سریعطهور، غنیکننده و خوشطعم: سه خاصیت جذاب پسته برای حفظ سلامتی
پسته یکی از میوههای خشکی است که به دلیل خواص بسیار زیادش، به عنوان یک ماده غذایی بسیار مفید و خوشمزه شناخته میشود. این خوراکی فوقالعاده حاوی انواع ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهای قدرتمند است که به سلامتی بدن بسیار مفید است. اولین خاصیت شگفتانگیز پسته این است که حاوی مقدار زیادی فیبر میباشد که به سلامت دستگاه گوارش کمک زیادی میکند. رویکرد دوم این میوه این است که حاوی چربیهای نیمهاشباع و پروتئین مفید است که به حفظ سلامت قلب و عروق کمک میکند. ویژگی سوم پسته این است که حاوی مقادیر زیادی منگنز و مس است که از فعالیت هورمونی به خصوص افزایش سطح انرژی کمک میکند. در نتیجه، اضافه کردن پسته به رژیم غذایی خود میتواند بهبود سلامتی شما را تضمین کند و با قدرت و شادابی بیشتری همراه باشد.
به گزارش اقتصاد آنلاین؛ هر ۲۸ گرم پسته حاوی مقادیر قابل قبولی فیبر، پروتئین، پتاسیم، زینک، فسفر، ویتامین B۶ و منگنز است. پسته دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدان در میان آجیلهاست. همه اینها به طرق مختلف برای سلامت انسان مفید است.
برای آگاهی از دیگر فواید این ماده غذایی با ما همراه باشید.
۱.کاهش وزن
پسته حاوی فیبر است. مطالعات نشان میدهد که مصرف فیبر باعث سیری میشود و به نوبه خود به کاهش وزن کمک میکند. پروتئین، یکی دیگر از مواد مغذی است که در پسته موجود است و میتواند احساس گرسنگی را کاهش دهد.
پسته همچنین دارای اثرات مفیدی بر تری گلیسیرید است. بدون اینکه نگران میزان چربی موجود در پسته باشید، میتوانید از آن به عنوان یک میان وعده سالم برای کاهش وزن استفاده کنید. طبق یک مطالعه، میزان چربی موجود در پسته به طور کامل جذب بدن نمیشود و همین مسئله باعث کاهش چربی بدن میگردد.
۲.درمان دیابت
تحقیقات نشان دادهاند که سطح گلوکز خون با مصرف پسته کاهش مییابد. همچنین پسته سطح پپتید ۱ را افزایش میدهد که هورمون تنظیمکنندهی سطح گلوکز در افراد مبتلا به دیابت است. یک مطالعهی ایرانی به این نتیجه رسید که مصرف پسته تأثیرات مثبتی در مبتلایان به دیابت دارد.
۳.بهبود سلامت بینایی
پسته منبع لوتئین و زیگزانتین است که این دو ماده در قرنیهی چشم انسان یافت میشوند. مصرف کافی این آنتیاکسیدانها از مشکلاتی چون آب مروارید ناشی از افزایش سن جلوگیری میکند. اسیدهای چرب سالم موجود در پسته نیز در سلامت چشم مؤثر است.
توجه داشته باشید اگر بیش از حد پسته مصرف کنید، ممکن است با فشار خون بالا مواجه شوید. این مسئله به این دلیل است که برخی از پستهها سدیم بالایی دارند.
- برچسب ها: اخبار سلامت