راز تهیه شربت توت سیاه؛ لذت بخش و شیرین
شربت توت سیاه یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوبی است که میتوان با استفاده از آن در روزهای گرم تابستان انرژی و نشاط زیادی به خود داد. با ترکیبی از توت سیاه، شکر و آب میتوان شربتی خوشمزه و خنک برای استفاده در خوراکیها و نوشیدنیها درست کرد.
برای تهیه شربت توت سیاه، ابتدا توتها را به خوبی شسته و سپس با شکر در قابلمه قرار داده و در یخچال برای حداقل ۶ ساعت قرار میدهیم. سپس آب را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده تا به جوش بیاید. بعد از گرفتن کف، شربت را به مدت حدود ۱۰ دقیقه بجوشانیم تا به قوام برسد. در انتها شربت را در ظرف شیشهای ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم.
نکاتی که باید توجه کنیم شامل تمیزی ظرف شیشهای، کفگیری درست شربت و اندازهگیری غلظت شربت با نعلبکی است. با رعایت این نکات میتوان ترشی و خوشمزهای از توت سیاه درست کرده و از آن لذت برد.
با رسیدن فصل گرما، انواع شربت میتوانند از خوردنیهای دلچسب و نشاط آور باشند که در روزهای گرم دلمان را خنک و از عطش ما کم کنند. یکی از میوههای خوشمزهای که معمولا با آن شربت هم درست میکنند توت سیاه است که کم کم فصل آن از راه میرسد.با درست کردن شربت از توت سیاه علاوه بر اینکه میتوانیم با آن از مهمانانمان در روزهای گرم پذیرایی کنیم میتوانیم از خواص بسیار این میوه خوشمزه که فصل محدودی دارد در همه روزهای سال هم استفاده کنیم. در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه شربت توت سیاه همراه ما باشید.مواد لازم برای تهیه شربت توت سیاهمواد لازم برای درست کردن شربت توت سیاه بسیار ساده است و در هر خانهای یافت می شود. از جمله این مواد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:توت سیاه۱ کیلوگرمشکر۱ کیلوگرمآب۲ لیوانمراحل تهیه شربت توت سیاهحالا که مواد لازم در اختیار ما هستند سراغ آموزش مرحله به مرحله این شربت میرویم.مرحله اول: شستن توتهابرای تهیه شربت توت سیاه لازم است اول از همه آن را به خوبی بشوییم و با محلول آب و سرکه یا آب و نمک به مدت ده دقیقه بگذاریم تا سموم و آفات احتمالی روی آن کاملا از بین برود. بعد از آبکشی کردن اجازه میدهیم توتها روی یک سینی و در معرض هوا کاملا خشک شوند.مرحله دوم: آب اندازی توتها با شکربعد از آن که توت ها خشک شدند، آن ها را داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و لابلای آن را شکر ریخته و در نهایت در قابلمه را میگذاریم و آن را به مدت یک شب در یخچال قرار میدهیم. این کار باعث می شود توتها حسابی آب بیندازند و شربت اولیه آماده شود.مرحله سوم: جوشیدن شربتپس از گذشت حداقل ۶ ساعت قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و آب را به قابلمه اضافه میکنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا آب به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود.مرحله سوم: کف گیری شربتپس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید، کفهای ایجاد شده روی شربت را با یک قاشق مناسب جمع میکنیم و دور میریزیم. این کار باعث می شود رنگ شربت زیباتر و شفاف تر شود.بیشتر بخوانید: شربت نعنا تازه به روش خانگیمرحله چهارم: قوام شربتپس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید حدود ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا شربت به قوام برسد. حالا شربت ما آماده است، در قابلمه را میگذاریم تا دیوارههای قابلمه عرق کند و شربت با گذشت زمان شکرک نزند.مرحله پنجم: ریختن شربت در ظرف شیشهایپس از اینکه شربت هم دمای محیط شد، آن را داخل ظرف شیشهای دردار میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم.نکات و فوت و فنهای تهیه شربت توت سیاهدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه شربت توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.دقت کنید ظرف شیشهای حتما تمیز و خشک باشد چرا که اگر خیس باشد منجر به کپک زدن شربت میشود.حتما در مرحله پخت شربت، کف روی آن را بگیرید تا شربت خوشرنگتری در نهایت به دست آید.برای اینکه غلظت شربت را اندازه گیری کنید بعد از آنکه سرد شد آن را درون یک نعلبکی ریخته و چند دقیقه در یخچال قرار دهید. شربت نباید به راحتی درون نعلبکی حرکت کند یا از آن سرازیر شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گوجه سبزدر این قسمت از مجله آشپزی آدرینبا طرز تهیه شربت توت سیاه همراه شما بودیم. اگر این شربت را با این دستور تهیه کردید از تجربیات خودتان برای ما نیز بگویید.
- برچسب ها: