اکثریت میوهها، پرتقال را به لحاظ ویتامین C پیشی میدهند
پرتقال یکی از میوههای پرطرفدار در دنیاست که به دلیل داشتن مقدار بالایی از ویتامین C، از خواص بسیار مفیدی برخوردار است. این میوه از بقیه میوهها بیشتر ویتامین C دارد و یکی از منابع بسیار مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن میباشد. همچنین، پرتقال حاوی آنتی اکسیدانهای طبیعی مانند فلاونوئید ها و کاروتنوئید ها است که میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و مغزی را کاهش دهد. علاوه بر این، مصرف پرتقال میتواند به بهبود هضم غذا، کاهش التهابات و جلوگیری از ایجاد یبوست کمک کند. به طور کلی این میوه شیرین و خوشمزه علاوه بر سلامتی بدن ما، حاوی مقدار زیادی مواد مغذی مفید است و برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماریها بسیار موثر است.

ویتامین C آنتیاکسیدانی است که میتواند به جبران آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو بیش از حد کمک کند و ایمنی را احیا کند. در حالی که عموما تصور میشود پرتقال حاوی بیشترین میزان ویتامین C در میان میوهها را دارد، در این مطلب به برخی از مواد غذایی که به طور طبیعی غنی از ویتامین C هستند و ویتامین بیشتری نسبت به پرتقال دارند، اشاره شده است. مطلب را بخوانید تا متوجه شوید.
ویتامین C چیست؟
به گزارش همشهریآنلاین، ویتامین C یک آنتی اکسیدان ضروری است که به محافظت از سلولها در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد مضر کمک میکند و در نتیجه خطر بیماریهای مزمن مانند سرطان و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. ویتامین C همچنین نقش حیاتی در تقویت سیستم ایمنی دارد، به تولید و همچنین عملکرد گلبولهای سفید خون برای مبارزه با عفونتها و بیماریها کمک میکند. علاوه بر این ویتامین C، برای سنتز کلاژن، پروتئینی که از ساختار و استحکام بافتها، پوست، استخوانها و رگهای خونی حمایت میکند، ضروری است. در نهایت، مصرف کافی ویتامین C برای سلامتی و شادابی کلی، به ویژه در فصل تابستان ضروری است.
فلفل دلمهای قرمز
پرتقال معمولا حدود ۵۳ میلیگرم ویتامین C در هر ۱۰۰ گرم دارد، در حالی که افزودن فلفل دلمهای قرمز به رژیم غذایی میتواند حدود ۱۲۷ میلیگرم ویتامین C در هر وعده ۱۰۰ گرمی به شما بدهد. فلفل دلمهای قرمز همچنین منبع عالی ویتامین A است که برای بینایی، سلامت و عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، فلفل قرمز همچنین حاوی ویتامین B ۶، ویتامین K ۱ و فولات، همراه با مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم و منگنز است. فلفل دلمهای قرمز سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که به کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماریهای مزمن کمک میکند.
کیوی
کیوی سرشار از ویتامین C، مواد معدنی، فیبر و مواد معدنی است که به بهبود سلامت کلی و همچنین متابولیسم کمک میکند، کیوی حاوی حدود ۹۳ میلی گرم ویتامین C در هر ۱۰۰ گرم است.
توت فرنگی
انواع توتها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا و محتوای فیبر بالا شناخته شده اند، که به افزایش سلامت متابولیک کلی کمک میکند و برای تقویت سیستم ایمنی عالی است. توت فرنگی در هر ۱۰۰ گرم تقریباً ۵۸ میلی گرم ویتامین C دارد.
آناناس
آناناس یک میوه است که در هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۴۷ میلی گرم ویتامین C دارد. وجود ویتامین C، بروملین و سایر مواد مغذی ضروری در این میوه، آن را به یک میوه مناسب برای مصرف در یک رژیم غذایی سالم تبدیل کرده است.
- برچسب ها:











