راز تهیه برنج سالسا؛ سلطنتیترین پلو تند مکزیکی
برنج سالسا یک غذای محبوب و تند است که بیشتر با غذاهای دریایی و گوشتی مورد استفاده قرار میگیرد. این برنج که در حدود قرمز تیره رنگ است، دارای طعم تند و تیزی است. برای تهیه این برنج ابتدا سس سالسا با استفاده از پیاز، سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز درست میشود. سپس برنج به همراه آب، نخود سبز، ذرت و پیازچه در قابلمه کته میشود و پس از اینکه آب برنج خشک شد، سس سالسا اضافه میشود و برنج هم زده میشود تا مواد خوب ترکیب شوند. سرانجام برنج سالسا آماده سرو است.
این غذا میتواند با انواع مختلفی از میگو، ماهی یا گوشت سرو شود. اضافه کردن نخود فرنگی، پیازچه و ذرت به برنج اختیاری است اما برای طعم بهتر پیشنهاد میشود. برنج سالسا در واقع یک غذای تند است، بنابراین باید با احتیاط مصرف شود، به ویژه برای افرادی که دچار مشکلات گوارشی هستند. به همین دلیل، میزان تندی آن کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. امیدواریم که با این دستور پخت، برنج سالسا را با طعمی شگفتانگیز و لذت بخورید و تجربه خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.
حتما شما هم در کنار بسیاری از غذاها، مخصوصا غذاهای دریایی یا بعضی غذاهایی که با طبع تند درست میشود برنج تقریبا قرمز رنگی دیدهاید که طعم تند و تیزی دارد. این نوع برنج، برنج سالسا است که نوعی غذای بینالمللی محسوب میشود و در کنار انواع رسپیهای گوشتی و دریایی مورد استفاده قرار میگیرد. در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه برنج سالسا همراه شما هستیم. برای درست کردن این برنج به این مواد احتیاج داریم.مواد لازم برای تهیه برنج سالسابرنج یک پیمانهسس سالسا (پیاز، سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز) ۲ پیمانهآب ۲ پیمانهنخود سبز۱ پیمانهذرت و پیازچه ۱ پیمانهروغن و نمک به میزان لازمطرز تهیه برنج سالسادر ادامه با طرز تهیه مرحله به مرحله برنج سالسا آشنا میشویم.مرحله اول: درست کردن سس سالسااین قسمت، بخش اصلی درست کردن این برنج است. برای تهیه سس سالسا پیاز خرد شده را درون تابه بریزید سپس سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شود. سس سالسا تند است اما میزان تندی آن بستگی به ذائقه شما دارد میتوانید میزان فلفل قرمز را کم یا زیاد کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قاطی پلوی کنگر؛ غذای خوشمزه بهاریمرحله دوم: کته کردن برنجبعد از آنکه سس سالسا آماده شد آن را از روی حرارت بردارید. سپس درون قابلمه کمی آب بریزید تا جوش بیاید. بعد برنج را اضافه کرده و نمک و روغن آن را اندازه کنید و اجازه دهید تا آب برنج خشک شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه برنجوش پلو با ماهی؛ غذای سنتی بوشهریمرحله سوم: اضافه کردن سالسا به کتهزمانی که تقریبا دیگر آب برنج کته خشک شد سس سالسا را اضافه کنید و برنج را هم بزنید تا مواد سس به همه جای آن برسد. سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید دم بکشد.مرحله چهارم: سرو برنج با ذرت، نخود فرنگی و پیازچهکته که دم شد میتوانید آن را درون ظرف کشیده و روی آن کمی ذرت و پیازچه ساطوری شده اضافه کنید. نوش جاننکات کلیدی تهیه برنج سالسااین برنج یک غذای اصلی نیست. میتوانید آن را با انواع میگو یا ماهی یا حتی جوجه کباب سرو کنید.این غذا در اصل تند است، شما میتوانید مقدار فلفل را در سس سالسا کم یا زیاد کنید.اضافه کردن نخود فرنگی، پیازچه و ذرت اختیاری است اما برای طعم بهتر این برنج بهتراست اضافه شوند.این غذا تند است و برای افرادی که دچار اختلالات گوارشی هستند ممکن است علائم آنها را تشدید کند بنابراین بهتر است با احتیاط مصرف شود.در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه برنج سالسا همراه شما بودیم. اگر این غذا را با این دستور پخت تهیه کردید تجربه خودتان را نیز با ما در میان بگذارید.
- برچسب ها: