6 نکته حیاتی برای تهیه سوپ سیر اسپانیایی: راهنمای کامل و جذاب

  • توسط: admin


سوپ سیر اسپانیایی یکی از سوپ‌های معروف و خوشمزه است که علاوه بر طعم فوق العاده‌اش، خواص بسیار زیادی نیز دارد. سیر، به عنوان یک از بهترین منابع تقویت سیستم ایمنی بدن شناخته می‌شود و در درمان سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی بسیار مفید است. این سوپ برای طرف‌داران طعم سیر عالی است و با سلیقه و ذائقه غذایی آنان سازگار است.

برای تهیه این سوپ، موادی همچون آب مرغ، سیر، پیاز، آرد، سرکه، زرده تخم مرغ، نان تست، جعفری و نمک و فلفل سیاه به میزان معقول مورد نیاز است. مراحل تهیه این سوپ شامل تهیه پیاز تفت داده شده، اضافه کردن سیر خرد شده و تفت دادن آن، اضافه کردن آرد و ادویه‌ها، افزودن آب مرغ و سرکه، پخت سوپ، اضافه کردن زرده تخم مرغ، اضافه کردن جعفری و نان تست، و در نهایت تزیین و سرو می‌شود.

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و مقوی هستید، پیشنهاد می‌شود که این سوپ را امتحان کنید و لذت ببرید.

سوپ سیر اسپانیایی، یکی از انواع سوپ‌های بسیار مقوی است که علاوه بر طعم خوبش فواید زیادی برای بدن دارد. سیر، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و در درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. اگر از طرف‌داران طعم سیر هستید قطعا این سوپ با ذائقه و سلیقه غذایی شما سازگار است.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه سوپ سیر اسپانیایی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این سوپ باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه سوپ سیر اسپانیاییمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این سوپ ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این سوپ را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سوپ در دسته بندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه سوپ سیر اسپانیاییآب مرغ ۱ پیمانهسیر۲-۳ حبهپیاز ۱ عددآرد سفید ½ قاشق غذاخوریسرکه سیب½ قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ ۱ عددنمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواهجعفری ساطوری خرد شده ۱ قاشق غذاخورینان تست ۱-۲ عددروغن به مقدار لازممرحله اول: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.درون قابلمه‌ای که قصد طبخ سوپ را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.منتظر بمانید تا روغن کمی گرم شود.پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ مرغ و رشته فرنگیمرحله دوم: آماده سازی و افزودن سیرسیرها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن سیر را پوره کنید.می‌توانید با رنده یا چاقو نیز سیر را خرد کنید. سیر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.توجه داشته باشید که در این مرحله حرارت باید کم باشد و مدت زیادی سیر روی حرارت نباشد؛ زیرا عطر و خاصیتش را از دست می‌دهد.مرحله سوم: افزودن آردآرد سفید را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نیز گرفته شود.مرحله چهارم: افزودن ادویه‌ها و آب مرغنمک و فلفل سیاه را به همراه آب مرغ به محتوای سوپ اضافه کنید.حرارت را زیاد کنید و منتظر بمانید تا محتوای سوپ به نقطه جوش رسد.مرحله پنجم: افزودن سرکه و پخت سوپپس از این که سوپ شما به نقطه جوش رسید سرکه سیب را به آن اضافه کنید.محتوای سوپ را در حد مخلوط شدن به هم زنید و حرارت را کم کنید.درب قابلمه را ببندید و ۳۰-۴۰ دقیقه ای زمان دهید تا سوپ بپزد و به غلظت مناسب رسد.سرکه سیب ترشی ملایمی دارد و بیشتر در آشپزی از آن استفاده می‌شود، اما اگر این سرکه را در دسترس ندارید می‌توانید از سایر سرکه‌ها استفاده کنید.مرحله ششم: افزودن زرده تخم مرغپس از این که سوپ به غلظت مناسب رسید زرده تخم مرغ را درون کاسه کوچکی بریزید و کمی با چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شود.سپس زرده را کم کم به محتوای سوپ اضافه کنید و مدام سوپ را به هم زنید تا زرده در سوپ حل شود.مرحله هفتم: افزودن جعفری و نان تستجعفری تازه را به محتوای درون سوپ اضافه کنید.توجه داشته باشید که در این مرحله درب قابلمه را نبندید؛ زیرا موجب تیره شدن رنگ سبزی شما می‌شود.۲-۳ دقیقه ای زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند سپس حرارت را خاموش کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ پنیر کانادایینان تست را با کمک چاقو به صورت مکعبی برش زنید و به محتوای سوپ اضافه کند.سوپ را در ظرف سرو بریزید و با کمی فلفل سیاه تزیین کنید.سوپ سیر اسپانیایی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.۶ نکته مهم که در تهیه سوپ سیر باید بدانیداگر سیر تازه در دسترس ندارید می توانید از پودر سیر در تهیه این سوپ استفاده کنید.اگر از نان بیات و چند روز مانده استفاده کنید بهتر است، زیرا نان بیات بافت سفت تری دارد و زمان بیشتری طول می‌کشد تا در سوپ نرم شود.برخی در تهیه این سوپ ابتدا نان را با کمی کره تفت می‌دهند سپس به سوپ اضافه می‌کنند.می‌توانید آب گوشت یا استاک گوشت را با آب مرغ جایگزین کنید.برخی از مقداری مرغ پخته ریش ریش شده در این سوپ استفاده می کنند.به جای روغن می توانید از کمی کره استفاده کنید، ترکیب عطر کره با سیر طعم و مزه بسیار خوبی به سوپ شما می‌دهد.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده بالا این سوپ خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط
اخبار
۵ نکته از نامزدهای گیم اواردز ۲۰۲۴
  • ۲ آذر ۱۴۰۳
  • -
  • 0 بازدید
اخبار
۴ تصویر تماشایی از خورشید
  • ۲ آذر ۱۴۰۳
  • -
  • 0 بازدید
اخبار
زاینده‌رود بازگشایی می‌شود 
  • ۲ آذر ۱۴۰۳
  • -
  • 1 بازدید

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید