راههای خلاقانه برای تهیه شربت نعنا تازه در خانه: طعمی خوشمزه و ساده
شربت نعنا یکی از نوشیدنیهای سنتی و محبوبی است که به دلیل حس خنکی که به بدن میدهد، در فصلهای گرم سال بسیار مورد توجه قرار میگیرد. با ترکیب مواد سادهای مانند نعنا، شکر، آب و آبلیمو، میتوانید این نوشیدنی خوشمزه و خنک را در خانه خود تهیه کنید.
نعنا به عنوان یک گیاه دارویی، خواص بیشماری دارد که از جمله آنها میتوان به تسکین التهابات پوستی، جلوگیری از دل درد و نفخ معده، افزایش دهنده رشد مو، و حتی خواص ضد سرطانی اشاره کرد. بنابراین، این شربت علاوه بر اینکه برای خنک کردن بدن مفید است، خواص درمانی و سلامتی نیز دارد.
همچنین، میتوانید با اضافه کردن موادی مانند زعفران یا گلاب به شربت نعنا، طعم و خواص آن را تنوع بخشید و نوشیدنیهای متنوع و خوشمزهتری درست کنید. از این روشهای متنوع تهیه شربت نعنا میتوانید لذت برده و از خواص این گیاه دارویی بینهایت استفاده کنید.
هوا که رو به گرمی میرود هیچ چیز دلچسبتر از یک نوشیدنی خنک و خوش طعم نمیتواند حال انسان را سر جایش بیاورد. شربت نعنا به دلیل ایجاد حس خنکی یکی از بهترین نوشیدنیهای سنتی است که میتوانیم با صرف هزینهای بسیار کم آن را در خانه درست کنیم.جالب است بدانید که نعنا با وجود حس خنکی که ایجاد میکند طبع گرم و خشکی دارد و برای جلوگیری از دل درد و نفخ معده هم بسیار مفید است. در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه شربت نعنا همراه شما هستیم.مواد لازم جهت تهیه شربت نعنا و لیمو:نعنا تازه ۱۰ شاخه یا ۵۰۰ گرمشکر۱ کیلوگرمآب۶ لیوانآب لیموی تازه۲ قاشق غذاخوریمراحل تهیه شربت نعنا و لیمومراحل تهیه شربت نعنا و لیمو به شرح زیر است:مرحله اول: درست کردن شهد شربتابتدا آب و شکر را درون قابلمه ریخته و با هم مخلوط میکنیم. سپس آن را روی حرارت قرار داده و اجازه میدهیم شهد غلیظی از آن به دست آید.مرحله دوم: اضافه کردن برگ نعنازمانی که شهد ما آماده شد برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و درون قابلمه می ریزیم. در قابلمه را بسته و حرارت را نیز کم میکنیم. اجازه میدهیم تا نعنا به مدت یک ساعت درون شهد بجوشد.مرحله سوم: دم کردن شربتبعد از این که یک ساعت گذشت و تمام عصاره نعنا وارد شهد شد یک دم کنی روی در قابلمه قرار میدهیم تا حسابی شربت دم بکشد.مرحله چهارم: اضافه کردن آبلیموبعد از گذشت بیست دقیقه شربت را خاموش کرده و اجازه میدهیم خنک شود. بعد از اینکه خنک شد آن را از صافی رد کرده و سپس آب لیمو را اضافه کرده و شربت را درون ظرف مورد نظر میریزیم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سکنجبین و خیارنکات و فوت و فنهای تهیه شربت نعنا و لیمودر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه شربت نعنا و لیمو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.به هیچ عنوان آب لیمو را در حین پخت یا زمانی که شربت هنوز داغ است اضافه نکنید چون طعم تلخی به خود میگیرد.این میزان آبلیمو برای کپک نزدن شربت ضروری است. میتوانید به جای آن، جوهر لیمو هم اضافه کنید. اما اگر میخواهید طعم لیمو کمی بیشتر باشد میتوانید اندازه آن را به دلخواه بیشتر کنید.برای خوشرنگتر شدن شربت میتوانید به صورت اختیاری از چند قطره رنگ سبز خوراکی در شربت استفاده کنید.مواد لازم جهت تهیه شربت نعنا و زعفران:نعنا تازه۱۰ شاخه یا ۵۰۰ گرمشکر۲ پیمانهآب۲ پیمانهزعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوریمراحل تهیه شربت نعنا و زعفراناگر میخواهید شربت نعنای شما کمی انرژیزاتر و نشاط آور هم باشد میتوانید با مراحل زیر یک شربت بی نظیر درست کنید.مرحله اول: درست کردن شهدابتدا آب و شکر را درون قابلمه ریخته حرارت را زیاد میکنیم تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کمتر کرده و اجازه میدهیم تا شهد غلیظی به دست آید.مرحله دوم: اضافه کردن نعناساقههای نعنا را که از قبل شسته و خشک کردیم با هم به وسیله یک نخ محکم میبندیم و دسته نعنا را درون قابلمه میگذاریم تا با شهد به جوش بیاید و با هم بپزند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گوجه سبزمرحله سوم: اضافه کردن زعفرانزمانی که شربت غلیظ شد زعفران دم کرده را درون قابلمه می ریزیم و سپس حرارت را خاموش می کنیم. کمی که خنک شد آب لیمو یا جوهر لیمو را برای جلوگیری از کپک زدن شربت اضافه میکنیم. سپس شربت را از صافی رد کرده و درون ظرف شیشهای میریزیم.مواد لازم جهت تهیه شربت نعنا با گلاب:شکر۵ پیمانهآب۹ پیمانهآبلیمونصف پیمانهگلابنصف پیمانهبرگ نعنا تازه۱ پیمانههل۴ عددمراحل تهیه شربت نعنا با گلابیکی دیگر از روشهایی که میتوانید شربت نعنای متفاوتی درست کنید اضافه کردن گلاب به دستور تهیه آن است.مرحله اول: درست کردن شهد شربتشکر و آب را درون قابلمه میریزیم و میگذاریم تا با هم به جوش بیایند و غلیظ شوند.مرحله دوم: اضافه کردن برگ نعنابعد از غلیظ شدن شربت برگهای نعنا را کمی خرد کرده و درون قابلمه میریزیم تا با هم بپزند. کمی که غلیظ شد دانههای هل را میافزاییم و میگذاریم تا ده دقیقه با هم بجوشند.مرحله سوم: اضافه کردن گلاب و آبلیموبعد از گذشت ده دقیقه گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم. صبر میکنیم تا شربت خنک شود. سپس آب لیمو را هم اضافه میکنیم. در نهایت شربت را از صافی رد کرده و درون ظرف مورد نظر میریزیم.خواص نعنانعنا خواص بیشماری دارد که تنها دانستن برخی از آنها هر کسی را مجاب به این میکند که این گیاه خوش طعم و پرخاصیت را در برنامه غذایی خود قرار دهد. چند مورد از خواص این گیاه عبارتند از:تسکین دهنده التهابات پوستیبرطرف کننده بوی بد دهانجلوگیری از دل درد و نفخ معدهایجاد حس نشاط و انرژیجلوگیری از التهابات گوارشیجوان کننده طبیعی موافزایش دهنده رشد موکمک به کاهش سطح کلسترول و فشار خونفیبر بالا و ایجاد حس سیری طولانی مدتاز بین برنده تنگی نفسخواص ضد سرطانیجلوگیری از رشد قارچ و باکتری در بدنجلوگیری از استرس و اضطرابدرمان حالت تهوعبیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت ریواس خانگیدر این قسمت از مجله آشپزی آدرینبا سه دستور تهیه شربت نعنا همراه شما بودیم. اگر شما هم به روشهای دیگری این شربت را در خانه درست کردهاید از تجربه خودتان برای ما بگویید.
- برچسب ها: