا آلوچه به مایه لواشک اضافه کنید.برای شیرین شدن طعم لواشک توت میتوانید از چند برش سیب، زردآلوی شیرین یا موز استفاده کنید.برای تهیه این لواشک نباید آب زیادی به توتها اضافه کنید.اگر دوست ندارید دانههای توت را در لواشک احساس کنید، میتوانید بعد از میکس کردن توت آن را از صافی رد کنید و بعد بجوشانید.از مهمترین خواص لواشک توت میتوان به پاکسازی کبد و همچنین درمان کبد چرب اشاره کرد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک زردآلو در خانهلواشک خانگی یکی از سالمترین تنقلاتی است که میتوانید به راحتی در خانه درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. ترکیب کردن توت سیاه با توت قرمز موجب میشود تا مزه لواشک شما ملس و خوشمزه شود و طعم بهتری پیدا کند.اگر تجربه درست کردن این لواشک را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما و دوستان علاقهمند به آشپزی در میان بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
- برچسب ها: