راهنمای عملی استفاده از کنگر کوهی – رازهای موفقیت در مجله اکالا

  • توسط: admin


کنگر کوهی یک گیاه با ارزش و فواید بسیار زیادی است که در فصل بهار به وفور در طبیعت یافت می‌شود. این گیاه با طبع گرم و خشک، برای سلامتی انسان فواید فراوانی دارد. اما به دلیل عدم آگاهی افراد از روش‌های مصرف این گیاه، بسیاری از افراد از فواید آن بهره‌مند نمی‌شوند.

برای مصرف کنگر کوهی، می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. از جمله روش‌های معروف مصرف کنگر می‌توان به خورشت کنگر، سالاد کنگر، قورمه سبزی با کنگر، دمنوش کنگر و بورانی کنگر اشاره کرد. هر یک از این روش‌ها نه تنها طعم خوبی دارند بلکه ارزش‌های غذایی بالایی نیز دارند.

به عنوان یک طرفدار آشپزی و نوشتن، پیشنهاد می‌کنم که از فواید و طعم بی‌نظیر کنگر کوهی بهره‌برید و آن را در برنامه غذایی خود جای دهید. این اقدام نه تنها به سلامتی شما کمک می‌کند بلکه تنوع و ابتکار در آشپزی شما را هم افزایش می‌دهد. با دنبال کردن روش‌های مختلف مصرف کنگر، می‌توانید لذت بردن از این گیاه شگفت‌انگیز را تجربه کنید.

کنگر کوهی، گیاهی با ارزش و سرشار از فواید بی‌شمار است که در فصل بهار به وفور در دامن طبیعت یافت می‌شود. این گیاه با طبع گرم و خشک، فواید بی‌شماری برای سلامتی انسان به ارمغان می‌آورد.اما متاسفانه عدم آگاهی از روش‌های مصرف این گیاه، مانع از بهره‌مندی از فواید بی‌شمار آن شده است. از همین رو، در این قسمت از آدرینبلاگ به معرفی طریقه مصرف کنگر کوهی می‌پردازیم.طریقه مصرف کنگر کوهیپس از پاک کردن و شستن کنگرها، روش‌های مختلفی برای مصرف آن وجود دارد که در ادامه، این روش‌ها را عنوان می‌کنیم.۱- خورشت کنگرکنگرها را خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس، با اضافه کردن چاشنی‌های دلخواه، خورشت کنگر، این غذای لذیذ و مقوی را تهیه کنید.۲- سالاد کنگربرای تجربه طعمی جدید و متفاوت می‌توانید کنگر خام را به سالاد خود اضافه کنید. طبع گرم کنگر در کنار سایر سبزیجات سالاد، تعادلی مطلوب از نظر طبع ایجاد کرده و به ارتقای ارزش غذایی آن کمک می‌کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک بلغور و کنگر۳- قورمه‌ سبزی با کنگریکی از روش‌های نوآورانه برای پخت قورمه‌ سبزی، استفاده از کنگر سرخ‌ شده به جای سبزی قورمه است. برای این منظور، کافی است کنگرها را پس از پاک کردن و شستشو، به صورت نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس، کنگرهای سرخ‌ شده را در فریزر نگهداری کنید و در زمان پخت قورمه‌ سبزی به جای سبزی قورمه از آن استفاده کنید.۴- جوشانده و دمنوش کنگرریشه پخته‌ شده کنگر، فواید و خواص بسیاری برای سلامتی دارد. شما می‌توانید با جوشاندن ریشه کنگر، دمنوشی مفید و مغذی تهیه کنید و از مزایای آن بهره‌مند شوید. علاوه بر ریشه کنگر، از کنگر خشک نیز می‌توانید برای تهیه دمنوش استفاده کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی کنگر با سیب زمینی۵- بورانی کنگربرای تعدیل طبع گرم کنگر، آن را با ماست مصرف کنید. بورانی کنگر یا کنگر ماست، یک غذای کرمانشاهی است که طعم بی‌نظیری دارد.در این بخش از مجله آشپزی آدرینبه بررسی طریقه‌های مصرف کنگر کوهی پرداختیم. حال که با این روش‌ها آشنا شدید، پیشنهاد می‌کنیم شما نیز کنگر را در برنامه غذایی خود بگنجانید و از طعم و خواص بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید