راهنمایی کامل برای تهیه ترشی خوشمزه کرفس گام به گام

  • توسط: admin


ترشی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه در فرهنگ ایرانی است که به صورت خانگی یا حتی در رستوران‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترشی کرفس از جمله تنوعات ترشی‌هاست که با مواد اولیه ساده تهیه می‌شود. کرفس، برای سلامتی بدن بسیار مفید است. این میوه باعث کاهش فشار خون، کاهش وزن و بهبود عملکرد کبد می‌شود. همچنین، کرفس برای درمان دیابت نیز مفید است. تهیه ترشی کرفس بسیار آسان و سریع است و می‌توان این دسر را در کنار غذاهای مختلف مورد علاقه‌تان مصرف کرد. در این مقاله به شما نحوه آماده سازی و تهیه ترشی کرفس را به زبان فارسی آموزش داده‌ایم. از مواد اولیه ساده و در دسترس استفاده کنید و با دنبال کردن مراحل ساده و آسان، ترشی کرفس خوشمزه و خوشرنگ خود را تهیه کنید و لذت ببرید.

ترشی، یکی از انواع دسرهای بسیار پرطرف‌داری است که تنوع بسیار زیادی در انواع آن وجود دارد. ترشی کرفس با مواد اولیه ساده و در دسترسی به راحتی تهیه می‌شود. کرفس موجب کاهش فشار خون می‌شود و به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند. کرفس در بهبود عملکرد کبد به شما کمک می‌کند و برای درمان دیابت مفید است. پس اگر میل کردن ترشی در کنار غذاهای مختلف مورد علاقه و ذائقتان است به شما توصیه می‌کنیم که از چشیدن طعم این ترشی غافل نشوید. در این مقاله از آدرینبلاگ کامل تربن روش تهیه ترشی کرفس را به شما آموزش خواهیم داد.مواد لازم جهت تهیه ترشی کرفسکرفس ۱ بوته (کوچک)سرکه به مقدار لازمنمک ۱ قاشق غذا‌خوریفلفل تند ۱ عددطرز تهیه ترشی کرفسمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این ترشی ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۸۰۰-۵۰۰ گرم ترشی به شما می دهد.درجه سختی تهیه این ترشی در دسته بندی آسان قرار دارد.بیشتر بخوانید: ۲ روش طرز تهیه ترشی ریواسمرحله اول: آماده سازی کرفسکرفس‌ها را به خوبی در آب بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.کرفس‌های شسته شده را روی دستمال تمیز آشپزخانه‌ای قرار دهید تا کاملا رطوبتشان گرفته شود.حال باید با کمک چاقو کرفس‌ها را به ابعاد دلخواه برش زنید.مرحله دوم: آماده سازی سس ترشیسرکه را درون ظرف مناسبی بریزید. نمک را به آن اضافه کنید.فلفل تند را کمی پودر کنید و به سرکه اضافه کنید.ترکیب فوق را به خوبی به هم زنید تا نمک در سرکه حل شود.شما از هر سرکه ای که مناسب ذائقتان است می‌توانید استفاده کنید.سرکه سیب ترشی کمتری دارد و انتخاب بهتری برای انواع ترشی است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی چغاله باداممرحله سوم: ریختن در ظرف نگهدارندهانتخاب ظرف نگهدارنده ترشی تاثیر زیادی در کیفیت ترشی شما دارد.بهتر است برای نگهداری ترشی از شیشه استفاده کنید.درب شیشه‌ها باید کاملاً سفت و بسته شوند به گونه‌ای که هیچ هوایی درون شیشه نفوذ نکند.شیشه‌های شما باید کاملا خشک و تمیز و عاری از هرگونه چربی باشد.کرفس‌های خرد شده را درون شیشه بریزید و از سسی که در مرحله قبل آماده کردید روی آن بریزید.درب شیشه را محکم ببندید و شیشه ترشی را در مکانی خنک و تاریک قرار دهید.پس از اولین بار مصرف کردن ترشی آن را در یخچال نگهداری کنید.به همین راحتی و با طی کردن سه مرحله بسیار ساده و پیش پا افتاده ترشی کرفس بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو است.نکات کلیدی تهیه ترشی کرفس برای زرد شدن رنگ ترشی می توانید از مقداری زردچوبه در ترشی استفاده کنید.اگر تمایل دارید کرفس ها را درشت تر تبدیل به ترشی کنید برای نرم شدن آنها کافی است که سسی که در مرحله دوم آماده کردید را در قابلمه بریزید.و قابلمه را روی حرارت گذارید. منتظر بمانید تا سس به نقطه جوش رسد سپس سس داغ را در شیشه روی کرفس ها بریزید.گلپر، سیر و سیاه دانه عطر و طعم بسیار خوبی به ترشی شما می‌دهند که در صورت تمایل می‌توانید از آن ها استفاده کنید.برای ملس شدن طعم ترشی می‌توانید از مقداری شکر در سس ترشی استفاده کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و آسان بالا این ترشی جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید