نکتهی مهم: روند پیگیری کارت سوخت آغاز گردید
با اعلام نیاز به پیگیری کارت سوخت، امکان دسترسی به اطلاعات مربوط به مصرف سوخت و مسائل مرتبط با آن برای افراد امکان پذیر میشود. این امر به معنای ارائه گزارشات مصرف سوخت، کنترل میزان سوخت مورد استفاده و همچنین بررسی صحت فاکتورهای مربوط به خرید و مصرف سوخت است. با اعلام این موضوع، افراد میتوانند نیازهای سوخت خود را به خوبی ارزیابی کنند و در صورت وجود مشکل یا نقص، مراتب را به واحد مربوطه اعلام کنند تا اقدامات لازم انجام شود. این نوع پیگیری از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به افراد کمک میکند تا کنترل بهتری بر روی مصرف سوخت خود داشته باشند.
به گزارش اقتصاد آنلاین، محمد صادقی، مدیر سامانه هوشمند کارت سوخت در خصوص نحوه پیگیری کارت سوخت جامانده در جایگاههای سوخت گفت: جایگاهدار موظف است مشخصات کارت سوختی که در جایگاه جامانده است را در سامانهای که در اختیار جایگاهداران است، ثبت کند.
او گفت: جایگاهداران مشخصات کارت سوخت جامانده در جایگاه سوخت را باید در سامانه scs.niopdc.ir ثبت کنند. همچنین دارندگان کارت هم با وارد شدن به سایت مربوطه میتوانند محل کارت سوخت خودرو خود را جستجو کنند.
مدیر سامانه هوشمند کارت سوخت گفت: همچنین طبق مشخصات و یا شماره تلفن همراهی که متقاضیان در سامانه ثبت کردهاند، یک رمز یکبار مصرف ارسال میشود و جایگاهدار طبق رمز کارت سوخت را تحویل مالک خودرو میدهد.
به گفته صادقی، اگر بعد از مدت ده روز مالک کارت به جایگاه برای دریافت کارت خود مراجعه نکند، جایگاهدار کارت سوخت جامانده را به ناحیه مربوطه تحویل میدهد.
او گفت: همچنین اگر مالکان خودرو رمز کارت سوخت را چند بار اشتباه وارد کنند، کارت به صورت خودکار قفل میشود و باید مالک با مشخصات خودرو به ناحیه محل جایگاه سوخت مراجعه و اقدام به حذف رمز قبلی کند.
او بیان کرد: از سال گذشته تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار کارت در جایگاههای سراسر کشور جامانده است، که تقریبا نزدیک به ۲۷۰ هزار نفر برای دریافت کارت سوخت شخصی خودشان به جایگاهها مراجعه کردهاند.
صادقی تصریح کرد: ندادن کارت سوخت به دیگران برای سوختگیری، موضوعی است که میتواند از سوءاستفاده افراد سودجو جلوگیری کند.
- برچسب ها: کارت سوخت