نگاهی تازه بر آخرین فاز التهاب در منطقه خاورمیانه

  • توسط: admin


خاورمیانه از زمان‌های گذشته تاکنون با ابتلا به انواع مختلفی از التهاب مواجه بوده است. اما وضعیت این التهابات در این منطقه ممکن است تاثیراتی بسیار جدی بر سلامتی افراد داشته باشد. در روزهای اخیر، به ویژه در برابر کروناویروس و عوارض آن، خاورمیانه با چالش‌های زیادی مواجه بوده است. از سوی دیگر، التهابات سیاسی و اجتماعی نیز در این منطقه به دلیل ناپایداری سیاسی و جنگ‌های متعدد وجود دارد.

در طی چند سال گذشته، اولویت‌های بهداشتی و درمانی در خاورمیانه تغییر کرده است و نیازمندی‌های جدیدی به وجود آمده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که وضعیت التهاب در خاورمیانه همچنان قابل جلوگیری و درمان است، اما نیاز به تمرکز بیشتر بر روی این مسئله و سرمایه‌گذاری در زمینه بهداشت عمومی و تسهیل دسترسی به خدمات پزشکی را دارد. از این رو، همکاری بین کشورها و سازمان‌های بین‌المللی در این زمینه امری حیاتی به‌شمار می‌رود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا از پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه روسیه، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در این تماس تلفنی به سرگئی لاوروف همتای روس خود از اقدامات تهران در پاسخ به حمله هوایی اسرائیل در اول آوریل به کنسولگری سفارت ایران در دمشق که منجر به کشته شدن فرماندهان ایرانی شد، اطلاع داد.
در این گزارش آمده است: تشدید بیشتر اوضاع در منطقه و اقدامات تحریک آمیز خطرناک جدید می تواند منجر به افزایش تنش در خاورمیانه شود. پیشگیری از چنین سناریوهایی و از بین بردن علل ریشه ای آنها باید اولویت ویژه شورای امنیت سازمان ملل باشد.
در این تماس تلفنی، طرفین بر پیگیری مواضع مشترک در زمینه آتش بس فوری در نوار غزه و رفع مشکلات ارسال کمک‌های بشردوستانه به این منطقه تأکید کردند.

وزیران امور خارجه ایران و روسیه یک روز قبل (شنبه ۲۵ فروردین) نیز به صورت تلفنی گفت و گو کرده بودند.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید