راز تهیه کیک فوق العاده اسفنجی شکلاتی با دو تخم مرغی و حجم بینظیر
.در این آموزش، شما یاد میگیرید که چگونه کیک شیفون شکلاتی خوشمزه و پف زیادی بپزید. این کیک، بافتی بسیار نرم و لطیف دارد که حتماً خوشمزه خواهد بود. مواد اصلی این کیک شامل تخم مرغ، شکر، وانیل، شیر، ماست، روغن، سرکه، آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، و شیرینی هستند. مراحل آمادهسازی و پخت این کیک نیز به دقت شرح داده شدهاند. همچنین، شما میتوانید برای روی کیک از سس گاناش به عنوان تزئین استفاده کنید. این کیک میتواند یک انتخاب عالی برای پذیرایی از مهمانها باشد و حتماً به طعم آن علاقهمند خواهید شد. امیدوارم که با استفاده از این آموزش، بتوانید کیکی خوشمزه و بافتی فوقالعاده را تهیه کرده و لذت ببرید. اگر هرگونه سوال یا نیاز به راهنمایی دارید، خوشحال میشوم که کمک کنم. منتظر بازخوردهای شما هستم و امیدوارم که از تجربه آشپزی لذت ببرید.
کیک شیفون شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار است که بافت بسیار سبک و نرمی دارد. در این آموزش یک کیک شیفون دو تخم مرغی با ارتفاع و پف زیاد به شما آموزش میدهیم که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و برای پذیرایی از مهمانها عالی است. میتوانید برای روی کیک از سس گاناش استفاده کنید که طعم عالی تری به کیک میدهد.در آدرینبلاگ با طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی همراه ما باشید.مواد لازم کیک شیفون شکلاتی دو تخم مرغیتخم مرغ۲ عددشکریک و نیم پیمانهوانیلیک هشتم قاشق چای خوری یا وانیل مایع= مقداریشیریک و یک چهارم پیمانهماستیک سوم پیمانهروغن مایعیک دوم پیمانهسرکه۱ قاشق چای خوریآرد سه صفردو و نیم پیمانهپودر کاکائو۳ قاشق سوپ خوریبکینگ پودر۲ قاشق چای خوریجوش شیرینیک دوم قاشق چای خورینمک۱ پینچمرحله اول: آماده کردن قالب کیکداخل قالب مورد نظر را با روغن جدا کننده چرب کنید و آن را کنار بگذارید. من از قالب کیک با قطر بیست و دو سانتی متر برای این کیک استفاده کردماز قالب های بیست و سه یا بیست و چهار سانتی هم میتوانید برای این کیک استفاده کرد.مرحله دوم: مخلوط و الک کردن مواد خشکآرد را داخل الک بریزید و پودر کاکائو اضافه کنید.و بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید.و نمک را به آن اضافه کنید و این مخلوط را سه بار الک کرده و کنار بگذارید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شکلاتی فوریمرحله سوم: مخلوط کردن مواد ترتخم مرغها را در ظرف جداگانه بریزید.و شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار و حجیم شود.حتما حین هم زدن یکی دو بار همزن را خاموش کنید و کناره های ظرف را با لیسک دورگیری کنید تا ذرات پاشیده شده به دیوارههای ظرف داخل مواد برگردند و هم بخورند این ذرات اگر به صورت هم نخورده روی دیواره ها باقی بماندد باعث ایجاد بوی زهم تخم مرغ در کیک میشود.شیر را به مواد اضافه کنید.ماست و روغن مایع را اضافه کنید و با دور متوسط همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوفله شکلاتیو بعد سرکه را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود.مرحله چهارم: اضافه کردن مواد خشک به مواد تروقتی مواد کاملا یکدست شدند مواد خشک را اضافه کنید.و با دور کند همزن و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا یکدست شود و یا اینکه با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید تا مایه کیک کاملا مخلوط و یکدست شود و هیچ گلوله آردی داخل آن باقی نماند.مرحله پنجم: ریختن مایه کیک داخل قالبمایه کیک را به صورت دورانی و حرکتی داخل قالب بریزید. سعی کنید که مایه کیک از یک نقطه داخل قالب ریخته نشود و موقع ریختن آن، ظرف را حرکت دهید تا روی همه قسمت های داخل قالب حرکت کند. چون ریختن مایه کیک از یک نقطه باعث تجمع هوا در آن نقطه و پف بیشتر کیک در آن قسمت میشود.مرحله ششم: پخت کیکقالب را در فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه برای فر های گازی و دمای صو شصت درجه برای فرهای برقی به مدت حدودی چهل و پنج الی پنجاه دقیقه بپزید.زمان پخت در فرهای مختلف متغیر است تا دو سوم زمان پخت سپری نشده در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.در انتها کیک را با یک سیخ چوبی تست کنید اگر سیخ چوبی تمیز بیرون آمد و چیزی به آن نچسبیده بود می توانید قالب را از فر خارج کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه براونی شکلاتی خانگیمرحله هفتم: خارج کردن کیک از قالباجازه دهید قالب کمی از داغی بیفتد و بعد قالب را روی توری برگردانید تا کیک خارج شود و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود.مرحله هشتم: سس روی کیکدر صورت دلخواه می توانید برای روی کیک سس گاناش آماده کنید.برای این کار مقدار مساوی خامه صبحانه و شکلات تخته ای را روی حرارت بخار آب و به روش بن ماری ذوب کنید تا کاملا یکدست شود و بعد روی کیک بریزید.نکات تهیه کیک شیفون شکلاتییکی از علت های پف نکردن کیک این است که در مراحل اولیه و موقع هم زدن تخم مرغ و شکر که مواد باید زیاد هم بخورند مواد کمتر هم زده میشود و در مراحل آخر و بعد از اضافه شدن آرد که مواد باید کمتر هم بخورند زیاد هم زده میشوند.برای اینکه کیک بافت خوب و نتیجه عالی داشته باشد بهتر است که مواد اولیه را به هیچ وجه جایگزین یا حذف نکنید.برای اندازه گیری مواد از پیمانه و قاشقهای استاندارد قنادی استفاده کنید.این کیک را داخل قالب های گرد ساده هم می توانید بپزید اما زمان پخت ممکن است بیشتر باشد.امیدوارم از طرز تهیه این کیک خوشمزه لذت برده باشید. چنانچه سوالی در مورد تهیه کیک شیفون شکلاتی دارید، در کامنتها با ما در میان بگذارید.سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودمعاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارمممنون که همراهم هستین
- برچسب ها: