تنش ها در خاورمیانه باعث افزایش قیمت نفت می شود

  • توسط: admin


تنش های خاورمیانه و تأثیر آن بر قیمت نفت

تنش های خاورمیانه به عنوان یکی از مناطق حیاتی در تولید نفت جهان می تواند تأثیر زیادی بر قیمت نفت داشته باشد. این منطقه که دارای منابع غنی نفتی است، بسیار مهم برای بازار جهانی نفت است و هر گونه ناپایداری در آن می تواند منجر به افزایش قیمت نفت شود.

تنش های سیاسی، نظامی و اقتصادی در کشورهای خاورمیانه، می تواند تأثیر بسزایی بر تولید و صادرات نفت داشته باشد. افزایش تنش ها و ناپایداری در این منطقه ممکن است باعث مختل شدن ترانزیت نفت و خط تولید آن شود که در نتیجه به افزایش قیمت نفت منجر می شود.

در نتیجه، اگر تنش های خاورمیانه افزایش یابند، محدودیت های بیشتری بر روی تولید و صادرات نفت وارد شده و قیمت نفت افزایش خواهد یافت. این موضوع بر بازار جهانی نفت و اقتصاد دنیا تأثیر بسزایی خواهد گذاشت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۵ سنت افزایش، به ۹۰ دلار و ۵۳ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴ سنت افزایش، به ۸۶ دلار و ۲۵ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص روز گذشته پس از کشته شدن سه پسر رهبر حماس در حمله هوایی رژیم صهیونیستی در غزه که نگرانیها نسبت به توقف مذاکرات آتش بس میان دو طرف را برانگیخت، بیش از یک دلار افزایش یافتند. رژیم صهیونیستی و حماس دور جدیدی از مذاکرات را در جنگ شش ماهه غزه آغاز کرده اند اما در این مذاکرات، هنوز توافقی حاصل نشده است.

ییپ جون رونگ، استراتژیست بازار در شرکت آی جی در این باره گفت: قیمتها به تحولات ژئوپلیتیکی در خاورمیانه حساس مانده اند و فعالان بازار در صورت طولانی تر شدن جنگ، احتمال مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را می دهند. این وضعیت، ریسک گریزی بازار را که شب گذشته، انتظارات برای کاهش نرخ بهره آمریکا در ژوئن را تغییر داد، جبران کرد.

نرخ بهره بالاتر، رشد اقتصادی را ضعیف کرده و تقاضا برای نفت را سرکوب می کند. گزارش فدرال رزرو نشان داد مقامات بانک مرکزی آمریکا نگران هستند که پیشرفت حاصل شده برای کنترل تورم، ممکن است متوقف شود و سیاست انقباضی برای مدت طولانی تری ضروری است تا تورم را در بزرگترین اقتصاد جهان، مهار کند. سرمایه گذاران اکنون سپتامبر را زمان احتمالی آغاز سیکل کاهش نرخ بهره در آمریکا می دانند.

بر اساس گزارش رویترز، معامله گران نفت منتظر انتشار گزارش ماهانه اوپک و آژانس بین المللی انرژی هستند.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید