راز تهیه سریعترین و خوشمزه ترشک شاه توت

  • توسط: admin


ترشک شاه توت یکی از تنقلات بسیار محبوب است که با میوه‌ی شاه توت تهیه می‌شود. این ترشک از خانواده لواشک و سایر تنقلات ترش با طعم است که بسیاری از کودکان و بزرگسالان علاقه‌مند هستند. تهیه ترشک شاه توت به راحتی قابل انجام است و نیازی به استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنی ندارد. برای تهیه این ترشک، نیاز است که توت‌ها را شسته و تمیز کرده، سپس با اضافه کردن شکر، نمک و رب انار آن‌ها را بپزید تا طعم خوشمزه ایجاد شود. پس از پختن، منتظر بمانید تا ترشک خنک شود و سپس آن را در کاسه‌های سرو بریزید. می‌توانید برای ملس کردن طعم ترشک از مقدار بیشتری شکر استفاده کنید یا برای ترش‌تر شدن آن از مقدار بیشتری نمک استفاده کنید. در نهایت، با استفاده از سایر میوه‌ها مانند توت فرنگی، گیلاس و آلبالو می‌توانید تنوع بخشید به طعم ترشک شاه توت. امیدوارم این توضیحات برای شما مفید واضح بوده باشند.

ترشک شاه توت، یکی از تنقلات جذاب و‌ پرطرف‌داری است که با میوه‌های مختلفی تهیه می‌شود. ترشک، از خانواده لواشک و سایر تنقلات ترش طعم است که اغلب کودکان بسیار به آن‌ها علاقه‌مند هستند. تهیه ترشک به صورت خانگی کار سخت و دشواری نیست. به راحتی با چند قلم مواد ساده و در دسترس می‌توانید این ترشک‌های جذاب را به صورت خانگی در بهداشتی‌ترین حالت ممکن بدون اضافه کردن هیچ‌گونه مواد نگهدارنده یا مواد افزودنی تهیه کنید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کامل‌ترین خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه ترشک شاه توت را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این ترشک باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه ترشک توتمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این ترشک ۵۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این ترشک را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این ترشک در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه ترشک شاه توتشاه‌ توت ۲۵۰ گرمشکر ۱ قاشق غذاخورینمک ۱ قاشق چای‌خوریرب انار به مقدار دلخواهمرحله اول: آماده‌سازی شاه‌توتشاه‌توت‌ها را درون ظرف مناسبی بریزید و با آب بشویید.سپس آن‌ها را درون آبکش یا صافی قرار دهید تا کمی آب اضافی‌شان گرفته شود.در همین مرحله شاخه کوچک چسبیده به میوه را با کمک چاقو از میوه جدا کنید.مرحله دوم: افزودن شکر، نمک و رب انارشاه‌توت‌های تمیز شده را درون قابلمه مناسبی بریزید.شکر، نمک و رب انار را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.طعم رب انار در طعم نهایی ترشک شما تاثیرگذار است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشک گوجه سبزاگر رب انار شما شیرین و ملس است می‌توانید شکر را حذف کنید.رب انار موجب غلیظ‌تر شدن و خوش‌طعم‌تر شدن ترشک شما می‌شود؛ اما اگر به هر دلیلی تمایل استفاده از آن را ندارید قابل حذف است.مرحله سوم: پخت ترشکقابلمه حاوی میوه را روی حرارت کم گذارید.۳۰-۴۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا با حرارت کم میوه‌ها بپزند و بافت خود را از دست دهند.توجه داشته باشید که در زمان پخت باید حرارت کم باشد تا به آرامی آب بافت میوه‌ها خارج شود.اگر در این بازه زمانی متوجه شدید که آب قابلمه کاملاً تبخیر شده برای جلوگیری از ته گرفتن میوه‌ها کمی آب به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.پس از پخت منتظر بمانید تا ترشک شما خنک شود.سپس در کاسه‌های سرو بریزید و میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک آلبالوسوالات متداولدر اینجا به چند سوال در مورد تهیه ترشک توت جواب خواهیم داد.در تهیه ترشک توت از چه میوه‌های دیگری می‌توان استفاده کرد؟در تهیه این ترشک از سایر میوه‌هایی که مورد علاقه و مناسب ذائقتان است می‌توانید استفاده کنید.توت فرنگی، گیلاس، آلبالو، آلوچه و آلو طعم خوبی به ترشک شما می‌دهد.برای استفاده از سایر میوه‌ها در تهیه این ترشک کافی است پس از شستن و تمیز کردن میوه‌ها آن‌ها را به همراه توت بپزید.برای ملس شدن طعم ترشک توت چه باید کرد؟شما در تهیه لواشک و ترشک‌های خانگی طعم‌های بسیار متنوعی را می‌توانید خلق کنید.برای ملس شدن طعم این ترشک از مقدار بیشتری شکر می‌توانید استفاده کنید.برای ترش شدن ترشک کافی است شکر را حذف و‌ مقدار نمک بیشتری به میوه‌ها اضافه کنید.تناسب مقدار میوه‌ها نیز در طعم نهایی ترشک شما تأثیر زیادی دارد.به طور مثال اگر میزان آلوچه نسبت به شاه توت بیشتر باشد بی‌شک طعم غالب ترشک شما ترش خواهد بود.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده فوق این ترشک‌های جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.اگر شما نیز در تهیه این ترشک از فوت و فن‌هایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که در بخش نظرات آنها را با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذاریدمن سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید